Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μόνο εσύ θα ανοιξες τετοιο θέμα ... Κατσε να σου δωσω και αλλες ιδεες: όχι μόνο αυτός... υπάρχει και ο Luxx Για δωσε κανενα λινκ γιατι δεν εχω δει. https://www.amazon.co.uk/dp/B000VZAY3M/ref=twister_B0029U2IBI Έχω ένα τέτοιο, πολύ ελαφρύ, ΔΕΝ κρατάει θερμοκρασία ιδιαίτερα, αλλά για καθημερινή χρήση με νερό είναι καλύτερο από πλαστικό μπουκάλι. Νομίζω 75ml ειναι το δικό μου. Αν τυχόν μυρίσει το μπουκάλι το καθαρίζεις σωστά και γίνεται καινούριο. Για ζεστά (ή δροσερά, σε συνθήκες ελλάδας το καλοκαίρι) έχω άλλο, που είναι και λίγο πιο βαρύ.
mindreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/4/2017 στις 12:45 ΜΜ, Panikas13 είπε Για μενα γυαλινα και μονο. Τα πλαστικα μετα απο μερικες χρησεις -αδειασμα γεμισμα μυριζουν περιεργα. Εχω αγορασει μερικα της ταπερ. Φαινονται καλα, αλλα και παλι ειμαι επιφυλακτικος.
mindreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Πως γινεται, να υπαρχει γευση 'πλαστικιλας' απο μπουκαλι που δεν ειναι μιας χρησης (αρα φτιαγμενο για χρηση ας πουμε διαρκειας), ενω στα μιας χρησης (πχ μικρα εμφιαλωμενα) να μην εχει αυτη την 'πλαστικιλα'; Σας εχει τυχει 'πλαστικιλα' σε γευση, απο πλαστικο μπουκαλι που δεν ειναι μιας χρησης;
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, mindreader είπε Πως γινεται, να υπαρχει γευση 'πλαστικιλας' απο μπουκαλι που δεν ειναι μιας χρησης (αρα φτιαγμενο για χρηση ας πουμε διαρκειας), ενω στα μιας χρησης (πχ μικρα εμφιαλωμενα) να μην εχει αυτη την 'πλαστικιλα'; Σας εχει τυχει 'πλαστικιλα' σε γευση, απο πλαστικο μπουκαλι που δεν ειναι μιας χρησης; Ναι μου έχει τύχει... Απο γνωστό μεγάλο κατάστημα. Αστο μια μερα ανοιχτο με σαπουνονερο και θα ξεμυρισει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα