Προς το περιεχόμενο

-4k ή 144hz-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα φιλε μου οχι 4k θα σερνεται η rx480! Οσο για τα 144hz ειναι σιγουρα καλυτερα αλλα και παλι και εκει θα εισαι κατω απο 60fps στα περισσοτερα παιχνιδια εκτος και αν παιζεις καμια moba!

Παντως εχοντας 144hz δεν προκεται να παω ποτε παλι σε 60hz!

Ενταξει αν δει την αγορα καλης οθονης ως επενδυση και δεν την αλλαξει για 4-5 χρονια δεν τον απασχολει τοσο η καρτα γιατι αυτην την (τις) αλλαζει πιο γρηγορα.Αν εχει τα οικονομικα ο αλλος παει για καλη οθονη και κανει εναν προγραμματισμο.Η αξια της καλης οθονης κραταει και περισσοτερο χρονο σε σχεση με αλλα στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει αν δει την αγορα καλης οθονης ως επενδυση και δεν την αλλαξει για 4-5 χρονια δεν τον απασχολει τοσο η καρτα γιατι αυτην την (τις) αλλαζει πιο γρηγορα.Αν εχει τα οικονομικα ο αλλος παει για καλη οθονη και κανει εναν προγραμματισμο.Η αξια της καλης οθονης κραταει και περισσοτερο χρονο σε σχεση με αλλα στο pc.

συμφωνω απολυτως καθως για αυτον ακριβως τον λογο ανοιξα το θεμα...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to gpu power που θες για 2κ 144Ηz με 144fps ειναι σχετικα κοντα με αυτο που θες για 4Κ 60Ηz.

Μιλαμε για rigs με > 1070 sli / 1080ti κλπ...

γιατι αν τα σκασεις για 1440p 144Ηz και βγαζεις 60fps....παει τζαμπα το μονιτορ ! Αν εχεις ομως gpu δυναμη για 144fps σταθερα, εισαι αρχοντας και δεν θες ουτε το "marketing hype"  των gsynch / freesynch. ΑΝ εχεις χαμηλα πολυ fps το θες...

Ειναι personal preference και τι παιζεις. ΓΙα μενα εχει σημασια το IPS panel , τα ομορφα γραφικα, η αναλυση και to clarity ....(Retina feeling οπως το ειχε πει ο Steve Jobs). Αλλα εκτος gaming θες win10 απαραιτητα και 125% scaling τουλαχιστον και καποια παλια προγραματα μπορει να εχουν λιγο θεμα scaling...

An παιζεις fps, competitive και τετοια ομως και σε νοιαζει να σνιπαρεις καποιον γρηγοροτερα πας σε 144Ηz...Αν παιζεις Skyrim, WItcher 3, Crysis3, Tombraider, FarCry κλπ το 4Κ ειναι ποιο εντυπωσιακο , σε μενα τουλαχιστον...

Σε μενα που καθομαι στα 40-45cm απο την οθονη, 27"-28" 4K ειναι το sweet spot μου.

Ωραια εμπειρια επισης ειναι η Ultrawide , αλλα εμενα ακομα και 29" με κουραζε περιφερειακα δηλαδη τα ακρα τα εχανα λιγο πολυ, με κουραζε....επρεπε δηλαδη να μεγαλωσω την αποσταση απο το μονιτορ που δεν μου αρεσε..Πρεπει να παραδεχτω ομως οτι σε κατι WoW και RTS games εχει πλεονεκτhμα μια ultra wide. 

Με το 27" 4Κ βρηκα την υγεια μου....και δεν χρειαζεται να κουναω καθολου το κεφαλι μου και τα ματια μου για να εχω το 100% της οθονης σε τρελλη ευκρινια μαλιστα.

Επεξ/σία από stefanos9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...