bachtis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες! Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό πάνω στον προγραμματισμό εννοείται μόνο Αθήνα. Θέλω να συνδυάζω τα εξής: 1) Απορρόφηση στην αγορά εργασίας 2) Δίδακτρα μέχρι μαξ 3000 3) Δυνατότητα part time (δουλεύω παράλληλα). Αν όχι θέλω μια γνώμη αν βγαίνει το διάβασμα μαζί με δουλειά. Ευχαριστώ!
kaliakman Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σημαντικό ρόλο ειδικά για Αθήνα που έχει ανταγωνισμό είναι πως τα πηγές στο προπτυχιακο!
djcat Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γιατί δε μαθαίνεις μόνος σου προγραμματισμό; Αφού ο στόχος σου είναι η αγορά εργασίας, στρώσου και διάβασε αυτά που ζητάει η αγορά.
mad-proffessor Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι δουλειά κάνεις τώρα; Κανένα μεταπτυχιακό δε πρόκειται να σου εξασφαλίσει θέση εργασίας, εκτός κ αν είναι κάποιο του MIT. Αυτο που κάνουν είναι να σου δώσουν ένα μπούσουλα και ένα χρονο-πρόγραμμα για να κάτσεις να διαβάσεις και να ασχοληθείς μόνος σου. Και αυτο γιατι είναι εκτός αγοράς εργασίας τα περισσότερα Ελληνικά Ιδρύματα ειδικά στη Πληροφορική που οι τεχνολογίες σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ήδη παρωχημένες και ξεπερασμένες. Στα δίδακτρα ίσως βρεις κάποιο και κατα τη γνώμη αυτα είναι τα τοπ λεφτα που αξίζουν τα εγχώρια μεταπτυχιακά. Για το τελευταίο εξαρτάται τη δουλειά. Αν είναι part-time και χωρίς πολύ κούραση ίσως τα καταφέρεις. Σε full time και πνευματική δουλεια απλά το ξεχνάς για μένα. 1
bachtis Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δουλεύω σαν αποθηκάριος και είμαι καθημερινές 9-5. Θα ασχοληθώ ξανά και μόνος μου αλλά όπως είπε και ο φίλος σου δίνει ένα μπούσουλα και ένα χρονοδιαγραμμα... Ασχολούμαι με την επεξεργασία είκονας ας πουμε και για να το μάθω σε ένα κάποιο επίπεδο μου πήρε πολλά χρόνια... Τεσπα αν έχει κάποιος κανά καλό μεταπτυχιακό ας το πει. Πάντα για Αθήνα
djcat Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αν θες να μπεις σε μια σειρα ακολούθησε κάποιο από τα online courses. Απλά το λέω επειδή ο στόχος σου είναι πολύ συγκεκριμένος να βρεις δουλειά. Στο μεταπτυχιακό θα κάνεις πολλά άσχετα πράγματα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δοκιμασε μηπως μπεις στα επόμενα hunger games http://www.afdemp.org/bootcamp/
Constant1ne Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εμένα το μεταπτυχιακό με βοήθησε πολύ γιατί μου έδωσε κίνητρο, με έβαλε σε ένα πρόγραμμα και με έβαλε να κάνω κάποια projects που μόνος μου μπορεί να μην τα τελείωνα ποτέ. Είναι προσωπική εμπειρία όμως, πολλοί δεν υποστηρίζουν το ίδιο. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω στο μεταπτυχιακό θα κάνεις πολλά άσχετα πράγματα που θα θέλουν διάβασμα και θα σου τρώνε πολύ χρόνο. Αυτό που προτείνω αν διαλέξεις μεταπτυχιακό είναι να κάνεις part time. To part time με δουλειά + personal development, γιατί αναγκαστικά θα διαβάζεις και πολύ προγραμματισμό μόνος σου, είναι κόλαση. Το full time απλά δε βγαίνει και θα ασχολείσαι πολύ επιφανειακά με τα μαθήματα αν μπορέσεις να τα περνάς.
Tsalikis177 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό δεν υπάρχει. Υπάρχουν 1-2 που έχουν αρκετά μαθήματα προγραμματισμού μέσα αλλά είναι 4 κ 4.5 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα. ΑΣΣΟΕ, ΠΑΠΕΙ Τώρα αν απλά θες μεταπτυχιακό στην πληροφορική και ότι να ναι, παίζει να έχει και δωρεάν στην Αθήνα... Ψάξε εδώ: https://www.eduguide.gr/
mixxmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μπορείς να τσεκάρεις και το μετπατυχιακό του ΕΑΠ το οποίο είναι εξ' αποστάσεως και τα δίδακτρα είναι περίπου 3000. Επίσης μπορείς να το κάνεις και part time. Επειδή το παρακολουθώ και εγώ παράλληλα με τη δουλειά μου, θα σου το πρότεινα αν θέλεις να αποκτήσεις μια σφαιρικότερη γνώση για την πληροφορική και όχι μόνο για τον προγραμματισμό. https://www.eap.gr/el/programmata-spoudwn/67-metaptyxiaki-ekseidikefsi-sta-pliroforiaka-msc/732-1965419e6b49efbf56350f070161ddd7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα