cheeta Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1500 και ίσως και λιγό παραπάνω αν χρειαστεί ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) : gaming - work station (all around) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Tίποτα ιδιαίτερο iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.): ναι και οθόνη από 24" και πάνω λέω για ips panel λόγω καλύτερων γωνιών θέασης v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Δεν έχω πρόβλημα , Δράμα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Θα το στήσω εγώ viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι έχω win 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού όχι διπλές κάρτες x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας ναι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού ίσως αργότερα xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Λοιπόν από hardware έχω case: Phanteks enthoo luxe psu: Evga supernova 750 G2 ssd: Samsung 850 pro 256gb hdd:WD Black 1tb Έχω σκεφτεί να πάω με την παρακάτω υλοποίηση m/b: Asus strix z270-e cpu: i7 7700k cooler: nzxt kraken x62 ram: corsair vengance lpx 16gb gpu: gtx 1070 monitor: dell u2515h Μετά από μεγάλο διάστημα αποταμίευσης και αναμονής έχω μαζέψει ένα ποσό για την αγορά και επειδή τα λεφτά είναι πολλά Άρη ήθελα να ακούσω και καμιά άποψη. Για πείτε καμιά γνώμη τι λέτε;
tanasen01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εγώ στη θέση σου θα περίμενα τα πρώτα benchmarks για τους ryzen R5, γιατί μπορεί σε αυτά τα λεφτά το amd να βγει καλύτερο σαν σύστημα. Μια βδομάδα έμεινε. 2
cheeta Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εγώ στη θέση σου θα περίμενα τα πρώτα benchmarks για τους ryzen R5, γιατί μπορεί σε αυτά τα λεφτά το amd να βγει καλύτερο σαν σύστημα. Μια βδομάδα έμεινε. Ο λόγος που δεν πήγα σε ryzen και am4 είναι επειδή η πλατφόρμα είναι καινούρια ακόμα και θα χρειαστεί ένα διάστημα για να δείξει τι πραγματικά αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι ρίσκο και γι αυτό το λόγο πήγα σε intel. 1
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ο λόγος που δεν πήγα σε ryzen και am4 είναι επειδή η πλατφόρμα είναι καινούρια ακόμα και θα χρειαστεί ένα διάστημα για να δείξει τι πραγματικά αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι ρίσκο και γι αυτό το λόγο πήγα σε intel. Τι εννοεις "να δειξει τι πραγματικα αξιζει" και "ειναι ρισκο"; Για τη χρηση σου ειδες δηλαδη πως ενας πχ Ryzen 1700 δεν αξιζει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα