Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρίχες. Την έχω βιώσει πολλά χρόνια την εν λόγω εταιρεία. Χειρότερη από την Apple. Αν πάρεις προϊόν της δεν συνεργάζεται με τίποτε άλλο πέρα από B&O. Με τα λεφτά που κοστίζει ένα σύστημα της αγοράζεις παπάδες με καλύτερο ήχο.

Όσο για την συγκεκριμένη φωτογραφία δεν κατάλαβα κάτι, τον ήχο θα τον ακούω από την πλάτη μου; Και τα καλώδια του ρεύματος που είναι; Υποθέτω ότι όλοι έχουν μια παροχή ρεύματος στην μέση του τοίχου του καθιστικού (μιλάω σαν εγκαταστάτης). Η συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει για να μην έχουν οι πλούσιοι στο σπίτι τους ότι έχει η πλέμπα.

Δημοσ.

Αξιόλογη εταιρεία μεν με υπερτιμημένα προϊόντα δε.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 80 που την παρακολουθώ ηχητικά με τα ίδια χρήματα μπορούσες να αγοράσεις πολύ καλύτερα μηχανήματα όχι όμως πιο όμορφα και designάτα.

Μπορείς please να δώσεις ένα παράδειγμα εταιρείας που ποιοτικά είναι καλύτερα; Το design εντάξει είναι υποκειμενικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος μου αγόρασε ένα καναπέ γωνία από αυτήν την εταιρία και έμεινε πολύ ευχαριστημένος . Είναι από τις λίγες εταιρίες επίπλων που έχουν τόσο ωραίο design και ποιότητα . Βέβαια οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες .

• Like 1
Δημοσ.

Σαν design τα Β&Ο δεν παίζονται. Από ήχο όπως προείπαν, υπάρχουν και καλύτερα με λιγότερα λεφτά.

ΑΛΛΑ το συνδυασμό design και ηχητική ποιότητα δεν τον έχει καμιά άλλη εταιρεία. Γι'αυτό και η τιμή. Δεν πάει να πουλήσει στον audio enthusiast αλλά στον πλούσιο που δεν έχει ιδέα από ήχο αλλά δεν είναι και τυφλός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...