Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα στο console industry. Προσωπικά πάντως παίδες, από όταν κατάφερα να βγω από το τρυπάκι των αναλύσεων, fps, HDR, 4k, graphics settings και όλα αυτά που ουσιαστικά μας τα πουλάνε χωρίς να τα χρειαζόμαστε πλέον από τη μία γιατί κάτι πρέπει να πουλήσουν στο 5% των απαιτητικών, και από την άλλη γιατί το 1080p παραμένει τρομερό, μόνο όταν βγήκα από το τρυπάκι λοιπόν κατάφερα να συγκεντρωθώ σε αυτό που έχει σημασία, τα games.

Απο όταν έβγαλα το μυαλό μου από το concept του ποιος έχει πιο πολλά frames per second και λεπτομέριες που ούτε παίζουν ρόλο στο gameplay, από τότε απολαμβάνω και πάλι το gaming, συγκεντρωμενος παλι στο story-progress κτλπ.

Δεν σε διασκεδάζουν τα frames per second, τα καλά games το κάνουν. Αυτό το νόημα πρέπει να πιάσει η Microsoft/Xbox, όχι το τρελό hardware.

Γνώμη μου πάντα!

• Like 4
Δημοσ.

Περίεργα πράγματα στο console industry. Προσωπικά πάντως παίδες, από όταν κατάφερα να βγω από το τρυπάκι των αναλύσεων, fps, HDR, 4k, graphics settings και όλα αυτά που ουσιαστικά μας τα πουλάνε χωρίς να τα χρειαζόμαστε πλέον από τη μία γιατί κάτι πρέπει να πουλήσουν στο 5% των απαιτητικών, και από την άλλη γιατί το 1080p παραμένει τρομερό, μόνο όταν βγήκα από το τρυπάκι λοιπόν κατάφερα να συγκεντρωθώ σε αυτό που έχει σημασία, τα games.

Απο όταν έβγαλα το μυαλό μου από το concept του ποιος έχει πιο πολλά frames per second και λεπτομέριες που ούτε παίζουν ρόλο στο gameplay, από τότε απολαμβάνω και πάλι το gaming, συγκεντρωμενος παλι στο story-progress κτλπ.

Δεν σε διασκεδάζουν τα frames per second, τα καλά games το κάνουν. Αυτό το νόημα πρέπει να πιάσει η Microsoft/Xbox, όχι το τρελό hardware.

Γνώμη μου πάντα!

Μα αυτό έχει ουσία story mode που έχει υποβαθμιστεί με το multiplaer.Η κονσόλα έχει ουσία για εμένα να βρίσκεται στο σαλόνι και να μαζευτείτε παρέα,αυτό το χαβαλέ κερδίζεις.Επίσης μέχρι τη γενιά ps2 κονσολών είχες επιλογές να παίξεις παιχνίδια για τη κονσόλα σου που δε τα έβρισκες σε pc τώρα και λόγω κρίσης δεν πάει το concept.Επίσης για εμένα οι κονσόλες επικεντρώνονται στα γραφικά,πράγμα λάθος γιατί ο μ.ο ζωής είναι τα 4-6 χρόνια και πρακτικά μέσα στον χρόνο αυτό το μηχάνημα θα γεράσει και σίγουρα οι επιδόσεις του δε θα δίνουν το 100%,ένα δρόμο τέτοιο για τις κονσόλες τον ειχε δώσει το wii μόνο θεωρώ από τη νέα γενιά(τελευταία 10ετία εννοώ)

Δημοσ.

Αδιάφορο.. εγώ δεν αλλάζω  το Sega Mega Drive μου με τίποτα. Εδώ και πόσα χρόνια σκυλί, δεν έχει τίποτα, άσε που έχει και Offline Multiplayer με παιχνιδάρες. FIFA και κουραφέξαλα, μαζευόμαστε η παρέα βάζουμε το Sega στην πρίζα και παίζουμε ποδοσφαιράκι με τις ώρες..

Τωρα που βγαινουν και νεοι τιτλοι ποιος σε πιανει! ;)

Δημοσ.

Αφού λοιπόν χορτάσαμε από γκρίνια και μοιρολόγια, ας πούμε και κάτι άλλο:

Καλώς να μας έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από δουλειά, πιάνω iPad να διαβάσω ειδήσεις στο insomnia, δεν διαβάζω καλά και νομίζω για 1-2 στιγμές πως γράφει TuvloX αντί για Xbox.

Η φάτσα μου ; Αξία ανεκτίμητη.

• Like 1
Δημοσ.

Το framerate είναι αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay. Ειδικά σε action παιχνίδια που θέλουν γρήγορη ανταπόκριση από τον χειριστή.

Όσο μειώνεται το framerate, τόσο αυξάνεται το input lag, το οποίο προστιθεται με το input lag της τηλεόρασης. Mε framerate στα 30 ή λιγότερο και μία τηλεόραση με input lag άνω των 40-50msec αρχίζεις να νιώθεις ότι το παιχνίδι αποκρίνεται με καθυστέρηση.

Για τα γραφικά συμφωνώ ότι έχουν δευτερεύοντα ρόλο.

Προσωπικά προτιμώ 1000 φορές να γίνουν θυσίες στον τομέα των γραφικών, ώστε να επιτευχθεί το 60fps, από το να έχεις ωραία γραφικά και 30fps ή λιγότερο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δίπλα στο Xbox έχω βγάλει πλέον την Amiga 500... μαντέψτε ποιο μηχάνημα δουλευει περισσότερο...

Δημοσ.

Αδιάφορο.. εγώ δεν αλλάζω  το Sega Mega Drive μου με τίποτα. Εδώ και πόσα χρόνια σκυλί, δεν έχει τίποτα, άσε που έχει και Offline Multiplayer με παιχνιδάρες. FIFA και κουραφέξαλα, μαζευόμαστε η παρέα βάζουμε το Sega στην πρίζα και παίζουμε ποδοσφαιράκι με τις ώρες..

Γιατι το Golden AXE 2 CooP χωρις splitScreen και αηδίες ασχημο είναι? 

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε οτι βρίσκεται η SONY στη γωνία με τον μπαμπούλα PS5 σε κανα δυο χρονάκια, και παράλληλα με ενα install base 65m+. Εκει τί κανουμε;;
Παει το Scorpio το σκορπαμε;;
Αν μου βγάλουν καινούργιο panzer dragoon πάντως εγω το πήρα day one.
Παράλληλα εχω βγάλει δίπλα στο pro μου, μια Amiga 500 και εγω, με CF 8gb, και ΝΑΙ το παραδέχομαι: παίζω μια ωρα Horizon και μετα 2 ώρες Shadow of the Beast!
Παιδια, όλες οι κονσόλες ευπρόσδεκτες ειναι. Αλλα θελουμε κατι μαγικό. Κατι να σε τραβά δυνατά απο την καθημερινότητα. Εμεις που είμαστε 35+ ηλικιακά, με 1002 προβλήματα, θελουμε ενα Zelda, Bloodborne, Final Fight, Samurai Shodown, Lunar, Uncharted, Gears of War, God of War, Dark Souls, Demon Souls, Operation Wolf, Double Dragon, Wonderboy in Monsterland, Afterburner, Outrun, REVII σε VR (μόνο!!!), και κανενα Battlefront VR ετσι για να την δουμε Wedge Antilles!
Παιχνίδια παιδια. Παιχνίδια καλα. Με ωραία χρώματα, ομαλό framerate, και προτιστως να ειναι FUN!!! Kirby, MARIO, Sonic, Banjo, Kratos, Crazy Taxi, whatever, just make them FUN!
Να χεστουν τα τεραφλοπς και οι παπαριες. Εμεις πληρώνουμε, εμεις πρεπει να κανουμε την πλάκα μας και το χόμπι μας με τα video games.
Δώστε μου ενα φωτορεαλιστικο Golden Axe, σε 1080p 60fps, με native 4 player mode, στην 55", με ορχηστρική μουσική του αυθεντικού παιχνιδιού, με ζωντανά backgrounds, φλόγες, πεδιάδες, πυκνά δάση με δράκους, death adder με αναβολικά, και πάρτε τη γαμημενη τη ψυχη μου και τα λεφτα μου, που ολοι μας βγάζουμε πια με τόση δυσκολία αυτη την περίοδο. Κάντε με να ξεχάσω τον Τσίπρα και τον κάθε μαλακα, και κάντε με εστω για λιγο να νοιωθω σας παιδι, όπως τότε που έβαζα το floppy στην Amigaρα μου και λιωναμε μαζι ολα τα παιδια την γειτονιάς.

Που ειναι αυτά ρε μάγκες; Βαρέθηκα τα dlc, τα ονλαιν μαλτιπλειερ μπανανίες.

Π α ι χ ν ι δ ι α θελω, αξία να μείνουν στην συλλογή μου δίπλα στα μεγαθηρια την sega, Nintendo, SNK του παρελθόντος. Με 16bit και 128kb ram.

Φαντασία τους λείπει, τιποτα αλλο.

Πάω να παίξω Ghouls'n'Ghosts συγχύστηκα !!!

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...