Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω, θα το κανω.

Ευχαριστω, θα το κανω.

η ιδια καττα,χωρις drivers, ειναι επανω 3 χρονια τωρα,δε θα επρεπε να εχει βγαλει ηδη προβλημα ;

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η καρτα εχει ανεμιστηρακι?

παθητικη ψυξη?

αλλαξες παστα σε αυτη?

γνωριζεις την ποσοτητα παστας που πρεπει να βαλεις στον επεξεργαστη?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει ανεμηστηρακι. Παστα,οχι,στην καρτα δεν εχω αλλαξει ποτε. Στον επεξεργαστη αλλες 3 φορες. Νομιζω οτι ξερω.ποσοτητα βαζω στο κεντρο μια ποσοτητα σα μια μεγαλη φακη περιπου η λιγο παραπανω.

Μα νομιζω μπαινει κουμπωτη. Που να μπει η παστα ;

Δημοσ.

Τι μηχανημα εχεις ειπαμε?

μπαινει παστα και στην παθητικη ψυξη,λογικα κουμπωνει με 2 κλιπακια με ελατηριο,ευκολο να τα βγαλεις με ενα τσιμπιδακι για τα φρυδια.

• Like 1
Δημοσ.

17 γιγα

Το ιδιο προβλημα μου το εκανε πριν χρον6α. Ηταν η παστα του επεξεργαστη. Την αλλαξα και οκ. Ξανα πρι καιρο, το ιδιο. Τωρα οχι

Δημοσ.

μπαινει παστα και στην παθητικη ψυξη,λογικα κουμπωνει με 2 κλιπακια με ελατηριο,ευκολο να τα βγαλεις με ενα τσιμπιδακι για τα φρυδια.

Δημοσ.

17 γιγα

Το ιδιο προβλημα μου το εκανε πριν χρον6α. Ηταν η παστα του επεξεργαστη. Την αλλαξα και οκ. Ξανα πρι καιρο, το ιδιο. Τωρα οχι

Ok. Υπέθεσα μήπως ήταν γεμάτος καθότι 40ρης. 

Δημοσ.

@ drapanakis

Αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι δεν επιθυμώ να μειώσω τις ανάγκες/προβλήματα που αντιμετωπίζεις αλλά πρέπει να πω τα εξής για να βοηθήσω, κατα την ταπεινή μου άποψη. Τα παρακάτω είναι τελείως φιλικά και προς το όφελος σου

1. Καταλαβαίνω οτι οι καταστάσεις ενδέχεται να σε εμποδίζουν να πάς σε κάτι καλύτερο αλλά έχει χιλιοειπωθεί οτι να τρέχεις win7 σε αυτό το μηχάνημα είναι απλά δύστροπο. Μπορεί να φαίνονται πιο όμορφα αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ώστε να έχεις μια ομαλή εμπειρία και όλα θα κολλάνε / αργοπορούν / δυσλειτουργούν.

2. Όταν δε παρέχεις ακριβείς πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή σου, όλοι θα μιλούν υποθετικά με αποτέλεσμα απλά να χάνουν όλοι το χρόνο τους με πρώτον εσένα

3. Κάποια βασικά σχετικά με την παρακολούθηση ή τη σύνοψη του συστήματος θα έπρεπε να τα γνωρίζεις, οχι επειδή είναι κοινή γνώση αλλά καθώς στα έχουν συμβουλέψει πολλές φορές μέλη εδω (βλ. speecy)

Ζήτα απλά βοήθεια, απο κάποιον που πίνοντας καφέ μαζί του για μια ώρα θα σου στήσει το σύστημα (ME XP) και θα σου εξηγήσει 2-2 πράγματα. Είμαι σίγουρος οτι πολλοί θα το έκαναν αφιλοκερώς ώστε να σταματήσεις να έχεις θέματα! :)

Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετος ειμαι αλλα γεματος σκληρος δε νομιζω να κανει επανεκκινησεις

οχι,δε μπορει να κανει.

θες να τσεκαρεις μηπως μπορεις να αλλαξεις παστα στην καρτα σου?

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα τον ανοιγω

Αυτη δεξια δεν ειναι η καρτα γραφικων ; που να μπει η παστα ;

Φιλε, nvnight, δεν παρεξηγω και ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Οτι θελω νεο υπολογιστη το γνωριζω. Θα παρω συντομα. Αλλα και να παρω, καλο ειναι να λκειτουργει και αυτος. Μπορει να το δωσω σε καποιον που θελει μονο χρηση ιντερνετ η κατι τετοιο.

Ενας τεχνικος εδω , μου ειπε οτι τσ ηκωνει και μου εβαλε τα 7αρια.Δεν ηξερα. Αλλα και τα 7αρια να εχει και xp , αυτη η δυσλειτουργεια δε νομιζω οτι ειναι θεμαν λειτουργικου. Μαλλον καποιο κομματι βραχυκυκλωνει η υπερθερμενεται.

θα το φτιαξω, αν φτιαχνει και θα δω για xp οπως ειπες.

Κατεβασατους οδηγους. Τα εγκατεστησα, ολα οκ. Αμεσως μετα επανεκκινησεις πολλες. Τον εκλεισα.

post-236248-0-08598800-1491422759_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...