Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα αυτα τα ωραια μεχρι να αποκτησει και η apple τεοιες οθονες στις συσκευες της ... μετα θα σβηστει απο τον χαρτη το android....γιατι οπως και να το κανουμε ειναι σαπιο λειτουργικο ....

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μείωση φάρδους σε σχέση με τον παλιό τύπο διάστασης μόνο σε εμένα φαίνεται ότι in real life ουσιαστικά η οθόνη δείχνει μικρότερη σε όλα;Εφαρμογές browsing games.

Στο youtube ο xeetechcare τα έχει δίπλα δίπλα με s7 κ iphone.πεστε μου την γνώμη σας.κατα τα άλλα είναι τούμπανο συσκευή φυσικά.

Δημοσ.

Εγώ πάντως οργανώθηκα παιδιά. Ρίχνει και μια βροχούλα έξω, δεν πάω πουθενά σήμερα.

gallery_184578_2508_646094.jpg

Ορισμένοι έχετε καταντήσει γραφικοί…  Το ίδιο και το ίδιο λέτε… καμία πρωτοτυπία…

Δημοσ.

Είναι τόσο κιτς αυτό το πληκτρολόγιο, που ξέχασα τον τίτλο του topic!   :P

The awkward moment όταν ξεχειλίζεις από χολή αλλά στο κυρίως topic δεν μπορείς να πεις κάτι για την Samsung και στρέφεσαι στην Corsair.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

The awkward moment όταν ξεχειλίζεις από χολή αλλά στο κυρίως topic δεν μπορείς να πεις κάτι για την Samsung και στρέφεσαι στην Corsair.

Έχω, απλά σκέφτηκα πως το πληκτρολόγιο θα σε "πονέσει" περισσότερο. :P

Που λες, η οθόνη του 7plus μου φαίνεται καλύτερη στα μάτια μου ως προς το λευκό, τις γωνιές θέασης και τη συμπεριφορά της κάτω από δυνατό ήλιο. Ενώ η Samsung κερδίζει μόνο στο μαύρο.

Ωραίες οι μετρήσεις στο εργαστήριο και είναι ένα μέτρο σύγκρισης, αλλά υπάρχει και αυτό που λέμε "real life εμπειρία". :)

Ταυτόχρονα είμαι σίγουρος πως αυτά που με ενοχλούν στις amoled θα ενοχλούν και την apple και έχω πραγματικά τεράστια περιέργεια να δω την υλοποίηση τους σε IPhone συσκευή.

Έχεις λοιπόν στο S8+ μια πολύ καλή οθόνη που σου δίνει και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, έχεις και μια καλή μπαταρία και τελικά καταφέρνεις να έχεις μικρότερους χρόνους αυτονομίας από το 7plus που έχει μια σημαντικά μικρότερη μπαταρία.

Σε κάλυψα;

Δημοσ.

Ταυτόχρονα είμαι σίγουρος πως αυτά που με ενοχλούν στις amoled θα ενοχλούν και την apple και έχω πραγματικά τεράστια περιέργεια να δω την υλοποίηση τους σε IPhone συσκευή.

Απλά θα είναι παραδοσιακά υποδεέστερη από αυτή του GS8, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια, είτε μιλάμε για ανάλυση, ακρίβεια απεικόνισης κλπ, κλπ.

Εξάλλου, οι μετρήσεις του DisplayMate επιβεβαιώνουν την κοινή αίσθηση του κόσμου (users, reviewers, κλπ), δηλαδή ότι οι οθόνες της shammy είναι best in class.

• Like 2
Δημοσ.

Samsung AMOLED και αηδίες εγώ αγόρασα πρόσφατα ενα Homtom τύφλα ναχει η Samsung και η κάθε Samsung 80 ευρά και είναι σκυλί, οθόνη? 5 ιντσες!! έχει και μπροστινή κάμερα για σέλφι, τα υπόλοιπα που λένε αυτοί εκεί στα 800€ είναι φρουφρού και μεταξωτές κορδέλλες.

Καλα εσυ το τερματισες.χαχαχαχα

Δημοσ.

Αν ζητήσει οθόνη καλύτερη και του S8 η Samsung θα δώσει γιατί δεν χάνι αλλα κερδίζει τον μεγαλύτερο πελάτη στον κόσμο των κινητών.

True. Η Apple δεν είναι μπακάλης της γειτονιάς και το iPhone δεν είναι απλά ένα ακόμα προϊόν γι' αυτή την εταιρία. Οπωσδήποτε έχει ζητήσει ότι πιο κορυφαίο γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν είναι Xiaomi να κάνει σκόντο στην ποιότητα για να προσφέρει vfm, και το 8, που φημολογείται ότι θα έχει Amoled επίσης φημολογείται ότι θα έχει τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στο χιλιάρικο. Τί είδους οθόνη λέτε να βάλει σε τέτοια τιμή, καμία μετριάντζα?

• Super Moderators
Δημοσ.
Απλά θα είναι παραδοσιακά υποδεέστερη από αυτή του GS8, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια, είτε μιλάμε για ανάλυση, ακρίβεια απεικόνισης κλπ, κλπ.

Εξάλλου, οι μετρήσεις του DisplayMate επιβεβαιώνουν την κοινή αίσθηση του κόσμου (users, reviewers, κλπ), δηλαδή ότι οι οθόνες της shammy είναι best in class.

Θα πάρει τόσα μυρια η Samsung που θα δώσει στην apple οθόνες και τεχνολογια, που η ίδια θα χρησιμοποιήσει μετά από 1-2 χρόνια. It's just business!

• Like 2
Δημοσ.

Θα πάρει τόσα μυρια η Samsung που θα δώσει στην apple οθόνες και τεχνολογια, που η ίδια θα χρησιμοποιήσει μετά από 1-2 χρόνια. It's just business!

Εγώ ήδη μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει η δουλειά ανάμεσα τους, η Apple θα σκάσει τα εκατομμύρια στην Samsung και θα πάρει οθόνες που θα είναι καλύτερες από αυτές του S8. Μετά η Apple επειδή το έχει αυτό το κακό συνήθειο θα μείνει με αυτές τις οθόνες για τουλάχιστον 5 χρόνια ενώ η Samsung μετά από 1-2 χρόνια θα βγάλει Smartphone με καλύτερη οθόνη από αυτή του iPhone και μετά από 5/6 χρόνια θα ξαναδούμε Upgrade στα iPhone στον τομέα οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Samsung AMOLED και αηδίες εγώ αγόρασα πρόσφατα ενα Homtom τύφλα ναχει η Samsung και η κάθε Samsung 80 ευρά και είναι σκυλί, οθόνη? 5 ιντσες!! έχει και μπροστινή κάμερα για σέλφι, τα υπόλοιπα που λένε αυτοί εκεί στα 800€ είναι φρουφρού και μεταξωτές κορδέλλες.

το «αστείο» με τα κινέζικα θα τραβήξει πολύ κάτοικε πτωχευμένης χώρας, των SGS8 και των iPhones?

Δημοσ.

Και σπάνε και εύκολα και μετά επειδή είναι η καλύτερη οθόνη της αγοράς πληρώνεις επισκευή στην μισή τιμή της συσκευής. Δεν λέω ότι παίζω τέννις με το κινητό αλλά αυτό που ακόμα και από τραπεζάκι να πέσει κλαις το edge καλύτερα ανθεκτικότερες οθόνες παρα να το κουβαλάς με θήκη από Κεβλαρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...