Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως μέχρι στις 21/4 ,θέλω τη γνώμη σας με ποιο τρόπο και σειρά να κινηθώ , πχ πρώτα καταγγέλλω και μετά υπογράφω στον νέο πάροχο; [τρέχει στα καταστήματα της Wind  προσφορά δωρεάν μεταφορά ]

Δημοσ.

πρωτ κάνεις καταγγελία και μετά πάς σε άλλο πάροχο αλλα ρωτα άν κανεις αταγγελία της σύμβασης η γραμμή παραμένει ενεργή ;

τώρα σε πιον πάροχο είσαι; 

wind δεν θα διαβάσεις καλά λόγια εδω μέσα και δεν δίνει δωρεαν με χρεωση αν θες  ρουτερ

βέβαια το ρουτερ που δίνει είναι απο το 1 ευρω αλλα οκ 

Δημοσ.

Είμαι στη hol ,όσο για το αν η γραμμή παραμένει ενεργή είναι ένα ερώτημα ,μοντεμ/ρουτερ έχω δικά μου, η wind ως πάροχος είναι σαν τους άλλους, η πόρτα στο dslam είναι λαχείο για όλους τους παρόχους

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε είμαι και εγώ Vodafone και θέλω να πάο Ote γιατί το Internet μου σέρνετε τελευτέα. Πώς μπορείς να κάνεις καταγελεία την σύμβαση ? νομίζω οτι πέρασε το χρονικό όριο του ενώς μήνα ?

Δημοσ.

Ναι αλλά πώς να καταγγείλο την σύμβαση ? ποιος όρος άλλαξε ??? το τελευτέο που θυμάμε είναι αυτό εδώ αλά είχε ένα μήνα διάρκεια και έληξε

https://statheri.vodafone.gr/company-news/330538/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon

εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση.

Δημοσ.

Πήγα το πρωί και έκανα αίτημα στη wind ,μέσα σε μια ώρα η statheri VODAFONE μου έκανε πρόταση για νέο συμβόλαιο 24μηνο με δώρο 3 μήνες πάγια, 5 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά, με όλους τους φόρους τελ τιμή 18,23 ευρώ

Δημοσ.

Εγώ έφυγα από hol όταν μου λέγαν λαλακίες ότι έφταιγε ο ΟΤΕ επειδή δεν είχα σύνδεση (για κακή τους τύχη ο ξάδελφος μου ήταν στο κέντρο του ΟΤΕ εκείνο το βράδυ και δεν είχε λάβει καμιά κλήση για πρόβλημα από HOL... ) Την επόμενη μέρα πήγα ΟΤΕ (πληρώνοντας ότι έπρεπε στη vodafone με όρκο ζωής να μην τους εμπιστευτώ ξανά) και αν και πληρώνω παραπάνω τουλάχιστον στη βλάβη ανταποκρίνονται άμεσα. Δική τους η υποδομή βλέπεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...