Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft είναι έτοιμη να γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το επόμενο Xbox που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Project Scorpio.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία επέλεξε την ιστοσελίδα Eurogamer για την αποκλειστική αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών της κονσόλας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το τι ακριβώς έχει αποφασίσει να μοιραστεί η Microsoft αυτό το διάστημα με τον κόσμο. Η επιλογή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν είναι τυχαία αφού μέσω της στήλης Digital Foundry, το Eurogamer ήταν από την αρχή κυκλοφορίας του Xbox One επικριτικό για τις τεχνικές του δυνατότητες έναντι του ανταγωνισμού και συγκεκριμένα του PlayStation 4.

Το δημοσίευμα του Eurogamer θα ανέβει στην ιστοσελίδα του αύριο 6 Απριλίου στις 4.00μμ ώρα Ελλάδος και σ' αυτό δεν αναμένεται να δούμε τον τελικό σχεδιασμό της κονσόλας. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε από την ίδια τη Microsoft ότι το Project Scorpio θα είναι η πιο «δυνατή» κονσόλα με επιδόσεις 6 teraflops έναντι 4,2 του PlayStation 4 Pro και 1,3 teraflop του Xbox One. Άλλες πληροφορίες φέρουν το νέο Xbox να περιλαμβάνει στο εσωτερικό του το τροφοδοτικό, να διαθέτει σχετικά μικρό μέγεθος και να τρέχει άνετα παιχνίδια VR αλλά και όσα θα υποστηρίζουν την 4K ανάλυση. Ένα από αυτά που αναμένεται να δούμε την Πέμπτη για πρώτη φορά είναι το Forza Motorsport 7 που θα τρέχει εγγενώς στη συγκεκριμένη ανάλυση.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Αδιάφορο.. εγώ δεν αλλάζω  το Sega Mega Drive μου με τίποτα. Εδώ και πόσα χρόνια σκυλί, δεν έχει τίποτα, άσε που έχει και Offline Multiplayer με παιχνιδάρες. FIFA και κουραφέξαλα, μαζευόμαστε η παρέα βάζουμε το Sega στην πρίζα και παίζουμε ποδοσφαιράκι με τις ώρες..

• Like 24
Δημοσ.

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε από την ίδια τη Microsoft ότι το Project Scorpio θα είναι η πιο «δυνατή» κονσόλα με επιδόσεις 6 teraflops έναντι 4,2 του PlayStation 4 Pro καθ 1,3 teraflop του Xbox One. Άλλες πληροφορίες φέρουν το νέο Xbox να περιλαμβάνει στο εσωτερικό του το τροφοδοτικό, να διαθέτει σχετικά μικρό μέγεθος και να τρέχει άνετα παιχνίδια VR αλλά και όσα θα υποστηρίζουν την 4K ανάλυση

Ωπα !!! με 6 Τeraflops σιγά μην παίξει άνετα 4Κ και με VR κιόλας - fps drops με βλέπω να εχει.

Περίμενα να έχει καπου 9 Teraflops ώστε να έχουμε 4K και VR στα 60fps - άμα είναι με 6 Teraflops τότε τζάμπα χάρηκα 

• Like 1
Δημοσ.

Αδιάφορο το αναβαθμισμένο Xbox, αλλά πολύ ενδιαφέρον το νέο Forza 7 ελπίζω να βγει σε Windows 10 όπως το Horizon 3 το οποίο μου άρεσε πολύ.

• Like 3
Δημοσ.

Ωπα !!! με 6 Τeraflops σιγά μην παίξει άνετα 4Κ και με VR κιόλας - fps drops με βλέπω να εχει.

Περίμενα να έχει καπου 9 Teraflops ώστε να έχουμε 4K και VR στα 60fps - άμα είναι με 6 Teraflops τότε τζάμπα χάρηκα 

Δεν διευκρινίζουν τι settings θα σηκώνει στα 4Κ (που μπορεί να παίζει στα Low-Medium settings), ούτε οτι θα τρέχει σε 60fps ακατέβατα.

Έτσι γενικά και αόριστα και το παλιό μου μηχάνημα με GTX680 του 2012 που έχει κλείσει 5ετια παίζει 4Κ. Το οποίο όμως δεν λέει κάτι από μόνο του, αν δεν προσδιορίσω σε τι settings, ποια παιχνίδια και σε τι FPS.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν έχω να πω κάτι για την κονσόλα. Σίγουρα θα είναι δυνατή και μπλα μπλα μπλα αλλά άν δεν έχεις καλά παιχνίδια τι να το κάνεις τέτοιο hardware?

• Like 3
Δημοσ.

Ώπα,κάτσε. Πόσο συχνά βγάζουν κονσόλες αυτοί; Όχι ότι πολυασχολούμαι αλλά μου φαίνεται κάπως...Πώς να το πω; Ο χρόνος ημιζωης των κονσολων έχει μειωθεί δραματικά,σε φάση που αν είναι να δίνει κανείς 500αριές κάθε χρόνο για να έχει την τελευταία κονσόλα,παίρνει σταθερό πισι κι αναβαθμίζει. Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες! Λολ!

• Like 4
Δημοσ.

Αδιάφορο το αναβαθμισμένο Xbox, αλλά πολύ ενδιαφέρον το νέο Forza 7 ελπίζω να βγει σε Windows 10 όπως το Horizon 3 το οποίο μου άρεσε πολύ.

ακριβώς το θέμα είναι να βγάζουν τα παιχνίδια τους στο pc και 6 tflops έχουμε ήδη...

η φάση παίζει στο ps4 αν θες κονσόλα (ή και κονσόλα) 

για την κονσολα χεστηκα. Το χειριστηριο θελω να δω τι λεει

λες να αλλάξει τόσο δραματικά από αυτό του s; (που δεν άλλαξε  και κάτι το ιδιαίτερο..) 

και πόσο θα έπρεπε μετά να κάνει κάτι τέτοιο? 1000€? ήδη πιστεύω ότι θα παίξουμε στα 500+ 

η δύναμη μιας 480 (αν δεχτούμε αυτή την ηλίθια σύγκριση με τα tflops μόνο και αυτό μόνο επειδή μιλάμε αποκλειστικά για amd) είναι σούπερ για κονσόλα και σκέψου ότι και το σαπάκι το απλό ps4 τη παλεύει με vr.. 

βέβαια με αυτή τη δύναμη δε θα πάνε ούτε αυτοί για " super solid" 1080p με σούπερ frames και σούπερ λεπτομέρειες, τους κόβω κι αυτούς για upscaled 4K στα 30 όπως όπως, αλλά δε βαριέσαι.. 

Δημοσ.
Πότε να το αναμένουμε αυτό στο περίπου δηλαδή να σκάσει μύτη;Εντός του έτους ή παμε για 18;

Χωρίς να είμαι σίγουρος είχα διαβάσει μια ανακοίνωση ότι θα παίξει μεχρι το τέλος του 17 , δηλαδή μέσα στον επόμενο Δεκέμβριο για ευνόητους λόγους ( λόγω γιορτών )

Όσο για την κονσόλα που σχολιάζεται απο πάνω έν μέρει συμφωνώ ωστόσο απο το να παρεις PS4 pro καλύτερα να περιμένεις το Xbox .1.8 Tera flops διαφορά με το PS4 μόνο λίγα δεν ειναι, αν αναλογιστεί κανεις ότι το απλό PS4 εχει ισχύς 1.84 ..

Αλλά και 500€ Που κάπου εκει θα παίξει σίγουρα , κάθε λίγο και λιγάκι σίγουρα δεν τα λες και λίγα ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...