sijoune Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γεια σε όλους. Ψάχνω ένα οικονομικό μηχανικό πλητρκολόγιο για γράψιμο (δεν παίζω παιχνίδια). Με ενδιαφέρουν τα εξής: Να είναι φωτιζόμενο Να μην είναι πολύ θορυβώδες (τι διακόπτες να προτιμήσω?) Θέλω να βρώ κάτι κάτω από 100€ αν γίνεται. Έχω βρει και μερικά κινέζικα στα 50€ αλλά δεν ξέρω τι λένε. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εγώ περιμένω αυτό με τους κόκκινους διακόπτες http://www.gearbest.com/keyboards/pp_603453.html
sijoune Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Οι κόκκινοι για τη χρήση που το θέλω κάνουν? Κάνουν πολύ θόρυβο (ξέρω πχ ότι οι μπλε κάνουν πολύ θόρυβο)?
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Απ όσα βιντεάκια έχω δει στο youtube είναι μια χαρά, δεν κάνουν πολύ θόρυβο! Έχει "γλυκό" ήχο δεν μπορώ να στο εξηγήσω.. Μόλις το παραλάβω θα μπορώ να σου πω περισσότερα.. Πάντως αρκετά παιδιά απ το φορουμ το έχουν το συγκεκριμένο και είναι ΥΠΕΡ ικανοποιημένοι.
Zaytsev Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Όλοι οι μηχανικοί κάνουν θόρυβο. Τώρα, πόσο ενοχλητικός είναι για τον καθένα, δε γνωρίζω. ΟΙ καλύτεροι για γράψιμο, θεωρούνται οι καφέ. Για το θόρυβο, μπορείς να βάλεις o-rings.
sijoune Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Έχει κανείς υπόψη του καποιο οικονομικό πληκτρολόγιο με καφέ διακόπτες?
Zaytsev Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Από τα πιό οικονομικά και καλής ποιότητας, είναι τα CM Storm. Τα παιδιά στην αντιπροσωπεία, ήταν πολύ φιλικά και μπορούσες να πάρεις κι απευθείας να σου πούνε, που έχει στοκ ή πότε θα φέρουν. Αυτά πριν 2-3 χρόνια βέβαια, δεν ξέρω αν την έχουν οι ίδιοι ακόμα...
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συγκεκριμένα για brown switches δεν θα σου προτεινα cherry, δεν εχουν καλο "κλικ", ειναι πολυ μαλακο απο την εμπειρια μου. Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε καποιο μοντελο με cherry blue η καποιο modular που να μπορεις να βαλεις gateron brown Και εδω μεσα στο φορουμ οι αποψεις ειναι απο ψιλοασχετους στο θεμα που επειδη εγραφαν μεχρι χθες σε πληκτρολογιο ms του 2000 παιρνουν motospeed και λενε και ευχαριστω, οποτε ψαξε για reviews λιγο πιο αντικειμενικα. Αν επρεπε να προτεινω με cherry brown +1 στο cm storm
sijoune Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συγκεκριμένα για brown switches δεν θα σου προτεινα cherry, δεν εχουν καλο "κλικ", ειναι πολυ μαλακο απο την εμπειρια μου. Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε καποιο μοντελο με cherry blue η καποιο modular που να μπορεις να βαλεις gateron brown Και εδω μεσα στο φορουμ οι αποψεις ειναι απο ψιλοασχετους στο θεμα που επειδη εγραφαν μεχρι χθες σε πληκτρολογιο ms του 2000 παιρνουν motospeed και λενε και ευχαριστω, οποτε ψαξε για reviews λιγο πιο αντικειμενικα. Αν επρεπε να προτεινω με cherry brown +1 στο cm storm Οι μπλε έχω διαβάσει ότι κάνουν τον πιο πολύ θόρυβο. Όπως έγραψα στο αρχικό ποστ, ο θόρυβος είναι θέμα για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα