Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τωρα το ανοιξα. Θα σου πω το βραδυ . Εως τωρα τιποτα.

Φιλε zelomoth , μου ξαναλες που θελει το δεξι κλικ. Κατεβηκε , δεν το ετρεξε επειδη ειπαμε. προβλημα συμβατοτητας απο χρ , αλλ δε βρηκα που θελει το κλικ για μετατροπη.

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι θα βρουμε νημα να τσακωθουμε, ακομη κ στο νημα "ποσταρετε ολοι ενα ευχαριστω για να μπειτε στον διαγωνισμο", εμεις θα την βρουμε την ακρη. Αφηστε ρε παιδια, μην το κανετε το καλο αμα ειστε οξυθυμοι.

Σορυ ρε αδελφε αλλα πως το εχεις δει μεχρι τωρα... Οτι ειμαι εγω οξυθυμος που προσπαθω να βοηθησω απο χθες τον ανθρωπο και ξαφνικα ερχεται ο "cool" χωρις να διαβασει τιποτε απο οσα εχουν υποθει...Εγω στο ιδιο ποστ ειπα την λαθος ατακα-να το πουμε κι ετσι- και στο ιδιο ζητησα και συγνωμη μολις ειδα το λαθος μου  αλλα μαλλον τελικα οντως ολοι ψαχνεστε για ο,τι να΄ναι χωρις καν διαβαζετε τι εχει γραφτει μεχρι τωρα...

Σορυ παιδια και καλη συνεχεια... 

πως πανε τα restart ζαμπονακη?

Ευτυχως που εσυ δεν ειρωνευεσαι κανεναν...

Φιλε Drapanakis

Πηγαινε στο c:\  και λογικα εκει εχει δημιουργηθει ενας καταλογος nvidia. Μπες εκει μεσα, βρες το setup, κανε πανω του δεξι κλικ και πηγαινε ιδιοτητες κατω κατω. μετα θα πας συμβατοτηtα και θα τικαρεις για windows xp sp3 και θα τρεξεις κανονικα μετα το setup με 2πλο αριστερο κλικ. Λογικα θα παιξει...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εκανα ακομα γιατι εχω κατι εργασιες στον υπολογιστη που πρεπει να γινουν. Εως τωρα καμια βλαβη. 

Γιατι να διαλεξω για windows xp sp3 και οχι για windows 7 που εχω ;

Δημοσ.

Για windows 7 δεν το τρεχει , για χp sp3 το ετρεξε. Τι κουφα ειναι αυτα ;

Ευχαριστω πολυ.

Μπορειτε να μου λυσεις μια ακομα απορια; Εδω στο speccy για τη ram, που βλεπει τις 4 θηρες για μνημη ;

Το ιδιο ελεγαν οι πληροφοριες για τη μητρικη. Μεγιστο 4 γιγα. Με 4 υποδοχες. Εγω βλεπω 2.

post-236248-0-75654700-1491489445_thumb.png

Δημοσ.

Του δινεις συμβατοτητα για να το τρεξει σε ενα λειτουργικο που θα το ετρεχε κανονικα!Αφου οι drivers ειναι για xp επειδη δεν βγηκαν για παρα πανω windows. Αν ηταν να του ξανα βαλεις winndows 7 ποιο το νοημα? Αφου εχεις ηδη 7ρια και δεν τρεχει!Αυτο κανει η συμβατοτητα,καταλαβες φιλτατε?

• Like 1
Δημοσ.

Kαταλαβα. Νομιζα οτι η εταιρια θα εχει κανει καποια τροποποιηση στο να '' κουμπωνει '' με τα εξελιγμενα windows. Λαθος σκεψη. 

Τωρα που αντι για   xp sp3 πατησα sp2 , αλλα το ετρεξε, υπαρχει προβλημα ; Να το ξανατρεξω με sp3 ;

Δημοσ.

Δηλαδη ;

Παρεμπιπτοντως, αντι xp sp3 πατησα sp2 , αλλα το ετρεξε. Υπαρχει προβλημα ;

Οχι κανενα αμα το πηρε οκ ειναι.. Σου ζητησε επανεκκινηση?Τωρα οταν πας στο προγραμματακι σου γραφει κανονικα την καρτα κτλ?

Δημοσ.

Ναι και σε αυτο αλλα και με δεξι κλικ πανω στην επιφανεια, πηγαινε στην αναλυση οθονης και για προχωρημενους απ οτι θυμαμαι κι εκει μεσα καπου εχει κα την καρτα γραφικων κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...