xaritakia Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Χαιρετε, Ετυχε να ξεχασω το password μου στον λογαριασμο της microsoft που κανω log in στο pc. Αλλα λεω ολα οκ παω και το αλλαζω απο το ιντερνετ μεσω κινητου και μετα απο τις ερωτησεις ασφαλειας καταφερνω και αλλαζω κωδικο.Κατεληξα να μπορω να μπω στον λογαριασμο microsoft στην ιστοσελιδα αλλα τον NEO κωδικο ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ LOGIN. Τσεκαρα να αλλαξω ονομα να δω αν θα φανει στο log in και δεν αλλαξε. Οποτε λεω θα ναι θεμα με το ιντερνετ δεν λαμβανει τα νεα δεδομενα(κωδικο).Ομως ουτε wifi ουτε ethernet εποιανε σημα(στο log in παντα).Μετα δοκιμασα να αφαιρεσω την συσκευη του υπολογιστη απο τον λογαριασμο της microsoft με την ελπιδα οτι θα μπει κατευθυαν μετα χωρις να ρωτησει κωδικο κατι που δεν εγινε. Καμια ιδεα??? Το ΒΑΣΙΚΟ νομιζω ειναι οτι δεν εχω internet στο log in ωστε να λαβει τα νεα δεδομενα ο λογαριασμος.
eliasjuve Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δοκίμασε να φτιάξεις εκ νέου local χρήστη στα windows 10 και αφού έχεις πρόσβαση στο PC μπορείς να φτιάξεις νέο online χρήστη με τα στοιχεία του λογαριασμού σου που άλλαξες. Δες αυτό τα λέει αναλυτικά: https://www.howtogeek.com/222262/how-to-reset-your-forgotten-password-in-windows-10/
xaritakia Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση, Το λογισμικο μου το πηρα τσαμπα απο την σχολη μου (dreamspark) οποτε δεν εχω cd.. Πως αλλιως μπορω να το κανω?
Ather Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 wifi spot με το κινητό ώστε να αποκτήσει ο υπολογιστής σου internet
eliasjuve Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Κατέβασε το ISO της έκδοσης που έχεις. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
I.B.I Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση, Το λογισμικο μου το πηρα τσαμπα απο την σχολη μου (dreamspark) οποτε δεν εχω cd.. Πως αλλιως μπορω να το κανω? Κατέβασε το ISO της έκδοσης που έχεις. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Δεν μπορει να κατεβασει dreamspark εκδοση απο την ιστοσελιδα της MS. Θα πρεπει να απευθυνθει στη σχολη για να αποκτησει CD/DVD win10. 1
xaritakia Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το κατεβασα κ χρησιμοποιησα το rufus για να κανω bootable το στικακι.Εχω λαπτοπ acer και στο power menu παταω shift κ restart και δεν μου εμφανιζει την επιλογη για boot στο usb γιατι??? Επισης δεν bootarei με κανενα απο τα κουμπια f9 f12 k esc ... Δεν μπορει να κατεβασει dreamspark εκδοση απο την ιστοσελιδα της MS. Θα πρεπει να απευθυνθει στη σχολη για να αποκτησει CD/DVD win10. Δεν υπαρχει καμια αλλη λυση??Γιατι τωρα δεν βρισκομαι στην πολη που σπουδαζω και χρειαζομαι το pc...Για ποιο λογο δεν ποιανει ιντερνετ ουτε απο ethernet...
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Κοίτα στο manual του laptop να δεις πως bootάρει από το USB ή γράφ' το σε ένα δισκάκι αν είναι εύκολο. Δεν νομίζω να μην πιάνει ίντερνετ στο login απλά δεν ενημερώνεται για την αλλαγή. Ούτως ή άλλως τώρα που αφαίρεσες το laptop από τις συσκευές του account σου δεν πρόκεται να μπεις χωρίς local account πρώτα. Εκτός αν θυμηθείς το παλιό password και πιάσει. Από λίγο που έψαξα χθες στο google το έχει πάθει κι άλλος αυτό με τα 8άρια όμως και δεν έβγαλε άκρη αλλιώς.
xaritakia Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Είναι δυνατόν να δουλέψουν τα win 10 iso από το Λίνκ που μου στειλες ? Έστειλα μήνυμα και στην dreamspark αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα βγάλω άκρη από κει. Όμως μου λέει ότι δεν έχει internet connention..Αν βοηθάει θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που έκανα restart από το surface είχα κάνει μία αλλαγή στο ποια προγράμματα θα τρέχουν με την εναρξη του υπολογιστή.Εποιανε κανονικά wifi στο login screen πριν από αυτό.Εκανα καμια βλακεία ή τυχαίο αυτό που συνέβη? Να σου πω επίσης ότι το αρχικό πρόβλημα είναι το εξής: Είχα picture password το οποίο δουλευε κανονικά εδώ και ένα χρόνο και χθες για κάποιο λόγο αποφάσισε να μην δουλέψει......Το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα ρισταρτ όλα κομπλέ... Και έτσι κατέληξα να ασχολούμαι με το password του account μου...
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αφού αφαίρεσες το laptop από τις συσκευές του account σου δεν πρόκειται να συνδεθεί τώρα ούτε με ίντερνετ. Νομίζω πως πρέπει να φτιάξεις χρήστη από την αρχή. Για την δουλειά που γράφει το πρώτο λινκ που σου έδωσα πιστεύω θα κάνει το ISO που κατέβασες.
xaritakia Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Έστω ότι φτιάχνω νέο user μετά τι θα κάνω για να επαναφέρω το άλλο?
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα μπεις ως Administrator και θα αλλάξεις τον κωδικό του χρήστη που έχεις. Θα περάσεις τον καινούργιο που έφτιαξες. Τα γράφει αναλυτικά το πρώτο λινκ.
xaritakia Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Οκ κομπλέ νομιζω Επεξ/σία 7 Απριλίου 2017 από xaritakia
eliasjuve Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μάλλον είναι λάθος το γράμμα d. Δες κι αυτό εδώ http://pureinfotech.com/how-reset-windows-10-forgotten-password-regain-access-computer/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα