toyo73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν διευκρινίζουν τι settings θα σηκώνει στα 4Κ (που μπορεί να παίζει στα Low-Medium settings), ούτε οτι θα τρέχει σε 60fps ακατέβατα. Έτσι γενικά και αόριστα και το παλιό μου μηχάνημα με GTX680 του 2012 που έχει κλείσει 5ετια παίζει 4Κ. Το οποίο όμως δεν λέει κάτι από μόνο του, αν δεν προσδιορίσω σε τι settings, ποια παιχνίδια και σε τι FPS. Ακριβως.Το 4Κ απο μονο δεν λεει τιποτα.Ειναι σαν να λες το αυτοκινητο μου πιανει τα 200.200 πιανει και μια BMW 316 100ps, αλλα θελει απο τα Χριστουγεννα μεχρι το Πασχα.Ενω 200 πιανει και ενα βελτιωμενο 106 rallye, σχεσατο με 160-170 αλογα, αλλα καμια σχεση. 2
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν διαφωνώ μαζί σου 100% αλλά δεν συμφωνώ κιόλας. Υπάρχουν άτομα όπως εγω που εχουν διαμορφώσει το σπιτι ετσι κ το pc είναι σε άλλο δωματίου εντελώς. Η κονσόλα προσφέρει μια άλλη εμπειρία gaming , πατάς κουμπί, βάζεις παιχνίδι ,αράζεις στην καναπεδάρα σου με φίλους , πίτσες κ μπίρες και παίζεις στις 50 ίντσες . Όσο για τον υπολογιστή ναι μεν αλλά.. μη κοροϊδευόμαστε ένας καλός υπολογιστής δεν θέλει μόνο μια κάρτα γραφικών για να παίξει σωστά Με ένα σύστημα των 500€ δεν κανεις και παπάδες . Επίσης , μένει να επιβεβαιωθεί αλλά το καινούργιο Xbox λέγεται πως θα ειναι η τελευταία κονσόλα μιας κ εχουν πει ότι θα μπορείς να αλλάζεις hardware .. και καλο και κακό βέβαια κατ εμε κοίτα δεκτό μεν αλλά πάλι ούτε κι εγώ συμφωνώ πλήρως γιατί για τον καθένα οι συνθήκες διαφέρουν είτε γιατί και στο pc παίζεις σε τηλεόραση (εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω) είτε γιατί το καλό pc απλά υπάρχει έτσι κι αλλιώς και το όλο ζουμί είναι η κάρτα που θα μπει επάνω και από αυτή την άποψη είναι και πιο φθηνό.. όπως και να χει έτσι όπως τα κανε η ms δε νομίζω ότι ούτε το scorpio θα τη σώσει και παρόλο που φυσικά και θέλω να συνεχίζει να βγάζει exclusives στο pc καταλαβαίνω ότι αυτό συμβάλλει στο πρόβλημα του xbox το μεγαλύτερο πρόβλημά της όμως είναι ότι δεν έχει πολλά exclusives (έστω και κοινά με το pc) έτσι κι αλλιώς.. εγώ σκέψου είχα πει δε θα ξαναπάρω κονσόλα όμως τελικά ενέδωσα στο ps4 γιατί έχει τόσα πολλά που δε τα προλαβαίνω.. και ψιλοχέστηκα για τα σάπια γραφικά, το καλό παιχνίδι είναι καλό παιχνίδι και σημασία έχει να μπορείς να το παίξεις..
takos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 VR 90fps 1080p 4k 30fps 1080p Upscale to 4k Όπως και μια RX480. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 VR 90fps 1080p 4k 30fps 1080p Upscale to 4k Όπως και μια RX480. FIXED* VR 90fps 1080p 4k 30fps 1080p Upscale to 4k 60fps Όπως και μια RX480.
fanourisfz6 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 νροπη σας για τις κακιες που λετε ζηλευεται!!!!!!!!!!!!!!
billydonkgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ας δείξει στην E3 κάνα lost oddysey 2, Halo 6, sunset overdrive 2 και κάτι σε alan wake 2 ή quantum break 2 και εμένα μου αρκούν και μου περισσεύουν για να αγοράσω το scorpio. 1
Pandelas Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 4k 60fps σε medium settings μια χαρά βγαίνουν ειδικά και με λίγο πείραγμα. Και 45-60fps να είναι σιγά, εδώ τωρα είναι 20-30 και κανείς δεν παραπονιεται.
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 το πιο πιθανό είναι να παίξουν upscale με medium προς high (άντε high με κάποια very high αν δεχτούμε ότι θα πέσει optimization) από 1440p, native 4Κ με αυτή τη δύναμη θα μιλάμε για γραφικά 360 και 60fps σε απαιτητικό τίτλο ούτε καν δεν είναι αρκετά τα flops για κάτι τέτοιο το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν με αυτή τη δύναμη είναι θεϊκά γραφικά και 60fps αλλά σε 1080p, ότι δηλαδή κάνει αυτή τη στιγμή και μία rx 480 λογικά θα περάσουμε σε μια εποχή (έχουμε ήδη περάσει με το pro) όπου οι κονσόλες θα έχουν graphic settings και ανάλογα τις ανάγκες σου ή τα πιστεύω σου θα επιλέγεις τι θες
firepc Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ακριβώς το θέμα είναι να βγάζουν τα παιχνίδια τους στο pc και 6 tflops έχουμε ήδη... η φάση παίζει στο ps4 αν θες κονσόλα (ή και κονσόλα) λες να αλλάξει τόσο δραματικά από αυτό του s; (που δεν άλλαξε και κάτι το ιδιαίτερο..) και πόσο θα έπρεπε μετά να κάνει κάτι τέτοιο? 1000€? ήδη πιστεύω ότι θα παίξουμε στα 500+ η δύναμη μιας 480 (αν δεχτούμε αυτή την ηλίθια σύγκριση με τα tflops μόνο και αυτό μόνο επειδή μιλάμε αποκλειστικά για amd) είναι σούπερ για κονσόλα και σκέψου ότι και το σαπάκι το απλό ps4 τη παλεύει με vr.. βέβαια με αυτή τη δύναμη δε θα πάνε ούτε αυτοί για " super solid" 1080p με σούπερ frames και σούπερ λεπτομέρειες, τους κόβω κι αυτούς για upscaled 4K στα 30 όπως όπως, αλλά δε βαριέσαι.. Λογικα λιγο καλυτερο θα ειναι. Τωρα αν αξιζει να το περιμενω μισο χρονο, δεν ξερω
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 μωρέ πολύ καλύτερο θα είναι το ερώτημα είναι τι θα κάνουν με αυτό; στο pro για παράδειγμα δεν είδα να κάνουν και φοβερά πράγματα και αυτό γιατί τα παιχνίδια πρέπει να τρέχουν και στις απλές εκδόσεις που συγκριτικά είναι σαπάκια και ούτε πρόκειται ποτέ να δώσουν σε κονσόλα το εύρος επιλογών που έχεις στο pc ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου, οι όποιες επιλογές είναι κάποια presets και αυτά μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν κιόλας αν η ms το έβλεπε καθαρά pc το θέμα θα είχα τελείως άλλη άποψη θα ήθελα πάρα πολύ να έδινε κονσόλα με windows (και απλοποιημένα πολλά από τα ζητήματα του pc), αλλά αυτό ακόμα και αν της εξασφάλιζε ότι θα πουλούσε άπειρες κονσόλες (θα έφτανε το ps4 σε λίγους μήνες άνετα) η δυνατότητα να υπάρχει πχ steam θα της αποτελείωνε το δικό της μαγαζάκι αλλά θα μπορούσαν να δουλέψουν περισσότερο σε κάποιο τέτοιο concept από το να βγάλουν ένα πιο δυνατό "pro" χωρίς exclusives δε βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα.,.
D.Luffy Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 μωρέ πολύ καλύτερο θα είναι το ερώτημα είναι τι θα κάνουν με αυτό; στο pro για παράδειγμα δεν είδα να κάνουν και φοβερά πράγματα και αυτό γιατί τα παιχνίδια πρέπει να τρέχουν και στις απλές εκδόσεις που συγκριτικά είναι σαπάκια Τα ίδια γραφικά που βλέπεις και τώρα στα One/PS4 θα δεις απλά με μεγαλύτερη ανάλυση. Άντε μπορεί και λίγο μεγαλύτερο draw distance ή καλύτερο filtering το πολύ. Sony και MS απλώς προσπαθούν να κάνουν catch-up με την ανάλυση των τωρινών τηλεοράσεων, όχι να επαναπροσδιορίσουν το rendering. Ακόμα και από PC μεριά πάντως, δεν βλέπω κάποια σοβαρή εξέλιξη σε γραφικά πέρα από το framerate. Και εν το μεταξύ ούτε καν η 1080Ti δεν αρκεί για 4Κ+60fps gaming. Γενικά υπάρχει μεγάλη στασιμότητα σε τομείς όπως animation, destructible environment, physics. Παίζουμε ακόμα τα ίδια παιχνίδια με την προηγούμενη γενιά. Και θα μείνει έτσι αν δεν γίνει κάτι με τις cpu οι οποίες δείχνουν ότι βαράνε ταβάνι σιγά σιγά σε αυτά τα πράγματα. 3
firepc Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 @logistoulis για το χειριστηριο λεω. ουτε με ενδιαφερει πως θα ειναι η κονσολα
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 @logistoulis για το χειριστηριο λεω. ουτε με ενδιαφερει πως θα ειναι η κονσολα α το χειριστήριο.. εγώ έχω τη 2η και τη 3η έκδοση (με το audio jack και την άλλη με το bt) οπότε αφού έχω ήδη πληρώσει 2 δε με νοιάζει πώς θα είναι το χειριστήριο Τα ίδια γραφικά που βλέπεις και τώρα στα One/PS4 θα δεις απλά με μεγαλύτερη ανάλυση. Άντε μπορεί και λίγο μεγαλύτερο draw distance ή καλύτερο filtering το πολύ. Sony και MS απλώς προσπαθούν να κάνουν catch-up με την ανάλυση των τωρινών τηλεοράσεων, όχι να επαναπροσδιορίσουν το rendering. Ακόμα και από PC μεριά πάντως, δεν βλέπω κάποια σοβαρή εξέλιξη σε γραφικά πέρα από το framerate. Και εν το μεταξύ ούτε καν η 1080Ti δεν αρκεί για 4Κ+60fps gaming. Γενικά υπάρχει μεγάλη στασιμότητα σε τομείς όπως animation, destructible environment, physics. Παίζουμε ακόμα τα ίδια παιχνίδια με την προηγούμενη γενιά. Και θα μείνει έτσι αν δεν γίνει κάτι με τις cpu οι οποίες δείχνουν ότι βαράνε ταβάνι σιγά σιγά σε αυτά τα πράγματα. ναι στις κάρτες ίσως από την επόμενη γενιά να μιλάμε για ψιλοmainstream 4K gaming οι παρούσες (μαζί με τη vega που σκάει μύτη) δε το κόβω να σηκώνουν το 4Κ με μονή κάρτα εγώ επένδυσα σε μαξαρισμένα 1080p, ούτε καν 1440 και το 4Κ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το σκεφτώ και το ανάλογο περίπου να σου πω μου είναι μια χαρά και για τις κονσόλες, δεν τρελαίνομαι για τις τιμές που ζητάνε για να κάνουν upscale..
stelioz350 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 παιδια εγω εφτιαξα εναν σχετικα δυνατο h/y σε med case τον εβαλα στο σαλονι ανω στην 60 4κ και παιζω εκει τα games μου μια χαρα . βλεπω να πουλαω το xb1 ενος ετους μου μαζι με τα παιχνιδια . αν βγει κανα δυνατο μηχανημα ισως επανελθω σε κονσολα σε 2 χρονια . αλλιως αλλαζω την asus gtx 1070 stix με μια 1080 ti οταν γινει οικονομικοτερη και θα σπαω καθε απαιτηση σε game
ELMastas Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Να δούμε στήν Ε3 κάνα Forza σε 4Κ 60fps και να μαζεύουμε τα σαγώνια απο το πάτωμα. (Φωτό απο σύστημα για το Forza Motorsport 6)
Προτεινόμενες αναρτήσεις