adsl2+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Έχω δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως μέχρι στις 21/4 ,θέλω τη γνώμη σας με ποιο τρόπο και σειρά να κινηθώ , πχ πρώτα καταγγέλλω και μετά υπογράφω στον νέο πάροχο; [τρέχει στα καταστήματα της Wind προσφορά δωρεάν μεταφορά ]
bill2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 πρωτ κάνεις καταγγελία και μετά πάς σε άλλο πάροχο αλλα ρωτα άν κανεις αταγγελία της σύμβασης η γραμμή παραμένει ενεργή ; τώρα σε πιον πάροχο είσαι; wind δεν θα διαβάσεις καλά λόγια εδω μέσα και δεν δίνει δωρεαν με χρεωση αν θες ρουτερ βέβαια το ρουτερ που δίνει είναι απο το 1 ευρω αλλα οκ
adsl2+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Είμαι στη hol ,όσο για το αν η γραμμή παραμένει ενεργή είναι ένα ερώτημα ,μοντεμ/ρουτερ έχω δικά μου, η wind ως πάροχος είναι σαν τους άλλους, η πόρτα στο dslam είναι λαχείο για όλους τους παρόχους
bill2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι να σου πω φιλε εγω απο εδω που διάβασα ειχα οτε και μεταθερθηκα σε hol για οικονομικόυς λογους
nikosaek2121 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλημέρα φίλε είμαι και εγώ Vodafone και θέλω να πάο Ote γιατί το Internet μου σέρνετε τελευτέα. Πώς μπορείς να κάνεις καταγελεία την σύμβαση ? νομίζω οτι πέρασε το χρονικό όριο του ενώς μήνα ?
bill2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 να ξέρεις οτι στον οτε θα παρεις voip όσο για την καταγγελία πάς σε ένα καταστημα τους
nikosaek2121 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ναι αλλά πώς να καταγγείλο την σύμβαση ? ποιος όρος άλλαξε ??? το τελευτέο που θυμάμε είναι αυτό εδώ αλά είχε ένα μήνα διάρκεια και έληξε https://statheri.vodafone.gr/company-news/330538/anakoinosi-timologiakon-emporikon-allagon εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση.
adsl2+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πήγα το πρωί και έκανα αίτημα στη wind ,μέσα σε μια ώρα η statheri VODAFONE μου έκανε πρόταση για νέο συμβόλαιο 24μηνο με δώρο 3 μήνες πάγια, 5 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά, με όλους τους φόρους τελ τιμή 18,23 ευρώ
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εγώ έφυγα από hol όταν μου λέγαν λαλακίες ότι έφταιγε ο ΟΤΕ επειδή δεν είχα σύνδεση (για κακή τους τύχη ο ξάδελφος μου ήταν στο κέντρο του ΟΤΕ εκείνο το βράδυ και δεν είχε λάβει καμιά κλήση για πρόβλημα από HOL... ) Την επόμενη μέρα πήγα ΟΤΕ (πληρώνοντας ότι έπρεπε στη vodafone με όρκο ζωής να μην τους εμπιστευτώ ξανά) και αν και πληρώνω παραπάνω τουλάχιστον στη βλάβη ανταποκρίνονται άμεσα. Δική τους η υποδομή βλέπεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα