screaming_trees Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλημερα, Εχω αγορασει ενα ζευγαρι devolo 650+. Το ενα το εχω βαλει στο δωματιο που βρισκεται ο router το αλλο στο σαλονι. Εχω το εξης παραξενο προβλημα. Ενω το internet λειτουργει κανονικα το προγραμμα της devolo για τη διαχειριση δε μπορει να αννιχνευσει τα powerlines. Μου βγαζει το μηνυμα dlan not found. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα να βοηθησει;
niva97 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν τα βρισκει αυτόματα Πρεπει να κανεις add με το κωδικο που εχουν πισω
Thanasis159 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Επίσης νομίζω πως μπορείς να το κάνεις εφόσον συνδέσεις το powerline κατευθείαν πάνω στην ethernet του pc σου και όχι πάνω στο router.
screaming_trees Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ναι το διάβασα αυτό στο manual αλλά όταν πατάω add δε κάνει κάτι!
niva97 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εχω 7 συσκευες devolo συνδέσει χωρις προβλημα add βιάζεις το κωδικό που λεει πισω και στο εμφανιζει στο copkit ολες οι συσκευες πρεπει να είναι συνδεδεμένες στο ιδιο δικτυο ρεύματος και απευθιας στην πρίζα και όχι σε πολύμπριζο
screaming_trees Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ναι απ ευθείας στη πρίζα. Μου κάνει εντύπωση που δε βλέπει καν αυτό που είναι συνδεδεμένο πάνω στο router μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα