Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

το είπα γιατί και εγώ το ίδιο έχω (το απλό δηλαδή). Αφού περνει δύο σιμ, τι εννοείς δεν δουλεύουν και οι δύο άμα τις βάλεις αλλά μόνο η μία;

Στο απλό ευρωπαϊκό περνει μια sim και μια κάρτα μνήμης, αν βάλεις 2η sim δεν τη διαβάζει

Τα ευρωπαϊκά μοντέλα φοράνε enxyos επεξεργαστή και έχουν θέση μια sim +SD card

Τα dual sim φοράνε snapdragon 820 επεξεργαστή και υποστηρίζουν 2 κάρτες sim η μία sim και μια Micro SD

Τα συγκεκριμένα (dual sim) δεν τα αναλαμβάνει η ελληνική αντιπροσωπεία (smartec) μιας και δεν εισάγεται επίσημα

Δημοσ.

Στο απλό ευρωπαϊκό περνει μια sim και μια κάρτα μνήμης, αν βάλεις 2η sim δεν τη διαβάζει

Τα ευρωπαϊκά μοντέλα φοράνε enxyos επεξεργαστή και έχουν θέση μια sim +SD card

Τα dual sim φοράνε snapdragon 820 επεξεργαστή και υποστηρίζουν 2 κάρτες sim η μία sim και μια Micro SD

Τα συγκεκριμένα (dual sim) δεν τα αναλαμβάνει η ελληνική αντιπροσωπεία (smartec) μιας και δεν εισάγεται επίσημα

δηλαδή αυτό που έχουμε απλά έχει την υποδοχή όπως το άλλο αλλά δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής την δεύτερη σιμ; συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω και εγώ ρωτάω
  • Moderators
Δημοσ.

δηλαδή αυτό που έχουμε απλά έχει την υποδοχή όπως το άλλο αλλά δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής την δεύτερη σιμ; συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω και εγώ ρωτάω

Στο ευρωπαϊκό η 2η υποδοχή είναι για Micro SD κάρτα, Λογικά θα υπάρχει και διάφορα στο hardware (διαφορετική υποδοχή), στα 2 κάρτα δέχεται μια nano sim όπως το δικό μας και η δεύτερη υποδοχή είναι hydrib μπορείς είτε να βάλεις Micro sim είτε κάρτα μνήμης

Δημοσ.

Καλημερα ,το 3T εχει 4G και στις δυο sim; ειναι το ιδιο στην ταχυτητα;  μπορω να επιλεγω απο ποια sim θελω δεδομενα ; επισης καποια αλλη επιλογη εχουμε εκτος του 3Τ ; το P10 καλο φαινεται και αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...