jimaras1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Kαλησπερα παιδια! Σκέφτομαι για αλλαγη επεξεργαστη και ηθελα να κανω μια ερωτηση αν αξιζει να το κανω η όχι μιας και εχουν προχωρησει οι γενιες. Σκέφτομαι να αναβαθμισω σε i5 4690k από Pentium g3258.. Εχω μια z97 σχετικα απλη 16gb ram και μια gtx 960. To θεμα είναι ότι μιλαμε για 4ης γενιας επεξεργαστη και τωρα μπήκαμε στην 7η.. από την άλλη δεν εχω τα χρηματα να μπω σε 7η γενια μιας και χρειαζεται καινουργια μητρικη και ραμ. Αν παρω τον 4690k θα τον παρω κοντα στον ιουνιο και μεταχειρισμενο μιας και υπολογιζω να δωσω max 200 ευρω. (καινούργιος στο σκρουτζ εχει 250 που μου φαινονται αρκετα). Ο λογος που το σκέφτομαι είναι ότι παρολο που εχω δυνατο επεξεργαστη βλεπω ότι αδυνατω πεον να παιξω αρκετα παιχνίδια λογω του ότι είναι optimized για 4 πυρηνες (το πιο τελευταιο παράδειγμα είναι το fifa 17 που το παιζω μεν με καποιο patch αλλα σε αποδοση υστερει παρολο που δεν είναι πολύ βαρυ παιχνιδι) Ποια είναι η γνωμη σας ? αξιζει? ευχαριστω παρα πολύ ολους προκαταβολικα!
thodoris5321 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Φυσικά αξίζει, ο g3258 δεν έχει Hyper Threading οπότε δεν είναι για gaming..Μιας και έχεις z97 μητρική το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε i5 4670k ή 4690k.Δε νομίζω να έχεις καλή ψύκτρα οπότε υπολόγισε και χρήματα για μια, μιας και πας για overclock εξοπλισμό.
jimaras1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εχω ηδη aftermarket ψυκτρουλα οχι κατι ιδιεταιρο αλλα κανει καλη δουλεια εχω τον pentium στα 4.6... coolermaster tx3 evo ειναι η ψυκτρα θα χρειαστω κατι καλυτερο?
Pmh9020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 o 4690k ειναι ενα τιμιο cpu. Μην τρελενεστε με τελευταιας γενιας και τετια ρε παιδια. Κοιτα την τσεπη σου και το καλυτερο που μπορεις να αγορασεις σε αυτα τα λεφτα. Ασε που πολλοι αναφερουν προβληματα θερμοκρασιας σε Kaby Lake. Παντος εαν την gpu σου την παιζει 100% και το cpu σου ειναι σχετικα χαμηλα ας πουμε 50% μην περιμενεις τεραστια διαφορα στα παιχνιδια που παιζεις υστερα απο αναβαθμιση. Εαν γινετε το αντιθετο τοτε θελεις CPU
life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φυσικά αξίζει, ο g3258 δεν έχει Hyper Threading οπότε δεν είναι για gaming.. Μιας και έχεις z97 μητρική το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε i5 4670k ή 4690k. Δε νομίζω να έχεις καλή ψύκτρα οπότε υπολόγισε και χρήματα για μια, μιας και πας για overclock εξοπλισμό. apo ψηκτρα βγαλε την tx3 evo kai bale την themis p einai sta 27 eyrw poly kalyterh kai athoriboi
spy94 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Παρότι έχεις z97 μητρική και θα ταν προτιμότερο να πάρεις ξεκλείδωτο cpu μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε i5 βρεις σε αγγελίες. κρίμα είναι να μείνεις με τον g3258.
Stathis85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αφού έχεις ήδη την Mobo και θέλεις να πάρεις μεταχειρισμένη τη cpu φυσικά και αξίζει. Με 200e μη σου πώ ότι μπορει να βρεις και i7-4790k μεταχειρισμένο
jimaras1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια πηρα απο ενα παιδι μεταχειρισμενο τον 4690k και ειναι τουμπανος!!! η διαφορα ειναι τεραστια!! για την ψυκτρα θα το δω για την ωρα δεν βλεπω να χρειαζεται oveclock πραγματικα...τρεχει αψογα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα