Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω πληροφόρηση από μέσα, το Σάββατο & την Κυριακή όσοι ψωνίσουν στο Mediamarkt Πάτρας με κάρτες της τράπ. Πειραιώς και είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα yellows, θα πάρουν σε πόντους το ποσό αγοράς x 20, αντί το x10 που ισχύει συνήθως... 

Επεξ/σία από millboc
Δημοσ.

Επειδή έχω πληροφόρηση από μέσα, την Παρασκευή & το Σάββατο όσοι ψωνίσουν στο Mediamarkt Πάτρας με κάρτες της τράπ. Πειραιώς και είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα yellows, θα πάρουν σε πόντους το ποσό αγοράς x 20, αντί το x10 που ισχύει συνήθως... 

Αν ισχύει, αυτό μεταφράζεται σε 4% "επιστροφή". Not bad.

Δημοσ.

Το ps4 αξίζει ? Η αγορά μπορεί να γίνει μόνο με την παρουσία στο κατάστημα σωστά ? όχι ηλεκτρονικά, για εμάς που είμαστε από άλλες πόλεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

off topic/

Επειδή ψάχνω για κανένα laptop (με FHD, αρκετή ram και αθόρυβο) έπεσε το μάτι μου στα 2 laptop

Asus X556UV-XX368T με 12GB (WTF!!!) Ram αλλά 1366x768 οθόνη με 500€

Lenovo IdeaPad 310-15IKB i7 με 6GB RAM και FHD Touchscreen με 600€

https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=IdeaPad+310+15IKB (εμφανίζονται διάφορα setup)

και μου φάνηκαν καλές οι τιμές. Κρίμα που δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε, ελπίζω να δούμε και Αθήνα καλές προσφορές.

/offtopic

Επεξ/σία από Innersense
Δημοσ.

Αν ισχύει, αυτό μεταφράζεται σε 4% "επιστροφή". Not bad.

Παράδειγμα: Αγορά 100 € δίνει 100x20=2000 πόντους δηλαδή 4€ διαθέσιμα σε εμπόρους που συνεργάζονται με την Πειραιώς...

Να ξαναθυμίσω ότι το συγκεκριμένο promotion ισχύει το Σαβ & την Κυρ για αγορές μόνο από το νέο κατάστημα της Πάτρας...

Δημοσ.

Προσπαθώ να διαβάσω μερικά πράγματα αλλα η ανάλυση του φυλλαδίου στο αρχικό link είναι χάλια. Πως ακριβώς διακρίνετε/βγάζετε τα γράμματα; (Κάνω zoom αλλα βλέπω pixels)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...