omnimal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μπορει κανεις να παραγγειλει κατι που θελει απο το amazon ; Ποιος ειναι ο συνηθεστερος τροπος παραγγελιας ; Μετρητα , πιστωτικη , επιταγη ; Ασφαλεια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Τι θέλεις να παραγγείλεις; Σε όσα προϊόντα δεν αποστέλλονται εκτός ΗΠΑ, το αναφέρει στην περιγραφή τους. Από DVD, CD και βιβλία μπορείς να παραγγείλεις ότι θέλεις. Γιά πληρωμή χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον omnimal , θέλω να παραγγείλω βιβλία . Το επιπλέον κόστος πόσο περίπου είναι μπορεί κάποιος να μου πει ??? Είναι εξασφαλισμένο ότι θα φτάσει σε σένα αυτό το οποίο παράγγειλες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Προσωπικά έχω παραγγείλει 2 φορές - αν θυμάμαι καλά - με πιστωτική φίλου, και εφθασαν κανονικότατα και αρκετά γρήγορα. Μιλάμε για βιβλία και για Amazon.co.uk. μέσω απλου ταχυδρομείου (4-7 εργάσιμες σε εμένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Marcos_Aurilius το επιπλέον κόστος πόσο είναι ?? (μεταφορικά κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 6-7€ για ταχυδρομείο, και γύρω στα 14€ για express. Αν κάνω λάθος, γιατι πάει και καιρός, ας με διορθώσει κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ψάξτε και λίγο ρε παιδιά. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596194/ref=br_bx_c_2_0/104-1986919-4344714 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 ένας φίλος μου που μένει στην Αγγλία παραγγέλνει από το amazon και είναι πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stuff Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 kai ego agglia eimai. Exo kanei arketes agores mesa apo to amazon (to aggliko), xoris kanena provlima. Oti plirofories thes pes mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dyolf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Αν θες να αγοράσεις dvd ή cds δες και το play.com. Τα μεταφορικά είναι τσάμπα... Από το Amazon έχω ψωνίσει 2-3 φορές. Ούτε εγώ είχα το παραμικρό πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.