Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 το είπα γιατί και εγώ το ίδιο έχω (το απλό δηλαδή). Αφού περνει δύο σιμ, τι εννοείς δεν δουλεύουν και οι δύο άμα τις βάλεις αλλά μόνο η μία;Στο απλό ευρωπαϊκό περνει μια sim και μια κάρτα μνήμης, αν βάλεις 2η sim δεν τη διαβάζει Τα ευρωπαϊκά μοντέλα φοράνε enxyos επεξεργαστή και έχουν θέση μια sim +SD card Τα dual sim φοράνε snapdragon 820 επεξεργαστή και υποστηρίζουν 2 κάρτες sim η μία sim και μια Micro SD Τα συγκεκριμένα (dual sim) δεν τα αναλαμβάνει η ελληνική αντιπροσωπεία (smartec) μιας και δεν εισάγεται επίσημα
k30taas Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Στο απλό ευρωπαϊκό περνει μια sim και μια κάρτα μνήμης, αν βάλεις 2η sim δεν τη διαβάζει Τα ευρωπαϊκά μοντέλα φοράνε enxyos επεξεργαστή και έχουν θέση μια sim +SD card Τα dual sim φοράνε snapdragon 820 επεξεργαστή και υποστηρίζουν 2 κάρτες sim η μία sim και μια Micro SD Τα συγκεκριμένα (dual sim) δεν τα αναλαμβάνει η ελληνική αντιπροσωπεία (smartec) μιας και δεν εισάγεται επίσημα δηλαδή αυτό που έχουμε απλά έχει την υποδοχή όπως το άλλο αλλά δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής την δεύτερη σιμ; συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω και εγώ ρωτάω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δηλαδή αυτό που έχουμε απλά έχει την υποδοχή όπως το άλλο αλλά δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής την δεύτερη σιμ; συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω και εγώ ρωτάω Στο ευρωπαϊκό η 2η υποδοχή είναι για Micro SD κάρτα, Λογικά θα υπάρχει και διάφορα στο hardware (διαφορετική υποδοχή), στα 2 κάρτα δέχεται μια nano sim όπως το δικό μας και η δεύτερη υποδοχή είναι hydrib μπορείς είτε να βάλεις Micro sim είτε κάρτα μνήμης
arma1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλημερα ,το 3T εχει 4G και στις δυο sim; ειναι το ιδιο στην ταχυτητα; μπορω να επιλεγω απο ποια sim θελω δεδομενα ; επισης καποια αλλη επιλογη εχουμε εκτος του 3Τ ; το P10 καλο φαινεται και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα