Konstantinio Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ψαχνω μαγνητικη rgb λεντοταινια για corsair 750D! εχω δει αυτην http://www.e-shop.gr/deepcool-rgb-350-led-strips-p-PER.807847 και σκευτομαι να παρω 2 για αρχη και ισως μια 3η γιατι θελω να βαλω και στο πισω μερος του κουτιου! Και μετα για οτι καλυτερο σε λογικες τιμες εχετε να προτινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ενδιαφερομαι και εγω.Αν το εχει κανεις,ας μας πει τι λεει απο φωτισμο και αν θα εφτανε ενα κομματι σε mini κουτακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospit Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι και εγω.Αν το εχει κανεις,ας μας πει τι λεει απο φωτισμο και αν θα εφτανε ενα κομματι σε mini κουτακι.. Νομιζω ειναι μονοδρομος και για μενα η συγκεκριμενη. Εχει μεσα 2 κομματια led 30εκατοστα με το καλωδιο φτανει στα 50εκ και εχει και μια προεκταση 50εκ αποτι βλεπω. Εμενα σε phanteks enthoo pro m ειναι ιδανικο μεγεθος αρα σε μινι θα εισαι κομπλε νομιζω(μετρησα με το μετρο εγω δε παιζω :Ρ) Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από kospit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παίζει και αυτό αλλά πολύ πιο ακριβό https://www.youtube.com/watch?v=dYnULV8aC7E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχω παρει 2 kit και ειναι τελεια..ειναι και συμβατη με asus aura synch εαν υποστηριζει η μητρικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κοιτα εγω εβαλα κανονικη ledοταινια γιατι τοσα λεφτα ειναι πεταμενα αδικα.. Αν παρολαυτα αποφασισεις να αγορασεις μαγνητικη, προσεξε οταν την βαλεις να ειναι το pc ΚΑΙ το τροφοδοτικο κλειστα γιατι ακομα γελαω με συμφορουμιτη που τις προαλλες πηγε να την βαλει σε ανοιχτο pc, βραχυκυκλωσε η ledοταινια την μητρικη και γεια σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Κοιτα εγω εβαλα κανονικη ledοταινια γιατι τοσα λεφτα ειναι πεταμενα αδικα.. Αν παρολαυτα αποφασισεις να αγορασεις μαγνητικη, προσεξε οταν την βαλεις να ειναι το pc ΚΑΙ το τροφοδοτικο κλειστα γιατι ακομα γελαω με συμφορουμιτη που τις προαλλες πηγε να την βαλει σε ανοιχτο pc, βραχυκυκλωσε η ledοταινια την μητρικη και γεια σαςΤο παιδί απλά δεν ήξερε, δεν χρειάζεται να γελάμε με τα λάθη συνφορουμιτων καθώς μπορεί να κάνουμε αύριο εμείς κάτι πιο σοβαρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το παιδί απλά δεν ήξερε, δεν χρειάζεται να γελάμε με τα λάθη συνφορουμιτων καθώς μπορεί να κάνουμε αύριο εμείς κάτι πιο σοβαρό. Και τοτε θα γελασουν αλλοι μαζι μας. Και το γελιο στη ζωη ειναι. Δεν χρειαζεται να ανασκαπτουμε επιλυμμενα θεματα μιας εβδομαδας για να πουμε μια εξυπναδα που δεν προσθετει κατι στην συζητηση θα ελεγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Και τοτε θα γελασουν αλλοι μαζι μας. Και το γελιο στη ζωη ειναι. Δεν χρειαζεται να ανασκαπτουμε επιλυμμενα θεματα μιας εβδομαδας για να πουμε μια εξυπναδα που δεν προσθετει κατι στην συζητηση θα ελεγα.Νταξει, δεν υπάρχει θέμα αλλά το έλαβα ως ειρωνια το πρώτο σου ποστ. Όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ενδιαφερομαι και εγω.Αν το εχει κανεις,ας μας πει τι λεει απο φωτισμο και αν θα εφτανε ενα κομματι σε mini κουτακι.. έχω βάλει το σετ της deepcool σε ένα thermaltake core v1. είναι 1 πόντο μεγαλίτερη απο το εσωτερικό του κουτιού (αλλα δίπλωσε ωραία),πολυ δυνατός φωτισμός.. γενικά το αξίζει το 15αρι.. με την ένταση του φωτισμού στο ποιό χαμηλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 έχω βάλει το σετ της deepcool σε ένα thermaltake core v1. είναι 1 πόντο μεγαλίτερη απο το εσωτερικό του κουτιού (αλλα δίπλωσε ωραία),πολυ δυνατός φωτισμός.. γενικά το αξίζει το 15αρι.. με την ένταση του φωτισμού στο ποιό χαμηλό IMG_20170423_042834802.jpg Aπο που τη πηρες?Στειλε ενα λινκ αν δε σου κανει κοπο... Rgb ετσι?Βγαλε και καμια εξωτερικη να δουμε πως φαινεται το βραδυ σα συνολο.. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Aπο που τη πηρες?Στειλε ενα λινκ αν δε σου κανει κοπο... Rgb ετσι?Βγαλε και καμια εξωτερικη να δουμε πως φαινεται το βραδυ σα συνολο.. Ευχαριστω. από e-shop την είχα πάρει και εγώ τον Φεβρουάριο στα 16,5ε. (ίδια με αυτή που έβαλε ο ts στο 1ο post) ναι είναι full rgb μονο το κουτί και σε συνδιασμό με ταινία led πίσω απο το γραφείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 από e-shop την είχα πάρει και εγώ τον Φεβρουάριο στα 16,5ε. (ίδια με αυτή που έβαλε ο ts στο 1ο post) ναι είναι full rgb μονο το κουτί και σε συνδιασμό με ταινία led πίσω απο το γραφείοIMG_20170304_033538350.jpg IMG_20170317_203509097.jpg IMG_20170323_012516857.jpg Πολυ ωραια και δυνατη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospit Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Έβαλα και εγώ δυο κιτ από την συγκεκριμένη.. πολύ καλό φως, δυνατό και εύκολη εγκατάσταση οι μαγνήτες είναι άψογοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα