Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το s8 να έχει χίλια κακά αλλά στις οθόνες δεν παίζεται η samsung. Πάντα ήταν μπροστά και θα είναι από ότι φαίνεται. Στους άλλους δίνει χαμηλής ποιότητας oled(Flex oneplus iPhone 8) και στα δικά της βάζει πάντα ότι καλύτερο έχει βγάλει.

Από που βγήκε η είδηση ότι η Samsung θα δώσει χαμηλής ποιότητας panel στην Apple?

Υπάρχει κάποιο link ή απλώς αυτό θα έκανες εσύ αν ήσουν η Samsung και το φαντασιώνεσαι?

Εάν η Apple οντως πληρώσει για χαμηλής ποιότητας panel αυτό θα πάρει σίγουρα. Το να λέμε όμως ότι η Samsung θα το κάνει επίτηδες είναι άκυρο εντελώς. Μιλάμε για 70 εκατομμύρια panels.

• Like 4
Δημοσ.

Από που βγήκε η είδηση ότι η Samsung θα δώσει χαμηλής ποιότητας panel στην Apple?

Υπάρχει κάποιο link ή απλώς αυτό θα έκανες εσύ αν ήσουν η Samsung και το φαντασιώνεσαι?

Εάν η Apple οντως πληρώσει για χαμηλής ποιότητας panel αυτό θα πάρει σίγουρα. Το να λέμε όμως ότι η Samsung θα το κάνει επίτηδες είναι άκυρο εντελώς. Μιλάμε για 70 εκατομμύρια panels.

Θεωρώ ότι θα είναι έτσι από όσα panels έχει δώσει στις υπόλοιπες εταιριες μέχρι τώρα τα τελευταία 2 χρόνια. Κατώτερη του s8 είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Εδώ θα είμαστε να το δούμε σε λίγους μήνες. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου θα δείξει τι θα γίνει.

Εγώ πάντως οργανώθηκα παιδιά. Ρίχνει και μια βροχούλα έξω, δεν πάω πουθενά σήμερα.

gallery_184578_2508_646094.jpg

Γαμω τα πληκτρολόγια. Καλά να περάσεις

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρώ ότι θα είναι έτσι από όσα panels έχει δώσει στις υπόλοιπες εταιριες μέχρι τώρα τα τελευταία 2 χρόνια. Κατώτερη του s8 είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Εδώ θα είμαστε να το δούμε σε λίγους μήνες. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου θα δείξει τι θα γίνει.

Η Apple δεν είναι "οι υπόλοιπες εταιρείες". Εφόσον την ενδιαφέρει η χρωματική πιστότητα και την διαφημίζει στις συσκευές της, θα εκπλαγω εάν βάλει κάτι χαμηλής ποιότητας.

Και πάλι όμως αυτό θα είναι επιλογή της Apple. Αυτή κάνει την παραγγελία από την Samsung.

Δεν "δίνει" φίλε μου panels η Samsung. Παραγγελίες παίρνει και πληρώνεται ανάλογα.

• Like 2
Δημοσ.

Η Apple δεν είναι "οι υπόλοιπες εταιρείες". Εφόσον την ενδιαφέρει η χρωματική πιστότητα και την διαφημίζει στις συσκευές της, θα εκπλαγω εάν βάλει κάτι χαμηλής ποιότητας.

Και πάλι όμως αυτό θα είναι επιλογή της Apple. Αυτή κάνει την παραγγελία από την Samsung.

Δεν "δίνει" φίλε μου panels η Samsung. Παραγγελίες παίρνει και πληρώνεται ανάλογα.

.

Θα δείξει θα πω μπράβο αν έχει ίδια απόδοση η οθόνη της με αυτή των s8. Τόσα χρόνια ήταν ένα μείον τέτοια οθόνη σε ναυαρχίδα τέτοιας τιμής. Αν βάλει κορυφαία amoled θα είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό.

• Like 1
Δημοσ.

.

Θα δείξει θα πω μπράβο αν έχει ίδια απόδοση η οθόνη της με αυτή των s8. Τόσα χρόνια ήταν ένα μείον τέτοια οθόνη σε ναυαρχίδα τέτοιας τιμής. Αν βάλει κορυφαία amoled θα είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό.

Κι εγώ με τη σειρά μου θα κραξω εάν βάλει οθόνη επιπέδου One+.

Ούτε εγώ περιμένω να αγοράσει την ακριβότερη της Samsung αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στη δεύτερη θέση.

Δημοσ.

Κι εγώ με τη σειρά μου θα κραξω εάν βάλει οθόνη επιπέδου One+.

Ούτε εγώ περιμένω να αγοράσει την ακριβότερη της Samsung αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στη δεύτερη θέση.

Κοντά είμαστε 5 μήνες έμειναν. Η οθόνη είναι το βασικό χαρακτηριστικό ενός Smartphone και πρέπει να είναι τοπ ειδικά σε τετοιες τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

....ναι σίγουρα, πιστεύει ότι δεν θέτει η ίδια τις ελάχιστες απαιτούμενες προδιαγραφές ούτε ότι βάζει χέρι, πόδι (κ ότι άλλο θέλετε..) στους πολλαπλούς ελέγχους ποιότητας...απλά λέει : μωρέ Sammy..στείλε μου καμία 7000αριά παλέτες τζαμάκια στα παιδιά στην Foxcon, αυτά τα σάμολεντ μωρέ...και γράφτα μου...ο Τίμος απ΄ το Κουπερτίνο είμαι...  [τς τς τς, τι να πεις...?!?]

• Like 3
Δημοσ.

Samsung AMOLED και αηδίες εγώ αγόρασα πρόσφατα ενα Homtom τύφλα ναχει η Samsung και η κάθε Samsung 80 ευρά και είναι σκυλί, οθόνη? 5 ιντσες!! έχει και μπροστινή κάμερα για σέλφι, τα υπόλοιπα που λένε αυτοί εκεί στα 800€ είναι φρουφρού και μεταξωτές κορδέλλες.

• Like 4
Δημοσ.

Μπορεί το s8 να έχει χίλια κακά αλλά στις οθόνες δεν παίζεται η samsung. Πάντα ήταν μπροστά και θα είναι από ότι φαίνεται. Στους άλλους δίνει χαμηλής ποιότητας oled(Flex oneplus iPhone 8) και στα δικά της βάζει πάντα ότι καλύτερο έχει βγάλει.

Καμια σχέσει όμως. Το manufacturing τμήμα της Samsung είναι εντελώς ξεχωριστό τμήμα με δικό του CEO και είναι και το πιο κερδοφόρο τμήμα της Samsung γενικός. Αν κάποια amoled είναι μέτρια είναι επειδή το ζήτησε η εταιρία από την samsung για μειωμένα κόστη κτλ. Αν θες κορυφαία θα σου δώσει κορυφαία. Αν το θελήσει η Apple το iPhone θα έχει την ίδια οθόνη. Αν ζητήσει οθόνη καλύτερη και του S8 η Samsung θα δώσει γιατί δεν χάνι αλλα κερδίζει τον μεγαλύτερο πελάτη στον κόσμο των κινητών.

• Like 1
Δημοσ.

Επομένως είναι απολύτως λογικό να προτιμήσει και η Apple την χρονική στιγμή να αγοράσει αυτά τα πάνελ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως οργανώθηκα παιδιά. Ρίχνει και μια βροχούλα έξω, δεν πάω πουθενά σήμερα.

gallery_184578_2508_646094.jpg

Είναι τόσο κιτς αυτό το πληκτρολόγιο, που ξέχασα τον τίτλο του topic!  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...