zaccki Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω τα εξής 2 θεματάκια και ζητώ τη βοήθειά σας: 1. Θέλω να κάνω sharing ένα folder μεταξύ macOS και iPad. Ποιο συγκεκριμένα θέλω να αναπαράγω στο iPad βίντεο από έναν φάκελο που βρίσκεται στο macOS (και που φυσικά ειναι συνδεδεμένα και τα δυο στο ιδιο network). Προσπάθησα να κάνω τις ρυθμίσεις μεσω του file sharing στο macOS (Network-File Sharing) καθως και στο iPad (χρησιμοποιόντας AvPlayerHD και VLC) χωρίς όμως επιτυχία. Δεν θέλω να κανω stream από το macOS στο iPad, παρά μόνο να μπορώ να αναπαράγω βίντεο από εναν συγκεκριμενο φακελο του macOS (ιδανικά χρησιμοποιόντας ειτε το AVPlayerHD ειτε το VLC στo iPad.) Φανταζομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα μπορω να δω και αλλα αρχεια στο iPad (πχ. pdf μεσω του GoodReader). Να σημειωσω οτι ειμαι σε macOS 10.12.4 και iOS 10.3.1 2. Παρομοίως θέλω να έχω προσβαση από το macOS σε φακελο/φακελους ενός Windows 10 PC που βρισκεται στο ιδιο δικτυο? Οσα guides ακολουθησα δυστυχως δεν εφεραν αποτελεσμα και δεν μπορω να βρω που κανω το λαθος! Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Για αναπαραγωγή video από συγκεκριμένο φάκελο του μακ στο ipad μπορείς να εγκαταστήσεις τα plex server και plex σε mac και ipad αντίστοιχα ή τα air video hd server και air video hd σε mac και ipad αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaccki Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φιλε flyer. Με το Plex (free version) δεν ειχα βγαλει ακρη παλιοτερα και βλεπω οτι και το air video εχει καποιο κοστος. Κατι αναλογο δεν μπορει να γινει με το AVPlayerHD? Με τη δημιουργια SMB server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα