reav3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω το παραπάνω router και όσο και αν προσπαθώ να κάνω forward το port δεν τα καταφέρνω. Όποτε κάνω check μου λέει Your port IS NOT OPEN or not reachable. Επισυνάπτω ένα screenshot μήπως και βοηθήσει. Έχεις κάποιος καμιά ιδέα;
Foutrelis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 1) Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το σωστό WAN Connection 2) Το συγκεκριμένο router δεν υποστηρίζει NAT loopback. Ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιείς τον παραπάνω έλεγχο, ίσως να μην είναι σωστό το αποτέλεσμα. Δοκίμασε και με το http://canyouseeme.org/
reav3r Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 1) Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το σωστό WAN Connection 2) Το συγκεκριμένο router δεν υποστηρίζει NAT loopback. Ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιείς τον παραπάνω έλεγχο, ίσως να μην είναι σωστό το αποτέλεσμα. Δοκίμασε και με το http://canyouseeme.org/ Για WAN Connection μου δίνει μόνο δύο επιλογές α) ADSL_internet, β) VDSL_internet και επιλέγω το πρώτο. Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα αλλά δε ξέρω πως να το φτιάξω.
Foutrelis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι εννοείς πως να το φτιάξεις; Αν έχεις VDSL τότε συνδέεται το VDSL_internet connection (μπορείς να το τσεκάρεις στο Internet -> Status -> DSL Connection Status) και αυτό είναι που πρέπει να επιλέξεις για το port forward.
reav3r Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τι εννοείς πως να το φτιάξεις; Αν έχεις VDSL τότε συνδέεται το VDSL_internet connection (μπορείς να το τσεκάρεις στο Internet -> Status -> DSL Connection Status) και αυτό είναι που πρέπει να επιλέξεις για το port forward. Είχα VDSL αλλά πλέον έχω ADSL. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και δεν είχε αποτέλεσμα. Εννοώ με το ''να το φτιάξω'', πως με κάποιο τρόπο να ξεπεράσω αυτό το θέμα.
Tronki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 καταφερες να λυσης το προβλημα σου? γιατι το εχω και εγω
euronmyous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αν μερικοι εχετε vdsl παιζει ρολο αν εχει vdsl vpu η vdsl combo VPU ειναι αυτο που ο παροχος σας νοικιαζει την γραμμη μεσω ΟΤΕ για εσας και παιζει να ναι κλειδωμενο σανutility εστω και αν ειναι ανοικτο να το κανεις Αν σας παρουσιαζει στο μενου vdsk_2 σαημαινει vpu αν vdsl_1 τοτε vdsl απο παροχο, Ουτε εμενα με αφηνει αλλα με linux το ιδιο προγραμμα που στα win δεν κατεβαζει και εχει freeze ολα τα downs σε linux κατεβαζει κανονικα. Αυτο εγινε τωρα τελευταια γιατι πριν δουλευε κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα