Tsalikis177 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Με την μεγάλη επιτυχία του Survivor το κανάλι αλλάζει ώρα στο Μπρούσκο το οποίο θα παίζει πλέον στις 8 αντί 9 ώρα το βράδυ. Ο λόγος είναι είναι ότι με την επιτυχία του Survivor το μπρούσκο από εκεί που έκανε τρελά νούμερα πλέον πατώνει με αποτέλεσμα να χάνονται αρκετά $$. Δεν κάνω αυτό το ποστ για να σας πω ότι το Μπρούσκο αλλάζει ώρα... Έχω μείνει έκπληκτος από τις "αθέμιτες" ενέργειες αυτού του καναλιού που την τελευταία χρονιά αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις ώρες των εκπομπών/σειρών του με σκοπό την μέγιστη τηλεθέαση και το πλήγμα των αντιπάλων. Παρακολουθώ τις αλλαγές... το κανάλι αυτό χτυπάει συνέχεια ένα άλλο κανάλι. Ξέρετε... το μπρούσκο δεν ήταν 9 ώρα παλιά... και το άλλο κανάλι σε εκείνη τη ζώνη έκανε τρελά νούμερα με το "το σοι σου". Έτσι το Α-κανάλι άλλαξε ώρα στο βαρύ πυροβολικό του(μπρουσκο) για να χτυπήσει αυτή την ζώνη. Οι ειδήσεις στον κανάλιΑ ήταν 8 ώρα, αλλά και πάλι κάπως έχανε εκεί από τα άλλα κανάλια. Έτσι, μετακίνησαν τις ειδήσεις 7 ώρα. Νιώθω απαίσια από την αστάθεια αυτού του καναλιού. Επίσης οι αθέμιτες τακτικές του με κάνουν να απομακρύνομαι από αυτό. Πέρα από αυτά... τελευταία παίζει και μια προπαγανδιστική/προκλητική διαφήμιση της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα όπου κάνει αναφορά στα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και περνάει υπόγεια μηνύματα. Αίσχος! τόσο φανερά πια? ρε καλά τους κάνει το Survivor...
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μηπως δεν ειναι απλα αθεμιτη ενεργεια, αλλα ειναι και κακουργηματικη;;;; Ακου εκει να αλλαξουν ωρα προβολης! 2
Tsalikis177 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μηπως δεν ειναι απλα αθεμιτη ενεργεια, αλλα ειναι και κακουργηματικη;;;; Ακου εκει να αλλαξουν ωρα προβολης! Κύριε haHa θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε ξανά το άρθρμο μου. Φυσικά και είναι λογικό και δεκτό να γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα και στις ώρες προβολής. Όμως όχι κάθε 2-3 μήνες να παίρνεις μια εκπομπή/σειρά και να την αλλάζεις συνέχεια. Είναι 4η φορά αυτή που το μπρούσκο θα αλλάξει ζώνη... και πάω στοίχημα ότι μετά το Survivor, αν βγει κάτι αντίστοιχο που να παίζει 8-9 πάλι θα πάρουν το Μπρούσκο θα το μετακινήσουν. Το μπρούσκο το ανέφερα ως παράδειγμα. Το κάνουν και με άλλες εκπομπές/σειρές. Προσωπικά, όπως και εσείς δεν με ενδιαφέρει...μλκιες να λέμε... το πολύ πολύ να αλλάξω κανάλι απλά δεν μου αρέσει η βρωμιά/πονηράδα/εξυπνάδα. Από που προκύπτουν αυτά; από τον τρόπο που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον τελικό αποδέκτη (εμας) για να πλασάρουν τις διαφημίσεις. Μας τα έχουν πρήξει με την Aloe. Από 10 λεπτά που είναι οι διαφημίσεις, τα 5 λεπτά παίζει 1 διαφήμιση για την Aloe. Και το "αστείο" ? Επιστράτευσαν το μπρούσκο για να προωθήσουν την Aloe. (συγκεκριμένα μιλάω για τον Μηνά που άνοιξε μπίζνα με Aloe) Κάνουν πολύ επιθετικές διαφημίσεις. Αυτό μου την σπάει. Αλλιώς Χ3στηκ@ τι κάνει το κάθε κανάλι στο πρόγραμμά του...
cosmos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φιλαράκι έχεις σπαστεί πολύ απ'ότι κατάλαβα....μήπως θα ήταν καλύτερα να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές απ το ίντερνετ?Και ό,τι ώρα θες εσύ την βάζεις...και γλυτώνεις τις διαφημίσεις...και πατάς και ένα pause άμα λάχει να σε πιάσει κατούρημα και δεν χάνεις λεπτό!!! Τα κανάλια κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι θα τους επιφέρει νούμερα τηλεθέασης...για να εισπράττουν και τα νούμερα διαφημίσεων... επιχειρήσεις είναι...για όσους παρακολουθούν ακόμα τηλεόραση.... Και δεν επεκτείνομαι σε θέματα ενημέρωσης κτλ...γιατί θα βραδιάσουμε...
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Λογικά για να νευριάζει κάποιος επειδή αλλάζει το ωράριο θα είναι φανατικός της σειράς/εκπομπής και δεν θα μπορεί να την παρακολουθήσει άλλη ώρα λόγω υποχρεώσεων. Τεσπα, αυτό είναι πρόβλημα του καθενός, εγώ έχω τόσα προβλήματα στην ζωή μου που με αφήνει αδιάφορο το ωράριο του Μπρούσκο, πλέον ελάχιστα ασχολούμαι με το πρόγραμμα των καναλιών πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων. Το κανάλι κάνει αυτό που νομίζει για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο ως ιδιωτική επιχείρηση.
HALF EVIL Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν κατανοώ τον πληθυντικό στον τίτλο του νήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα