tegolas3kala Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο iMac και ενώ κάνω τη διαδικασία με το command +r και επαναφορά μου λέει 5min remaining εδώ και μισή ώρα και η μπάρα πάει υπερβολικά αργά. Μόλις πήγε 4min remaining μετά από μισή ώρα. Είναι λογικό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο iMac και ενώ κάνω τη διαδικασία με το command +r και επαναφορά μου λέει 5min remaining εδώ και μισή ώρα και η μπάρα πάει υπερβολικά αργά. Μόλις πήγε 4min remaining μετά από μισή ώρα. Είναι λογικό??? Πάντως download και εγκατάσταση ξανά ενός λειτουργικού κοντά στα 6 go δεν γίνεται σε 5 λεπτά. Μάλλον έχει κολλήσει το ρολόι...ΥΓ. Αν δεν έκανες erase τον δίσκο με disk utility μάλλον δεν έκανες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά refresh. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα