RigasGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπερα, Σκεφτομαι για αγορα απο EVGA Ευρωπης κατευθειαν για καρτα γραφικων, μιας και ολο τελευταια διαβαζω για τα RMA , την αναμονη και την ολη διαδικασια. Αξιζει να παρει καποιος απο εκει ή δεν αλαζει κατι στην εξυπηρετηση?
NickoGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 φιλε μου εγραψα κ εγω στο φορουμ προβληματα π εχω με RMA αυτην την στιγμη τοσο καιρο τωρα και εδωσα πολλα λεφτα (784 ευρω) μην παρεις απο skroutz μαγαζια γτ αμα παθει κατι η καρτα την γαμησες με λιγα λογια ... αυτα τραβαω εγω τωρα η απο εξωτερικο η αν παρεις απο δω παρε απο καπου καλα π.χ infoquest εχω ακουσει πολυ καλα λογια
Sheogorath Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπερα, Σκεφτομαι για αγορα απο EVGA Ευρωπης κατευθειαν για καρτα γραφικων, μιας και ολο τελευταια διαβαζω για τα RMA , την αναμονη και την ολη διαδικασια. Αξιζει να παρει καποιος απο εκει ή δεν αλαζει κατι στην εξυπηρετηση? Αν πάρεις απευθείας, δες και την επέκταση εγγυήσεως. Είναι πολύ φθηνή και μπορεί να σε σώσει στο μέλλον. Τα 10 χρόνια πχ σημαίνουν κάρτες γραφικών για πάντα δεδομένου του mtbf τους 2
RigasGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σε καταλαβαινω, σιγουρα ειναι 800ευρω επενδυση. Απο Quest ειναι distributor για Ελλαδα, και οι τιμες τις δεν ειναι απαγορευτικες, αλλα δεν ειναι και Skroutz. Μια φορα μιλισα μαζι τους για GA-X99 Soc Force Champion αν δινουν εγγυηση μιας και ηταν αγορα απο Αγγλια, αλλα με το σκεπτικο ειμαστε Ευρωπη και θελω Support απο Ελλαδα, δεν αρνηθηκαν για το support αλλα σαν απαντηση ηταν θα την στειλουν κατευθειαν εξωτερικο. Παντως απο εξω μου βγαινει 20-30 ευρω μεταφορικα. Αν πάρεις απευθείας, δες και την επέκταση εγγυήσεως. Είναι πολύ φθηνή και μπορεί να σε σώσει στο μέλλον. Τα 10 χρόνια πχ σημαίνουν κάρτες γραφικών για πάντα δεδομένου του mtbf τους Αντρικο καλησπερα το ειδα αυτο με την επεκταση που λες, δεν ξερω ομως αν θα εχει αυτο το Support π.χ σε 5 χρονια. Σιγουρα θα εχουν βγαλει πολλα αλλα προιοντα, και μεχρι στιγμης υπαρχει η συμβατοτητα PCI-E στις μητρικες, ξερεις τι λεω απο εποχες που αλαζαν καποτε και εμενες με κατι καρτες στο χερι.... 1
3DJIN Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 παντως το να σου λεει ο αντιπροσωπος-επισημος εισαγωγεας οτι θα στείλει εξω το προϊόν μόνο τιμητικό δεν ειναι, τοτε αγοραζω απο την αρχη απο εξω και γλιτωνω υψηλοτερο φπα, υψηλοτερες τιμες. 1
Sheogorath Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αντρικο καλησπερα το ειδα αυτο με την επεκταση που λες, δεν ξερω ομως αν θα εχει αυτο το Support π.χ σε 5 χρονια. Σιγουρα θα εχουν βγαλει πολλα αλλα προιοντα, και μεχρι στιγμης υπαρχει η συμβατοτητα PCI-E στις μητρικες, ξερεις τι λεω απο εποχες που αλαζαν καποτε και εμενες με κατι καρτες στο χερι.... Στην τελική όταν (και αν) την πουλήσεις, θα είναι πιο εύκολο. Συν ότι αν "χαλάσει" ατύχως ή τυχερά, έχεις νέα με μηδενικό κόστος.
RigasGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 παντως το να σου λεει ο αντιπροσωπος-επισημος εισαγωγεας οτι θα στείλει εξω το προϊόν μόνο τιμητικό δεν ειναι, τοτε αγοραζω απο την αρχη απο εξω και γλιτωνω υψηλοτερο φπα, υψηλοτερες τιμες. Μια διευκρινηση, αγοραστηκε η μητρικη απο κασταστημα Αγγλια, Overclockers.uk (GA-SOC Champion X99), και ζητησα support απο εδω, δεν αρνηθηκαν να την στειλουν εξω, απλα δεν ηταν κατασταση ελεγχος.....αλλη απο το ραφι. Τσεκαρανε μονο σειριακο αριθμο, αποδειξη και ΟΚ. Το θεμα το ανοιξα εδω, μιας και να αγορασεις καρτα π.χ GTX 1080 παιζει ιδια τιμη στα μαγαζια απο Skroutz οσο και απο την EVGA Ευρωπης (κοστος 20-30 ευρω να την στειλουν) παραδειγμα http://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6286-KR + 20 ευρω να την στειλουν, παμε ιδια τιμη Skroutz , μιλαω παντα για Αθηναικο μαγαζι, γιατι αμα την παρεις απο αλλου παλι ταχυδρομικος θα την στηλεις και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στο κοστος. http://www.skroutz.gr/s/9555378/EVGA-GeForce-GTX1080-8GB-08G-P4-6286-KR.html
razorblade334 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 απορω που εχεις ακουσει καλα λογια για την infoquest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα