geo29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 έχω έναν σκληρό δίσκο και θέλω να τον κάνω να φαίνεται usb stick για να φορτώσω τα win μέσω rufus η αν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω εγκατάσταση των win μέσω αυτοί του δίσκου....
KiriosD Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δε θυμούμαι καλά αν μπορείς να επιλέξεις σκληρό, αλλά για δοκίμασε και http://wudt.codeplex.com , ναι ναι κάνει και για 8 και για 10
geo29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) δε θυμούμαι καλά αν μπορείς να επιλέξεις σκληρό, αλλά για δοκίμασε και http://wudt.codeplex.com , ναι ναι κάνει και για 8 και για 10 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..... το δοκιμάζω κι επανέρχομαι μάλλον δεν κατάλαβες τη θέλω η εγώ δεν το είπα σωστά θέλω το σύστημα να δει τον εξωτερικό σκληρό σαν usb stick για να περάσω εκεί το iso μεσώ rufus η με κάποιον τρόπο να περάσω το iso στον εξωτερικό σκληρό και να τον δει το σύστημα σαν boot device Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από geo29
KiriosD Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 άπαξ και το περάσεις, επιλέγεις για boot εκείνο τον δίσκο στον οποίο έχεις περάσει το iso οπότε bootαρει από τον δίσκο που το έχεις εγκατεστημένο και προχωράς τον εξωτερικό δε θα τον δει σαν usb stick, το θέμα είναι ότι στα sticks δίνει προτεραιότητα αν έχουν τα αρχεία για boot δε ξέρω το σύστημα σου, αν είναι σταθερός ποια μητρική είναι ή αν είναι laptop ποιο είναι εσύ θέλεις να κάνεις το σύστημα σου να ανοίξει με προεπιλογή/επιλογή τον σκληρό που έχεις το iso
geo29 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 άπαξ και το περάσεις, επιλέγεις για boot εκείνο τον δίσκο στον οποίο έχεις περάσει το iso οπότε bootαρει από τον δίσκο που το έχεις εγκατεστημένο και προχωράς τον εξωτερικό δε θα τον δει σαν usb stick, το θέμα είναι ότι στα sticks δίνει προτεραιότητα αν έχουν τα αρχεία για boot δε ξέρω το σύστημα σου, αν είναι σταθερός ποια μητρική είναι ή αν είναι laptop ποιο είναι εσύ θέλεις να κάνεις το σύστημα σου να ανοίξει με προεπιλογή/επιλογή τον σκληρό που έχεις το iso σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου θα βρω αύριο ένα φλασακι και θα κάνω την δουλειά μου απλά είπα να το έφτιαχνα σήμερα να τελείωνα κι αύριο μέρα είναι..... thks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα