Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια μου.

ψαχνω ενα προγραμμα που να διαγραφει τα corrupted files,για να μας βοθησει στην αναζητηση φωτογραφιων μετα απο επαναφορα με recovery programm.

επισης θα ηθελα ενα προγραμμα που να διαγραφει συγκεκριμενους τυπους αρχειων.

για να καταλαβετε,εχω κανει επαναφορα απο εναν παλιο δισκο και θελω να ξεδιαλεξω παλιες φωτογραφιες,οποτε θελω να σβησω ολες τις χαλασμενες φωτο και επισης φωτογραφιες τυπου png κτλ που αφορουν ασχετες φωτο,οπως μικρογραφιες η εικονες των windows.

στο google δε βρηκα κατι σιγουρο,μονο κατι ιους..

εχετε καμια προταση?

Δημοσ.

Πρόγραμμα για τα corrupted δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο, χειροκίνητος τρόπος, ανοίγεις τον φάκελο και στην προβολή βάζεις μεγάλα εικονίδια ή πολύ μεγάλα εικονίδια και βλέπεις όσα φαίνονται corrupted (τις φωτογραφίες εννοώ), παρόλα αυτά αν δεν τις ανοίξεις μία μία δεν θα ξεκαθαρίσεις.

Όσο για το άλλο, η αναζήτηση των windows κάνει γι αυτή τη δουλειά, ενεργοποίησε τις επεκτάσεις αρχείων και στην αναζήτηση μπορείς να δίνεις ως αναζήτηση την επέκταση, πχ θές png τότε πάτα στην αναζήτηση .png (εντός του φακέλου με όλες τις φωτο) και θα μείνουν αυτές που θες. :-) (τις κρατάς - διαγράφεις -μετακινείς).

Δημοσ.

σωστο το δευτερο σκελος,καπου στο μυαλο μου ειχα την ιδια λυση,απλα δε μου ερχοταν οσο το εψαχνα.

το προβλημα ειναι οτι ειναι κατι..εκατομμυρια φωτογραφιες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...