Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύω σε ιδιωτική εταιρία και ο διευθυντής μου μου είπε αν γνωρίζω να κάνω παραμετροποίηση σε tv Samsung και Sony για το συντονισμό καναλιών. Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται; Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Γίνε αν θες λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί αλλιώς δύσκολα θα σε βοηθήσει κάποιος. Τι εννοείς παραμετροποίηση; Για ποια μοντέλα μιλάς;

Δημοσ.

Δουλεύω σε ιδιωτική εταιρία και ο διευθυντής μου μου είπε αν γνωρίζω να κάνω παραμετροποίηση σε tv Samsung και Sony για το συντονισμό καναλιών. Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται; Σας ευχαριστώ πολύ.

Εάν εννοείς ταξινόμηση καναλιών, δηλαδή να μπουν με τη σειρά που θέλει ο κάτοχος, αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση.

Αυτές που προορίζονται για την Ελλάδα, δηλαδή είναι της αντιπροσωπείας, έχουν αυτή τη δυνατότητα ενώ αυτές της παραεισαγωγής, δηλαδή που δεν προορίζονται για την Ελλάδα, δεν την έχουν.

Δημοσ.

Αυτές που προορίζονται για την Ελλάδα, δηλαδή είναι της αντιπροσωπείας, έχουν αυτή τη δυνατότητα ενώ αυτές της παραεισαγωγής, δηλαδή που δεν προορίζονται για την Ελλάδα, δεν την έχουν.

Ε;

Δημοσ.

Σημαίνει ότι το αν είναι εισαγωγής ή παραεισαγωγής δεν έχει καμία σχέση με το αν έχουν αυτή τη δυνατότητα ή όχι. Άλλα ας πει πρώτα ο φίλος τι ακριβώς θέλει...

Δημοσ.

Και όλη αυτή τη φράση την κωδικοποιείς με το γράμμα "Ε";

Κάνεις λάθος σ' αυτό που έγραψες. Αγόρασα τηλεόραση παραεισαγωγής, από επώνυμη αλυσίδα, δεν είχε τη δυνατότητα ταξινόμησης των καναλιών, αφού προοριζόταν για την Ιταλία, όπως εξήγησε η αντιπροσωπεία, την επέστρεψα την επομένη και μου έδωσαν τα χρήματά μου χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δημοσ.

Αν και ξεφεύγουμε, ας απαντήσω:

Κι εγώ έχω αγοράσει τηλεόραση παραεισαγωγής και μπορούσες να κάνεις ότι θέλεις με τα κανάλια. Το πρόβλημα που σου έτυχε, δεν έχει να κάνει με την παραεισαγωγή (όπως πολύ "βολικά" απάντησε η αντιπροσωπεία), αλλά το πιθανότερο με ασυμβατότητα του tuner της συγκεκριμένης τηλεόρασης με τα ελληνικά κανάλια (digea λογικά). Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...