Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να κανεις απεγκατασταση και να τον ξανα βαλεις με xp sp3 γιατι δεν εχει περαστει εντελως ας το πω χονδρικα οπως πρεπει αλλα 99.9% το ιδιο θα κανει..

Το βασικο ειναι οτι θα σου λειτουργει κανονικα παντως χωρις διαφορα γιατι μου εχει τυχει κι εμενα ετσι... Ολα οκ λοιπον, πως το βλεπεις σερνεται λιγο λιγοτερο τωρα? Και βαλε και κανα βιντεακι να δεις τι διαφορα εχει τωρα...

Απλα να ξερεις οτι η αλλη καρτα ηταν αισθητα καλυτερη γιατι πρεπει να εχει ddr2 ραμ χωρια που εχει την 2πλασια μνημη(256) αλλα μαλλον εχει θεμα... Εκτος κι αν τωρα που καταλαβες τι παιζεται, την ξανα δοκιμασεις αλλα κανονικα, και παντα χωρις drivers να ηταν δεν θα επρεπε να κανει επανεκκινηση... Αυτα φιλτατε...

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω πολυ και για το χρονο σου και για το αποτελεσμα. Σου ειναι υποχρεος.

Ευχαριστω και ολους οσους ξοδεψαν χρονο στο προβλημα μου. 

Λυπαμαι για τη διενεξη που συνεβει. Θα συναντηθουμε σε αλλες συζητησεις. 

Ελπιζω το προβλημα να ηταν αυτο και μην ξαναεχω επανεκκινησεις παλι.

Σας ευχαριστω. Καλο απογευμα

ειχε δικιο στο αλλο και ο web-asassin , καταλαβα που μπαινει η παστα στην καρτα γραφικων. Το εβγαλα, η παστα ειναι καμμενη, ανυπαρκτη. Μεταλλο με μεταλλο χτυπαγε. Πωωω.

Σας ευχαριστω κυριοι. Εκτος του οτι το εφτιαξα το γεροντακι, αυξηθηκαν οι γνωσεις μου περι υπολογιστων .

Καλο σας απογευμα.

• Like 1
Δημοσ.

αμα αλλαξες παστα τοτε μπορεις να βαλεις αυτη την καρτα,απο οτι καταλαβα ειναι καλυτερη.

Ναι παιζει να επιανε θερμοκρασιες και αφου δεν ειχε απο την αρχη drivers ωστε να διαβαζουν τα προγραμματα ποσο πιανει αρα δεν γινοταν τιποτα ετσι... Αφου αλλαξε παστα τωρα μπορει να βαλει την αλλη πανω και απ΄ ο,τι ειδα, ειναι το ιδιο πακετο για τους drivers αρα μαλλον απλα θα χρειαστει να κανει απεγκατασταση αυτους που εχει και μετα μολις βαλει την αλλη καρτα πανω να τους ξανα εγκαταστησει με τον ιδιο τροπο! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αν τελικα βαλεις την αλλη καρτουλα πανω, αυτοι οι drivers κανουν καλυτερα γιατι ειναι για windows 7 αρα θα περαστουν κατευθειαν χωρις συμβατοτητα κτλ...

Θα εχουν θεμα μονο αν τυχον υποστηριζουν pci-e και oχι agp 6200 που ειναι η δικια σου... :-) 

http://www.geforce.com/drivers/results/82701

• Like 1
Δημοσ.

Eγω το θελω το stresstest.

nvidia display driver service ---- αν το απενεργοποιησω, δε λειτουργει η καρτα γραφικων ; Τις ενημερωσεις για την Νvidia το εβγαλα ηδη απο τα services.

Δημοσ.

Εβαλα παστα, την εβαλα πανω, παλι προβλημα. Την εβγαλα, απεγκατεστησα τους οδηγους, εβαλα την παλια. 

1. Δουλεψε κατευθειαν χωρις να εγκαταστησω τους οδηγους της, πως γινεται ;

2. Τωρα δουλευει, αλλα τη βλεπει σαν 64αρα, γιατι ; Ειναι 128 .

post-236248-0-68922400-1491547707_thumb.png

Δημοσ.

Κατεβασε το ddu, κανε πληρη απεγκατασταση με αυτο στο software της nvidia τα παντα για να φυγουν και ο,τι υπολοιμματα υπαρχουν απο προηγουμενους drivers κτλ και μετα απο επανεκκινηση ξεκινα παλι εγκατασταση κανονικα με συμβατοτητα κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Τα εκανα ολα,σε ασφαλη λειτουργια,  παλι 64 δειχνει . Δε μου εβγαλε προβλημα συμβατοτητας, που νομιζω θα επρεπε . 

Τελικα , τωρα, η καρτα γραφικων λειτουργει η οχι , με τι οδηγους λειτουργει ; Αν εννοω δεν εχει περαστει σωστα ;

post-236248-0-62110200-1491565947_thumb.png

Δημοσ.

Nαι

Μου εγραψε, μετα την απεγκατασταση, οταν πηγα να κατεβασω τους οδηγους , το αρχειο υπαρχει ηδη, θελετε αντιακατασταση σε ολα ; Απαντησα , ναι. Δε μου εβγαλε προβλημα συμβατοτητως. 

Η οθονη χαρτι, δεν κολλαει, δεν κανει επανεκκινησεις. Εφταιγε 99% η αλλη καρτα. Αλλα αυτην τη βλεπει 64αρα. 

Αυτο ετρεξα.

post-236248-0-05142000-1491566757_thumb.png

Δημοσ.

Αλλο το κατεβασμα των οδηγων που υπαρχουν ηδη μεσα στις ληψεις και αλλο η εγκατασταση τους που γνεται μετα... Εσυ απλα πηγες να τους κατεβασεις παλι η΄ να κανεις εγκατασταση? Οταν κανεις εγκατασταση , τοτε θα πρεπει να κανεις αυτο με την συμβατητα αλλα λογικα ειναι τικαρισμενο απο πριν αρα απλα πας στις ληψεις σου  εφοσον εχεις κανει σε ασφαλη λειτουργια ddu κτλ και απο εκει ξεκινας την εγκατασταση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...