Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω να κάνω το εξής:

...Έχω περάσει μια χαρά το Skyrim Special Edition, το Nexus Mod Manager, το LOOT, όλα οκ, έχω περάσει 215 mods με τον NexusMM, καμιά 60ριά "drag-dropped"... και επειδή έχω σοβαρό issue με τα Windows 10 και μάλλον θα κάνω format και θα τα ξαναβάλω (μια build τους έχει ΣΟΒΑΡΟ conflict με κάποιες nVidia κάρτες και πολλοί έχουν διάφορα προβλήματα - όπως κι εγώ)...

...θέλω να φτιάξω "με κάποιον τρόπο" έναν Wizard-Installer, που να πάρει ΟΛΑ τα αρχεία ΟΛΩΝ των apps που παίζουν ρόλο στο mod-αρισμένο μου Skyrim SE (δηλαδή, απ' το ίδιο το παιχνίδι, απ' το NMM, απ' το LOOT, απ' το "LocalFiles", απ' το "My Documents" κτλ) και να μου φτιάξει έναν installer που μετά (αφού ξαναπεράσω τα Win10 και το Steam/Skyrim SE), να τρέξω αυτόν τον installer και να τα ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ και να δουλεύουν, χωρίς να ξαναχρειαστώ "φτου-κι-από-την-αρχή" να ΞΑΝΑΜΟΝΤΑΡΩ τα πάντα!

Ο panoc, που το 'χει κάνει, το κάνει μόνος του (γνωρίζει προγραμματισμό) με Pascal γλώσσα.
Ρώτησα και μου είπαν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ apps που σε βοηθούν να φτιάξεις Wizard-Installer... Ξέρετε εσείς (κάποιος), έναν τρόπο "σχετικά εύκολο" (δεν είμαι σχετικός με προγραμματισμό), που να μπορέσω να το κάνω;

Ευχαριστώ κάθε απάντηση.

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις τους φακέλους που έχουν τα mods, συμπίεσε τους και όταν ξανακάνεις την εγκατάσταση τους αποσυμπιέζεις στο ίδιο μέρος? Πέρα από αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις τους φακέλους που έχουν τα mods, συμπίεσε τους και όταν ξανακάνεις την εγκατάσταση τους αποσυμπιέζεις στο ίδιο μέρος? Πέρα από αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω.

Άμα ήταν μόνο οι φάκελοι, θα 'ταν καλά. Μιλάμε και για αρχεία που βρίσκονται "από δω κι από 'κει"...

Έστειλα μέιλ σ' αυτούς και τους εξήγησα τί θέλω - να δω τί θα μου απαντήσουν (αν το κάνει αυτό, το app τους).

Δημοσ.

Εγω θα κοιτουσα backup των εφαρμογων και settings των με το acronis true image, δεν εχω ομως προσωπικη εμπειρια περι αυτου παρα μονο image ολου του λειτουργικου με τα προγραμματα, παιξε μαζι του κανε ενα game backup με τα εξτρα απαραιτητα αρχεια που βρισκονται αλλου και κανε restore σε αλλο pc και δες αν κανει δουλεια

Δημοσ.

Καλημέρα.

Για αυτό που ζητάς, μπορείς να το κάνεις με τα προγράμματα της Indigo Rose.

https://www.indigorose.com/

Της Indigo κοστίζουν αρκετά.. υπάρχουν δωρεάν εργαλεία για την λύση που θέλει.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Για αυτό που ζητάς, μπορείς να το κάνεις με τα προγράμματα της Indigo Rose.

https://www.indigorose.com/

Θα το τσεκάρω κι αυτό, ευχαριστώ.

Δεν με πειράζει το κόστος, με ενδιαφέρει να κάνει "σχετικά εύκολα" αυτό που χρειάζομαι.

Δημοσ.

Εγώ απλώς το έβαλα για όποιον τον/της ενδιαφέρει. Είχα ασχοληθεί παλιότερα με τα προγράμματα και είχα φτιάξει το 3d ultra  thrillride pinball setup. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα.

Τα προγράμματά της είναι εύκολα απλώς θέλει λίγο να το ψάξεις. Τώρα μπορεί να το κατεβάσει να το δοκιμάσει και αν του αρέσει, αγοράζει κάποιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...