focused80 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 καλησπερα γνωριζει κανεις καποιο καταστημα στην αθηνα που να ασχολειται (και να κανει καλη δουλεια) με επισκευη καρτας γραφικων η μητρικης σε macbook pro?
Atsumbalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γνωρίζω εταιρία στην Θεσσαλονίκη, που σου δίνει γραπτή εγγύηση 1 έτους. Γίνεται ρομποτικά...το κάτι άλλο. Στείλε μου pm για λεπτομέρειες.
focused80 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Apple MacBook Pro "Core i7" 2.2 15" Late 2011 A1286 ειναι απο τα μοντελα πο εμφανισαν προβλημα στη καρτα γραφικων και που ειχε βγαλει προγραμμα για δωρεαν αντικατασταση η Apple μεχρι δεκεμβριο 2016.... απλα εμενα μου το εμφανισε τωρα στα καλα καθουμενα το προβλημα και μου ζητανε 760 ερω για αλλαγη μητρικης
sil_unique Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 αν δεν κάνω λάθος η apple σταμάτησε να το υποστηρίζει πλέον οπότε δεν υπάρχει ανταλλακτικό, όχι επίσημα
focused80 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 η infoquest παντως ζηταει 760 ευρω για αλαγη μητρικης
Atsumbalos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος οτι το πρόγραμα, έληξε. Δηλαδή αν καλέσεις στην Apple μπορεί να σου το κάνουν δεκτό με παράταση... Δεν διαφημίζω και δεν έχω τέτοια διάθεση, απλά είμαι πελάτης τους. Λέγεται Techsys και εδρεύει Θεσσαλονίκη. Δίνουν 1 χρόνο εγγύηση για αλλαγή επεξεργαστή γραφικών, αν δεν έχει γίνει προηγούμενη επέμβαση στην μητρική με πιστολάκι θερμού αέρα κτλ
timemachine Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγα ένα iMac στην techsys την Τρίτη. Δεν μου έδωσαν χαρτί παραλαβής διότι ήταν και καλά κλειστά. Τους παίρνω τηλέφωνο Τετάρτη αλλά μου είπαν το ελέγχουν ακόμα και θα μου έχουν νέα αύριο. Την επόμενη μέρα δεν με είχαν πάρει πάλι τηλ. να μου πουν τι γίνεται, αλλά τους παίρνω εγώ πάλι και μου λένε με το ίδιο chip δεν γίνεται και πρέπει να παραγγείλουν από Κίνα (όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip) και πως θα με πάρουν αυτοί όταν έχουν ενημέρωση. Δηλαδή εγώ ποτέ θα το μάθαινα αυτό αν δεν μου το έλεγαν και δεν τους καλούσα να πιέσω από μόνος μου; Πάω σήμερα και ρωτάω δίπλα στην καφετέρεια ποιο είναι το κουδούνι του techsys και εκεί βλέπω τον ιδιοκτήτη του techsys να ψήνει καφέ... του λέω ήρθα να πάρω το iMac και μου λέει με ένα ψεύτικο χαμόγελο που έχει πάντα όταν λέει το ψέμα του, δεν γίνεται τώρα, έχω κλείσει απάνω και έχω βάλει συναγερμό, έλα αύριο. Του είπα πως πήρα ταξί για να έρθω και τελικά με εξυπηρέτησε. Δεν μπορώ να έχω εικόνα για το Service, αλλά η συμπεριφορά τους μου φάνηκε αντιεπαγγελματική, ότι δηλαδή δεν δίνουν χαρτί παραλαβής, δεν ενημερώνουν μόνοι τους τι γίνεται με το μηχάνημα που τους έδωσες και προσπαθούν να στο κρατήσουν λέγοντας σου έβαλα συναγερμό κλπ. Έχει και μια πρόσφατη αρνητική κριτική στο Google για ανάποδη τοποθέτηση chip... και επειδή το έψαξα πολύ πριν το πάω οι τεχνικοί του είναι πλέον στην Αθήνα και έχουν στήσει δίκη τους δουλειά. Μίλησα δηλαδή μαζί τους απλά έπρεπε να το στείλω με κούριερ και μπορεί να καθυστερούσε. Έτσι επέλεξα να το πάω στο techsys αλλά εκεί θα είχα θέματα αν το άφηνα παραπάνω μάλλον. Ελπίζω να μην μπήκαν καν στο κόπο να το ανοίξουν γιατί φοβήθηκα με ό,τι είδα. Τουλάχιστον δεν πλήρωσα κάτι και ελπίζω να μην έγινε τίποτα χασάπικο στο imac. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από timemachine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα