Προς το περιεχόμενο

Custom ROM και ROOT σε Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι μια βοηθεια σχετικα με το κινητο μου! Ακουστε πως εχει το θεμα. Ειχα αλλαξει την ROM στο κινητο μου και ειχα βαλει το Lineage OS 14.1. Κατι μηνες μετα (δηλαδη τωρα μεσα στην βδομαδα) αποφασισα να το επαναφερω στην stock ROM γιατι μου εβγαζε ενα προβλημα με τις ειδοποιησεις. Το εκανα και αυτο επιτυχως αλλα αρχισε και ψηλο σερνοταν γιατι εχω πολλες φωτογραφιες (1500+) και πολλα τραγουδια (500+) και αρκετες εφαρμογες. Επεισης μου εβγαζε και αυτο το SCREEN OVERLAY DETECTED και μου ειχε σπασει τα νευρα. Τελικα αποφασισα να το ξανα rootαρω και να του ξαναλλαξω ROM και να βαλω το Resurrection Remix το οποιο λενε οτι ειναι η καλυτερη ROM για το S5. Φλασαρα την Philz Touch CWM Custom Recovery, το ανοιξα και δουλευε μια χαρα. Επειτα του φλασαρα το SuperSU και πηγα να το ανοιξω και κολλησε σε bootloop. Το ανοιξα με recovery mode, εκανα Wipe Data/Factory Data Reset, Wipe Cache και Wipe Dalvik Cache χωρις καμια επιτυχια. Το πηγα στην Vodafone και μου ειπαν απλα να περασω το Stock Firmware. Το εκανα και αυτο αλλα χωρις επιτυχια γιατι το κινητο μου δεν ειχε χωρο να φλασαρει το Firmware. Τελικα με λιγο ψαξιμο βρηκα το ΣΩΣΤΟ PIT του κινητου και το εφτιαξα και ανοιξε και το εκανα setup. Απο εκει και περα προσπαθησα να το ρουταρω με CF-Auto ROOT αλλα παλι τα ιδια, προσπαθησα να εγκαταστησω την ROM χωρις να το ρουταρω αλλα μετα εμπαινε σε BOOTLOOP η ROM οποτε κατελιξα 3, 4 φορες να κανω τα ιδια και τα ιδια και τωρα ειμαι παλι στην STOCK ROM. Αλλα εχω σκασει και θελω να αλλαξω ROM. Μπορειτε να με βοηθησετε να το ρουταρω χωρις να κολλησει? Απο οτι ξερω για να αλλαξει καποιος ROM πρεπει πρωτα το κινητο να εχει φαει ROOT. Αλλα αν δε με αφηνει το ιδιο το κινητο να το ρουταρω.. Πως θα κανω αυτο που θελω? Υπαρχει καποια λυση ωστε να αλλαξω με 100% επιτυχια την ROM και να μην μου κολλησει παλι σε BOOTLOOP? Αν ξερετε κατι απαντηστε. Ευχαριστω πολυ και καλο μεσημερι!!! 

Δημοσ.

Για να μην μπει πάλι σε bootloop πρέπει το SuperSU να το φλασαρις σε μορφή zip από recovery

Έτσι κάνουμε και στα Xiaomi γιατί πλέον υπάρχει θέμα με το SuperSU

Και όταν βγαίνει αναβάθμιση πάλι έτσι το κάνουμε και όχι μέσω play store

Υπάρχει πλέον και το Magisk που είναι το καινούργιο SuperSU

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν θες δες εδώ περαιτέρω http://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1

Δημοσ.

Για να μην μπει πάλι σε bootloop πρέπει το SuperSU να το φλασαρις σε μορφή zip από recovery

Έτσι κάνουμε και στα Xiaomi γιατί πλέον υπάρχει θέμα με το SuperSU

Και όταν βγαίνει αναβάθμιση πάλι έτσι το κάνουμε και όχι μέσω play store

Υπάρχει πλέον και το Magisk που είναι το καινούργιο SuperSU

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν θες δες εδώ περαιτέρω http://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1

Δοκιμασα το Magisk και δουλεψε μια χαρα με 100% επιτυχια! Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...