procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 καλησπέρα παιδιά ο ανιψιός μου έβαλε μοτίβο στο redmi note 4 και δεν το θυμάται .... πως το ξεκλειδώνουμε???
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στο κατάστημα που το αγόρασες παρέα με την απόδειξη θα σου βοηθήσουν πιστεύω 1
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 να πάω geekbuying για ένα ξεκλείδωμα??? δεν νομίζεις ότι είναι λίγο μακριά????
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος απο εδώ μέσα να σου πει πως ξεκλειδώνεις το μοτίβο... Απ όπου και αν το πήρες........
spyros007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αμα σας βαλει φώτο την αποδειξη θα τον βοηθήσετε. Α και τής ταυτοτητας........ Μαζι με ιμει αφμ αμκα .... κτλ κτλ.......................... Το να μην θελετε να βοηθησετε το καταλαβαινω αλλα το να τον λετε κλεφτη γιατι ετσι σας καπνισε εινα αδιανοητο. Εκτος εαν εχετε και καποιο στοιχειο που δεν γνωριζω.....εκτός απο υποθέσεις Επι του θεματος λοιπον μπες εδω xiaomi-miui.gr community να δεις πως φλασαρουν την ρομ απο την αρχη. Και σε μέλος απο το 2013 με 200+ μυνηματα οχι σε κανενα ουρανοκατέβατο.. 1
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 thanks spyros007 έλεγα μήπως υπάρχει κανένας τρόπος χωρίς φλασάρισμα απο την αρχή .... να μπω στο boot στο "bios" (δεν ξέρω την ορολογία στα κινητά) και να κάνω ένα factory reset
spyros007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στο σιτε που αναφερω εχει τα παντα. Γοογλαρε για hard reset να βρεις τον συνδιασμο των πληκτρων.
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αμα σας βαλει φώτο την αποδειξη θα τον βοηθήσετε. Α και τής ταυτοτητας........ Μαζι με ιμει αφμ αμκα .... κτλ κτλ.......................... Το να μην θελετε να βοηθησετε το καταλαβαινω αλλα το να τον λετε κλεφτη γιατι ετσι σας καπνισε εινα αδιανοητο. Εκτος εαν εχετε και καποιο στοιχειο που δεν γνωριζω.....εκτός απο υποθέσεις Επι του θεματος λοιπον μπες εδω xiaomi-miui.gr community να δεις πως φλασαρουν την ρομ απο την αρχη. Και σε μέλος απο το 2013 με 200+ μυνηματα οχι σε κανενα ουρανοκατέβατο.. σιγά τα μηνύματα ρε spyro..... αν δεν έχεις πάνω απο 3300 του τύπου "πανε στο μαγαζί..." και ζητάς βοήθεια .... άστα να πάνε .... ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 τότε παλιέ μπες στο google account απ το pc και κανε hard reset από κει 1
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ε άνα γειασου......... πες πως γίνετε να μην μπαίνω στην διαδικασία να περνάω ξανά rom μιας και δεν το έχω ξανακάνει, και μην είσαι καχύποπτος με τον καθένα που ζητάει βοήθεια!!!!
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Βασικά απαντα λίγο πιο ήρεμα. Λογικό είναι κάποιοι να σου απαντάνε με τέτοιο τρόπο γιατί δεν ξέρουμε ο καθένας τι σκοπό έχει ο άλλος και τι θέλει να κάνει 2
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 λογικό??? το να κάνω μια ερώτηση και να με αποκαλούν κλέφτη .......... sorry "φίλε" μου αλλά για μένα δεν είναι λογικό!!! τέλος πάντων ευχαριστώ για τον χρόνο σας
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν σε είπαν κλέφτη απλά σε παρέπεμψαν στην "νομική τεχνολογική οδό" πχ το μέλος ziaba σου είπε τι να κάνεις Τώρα πρόσφατα είχε μπει ένας άλλος που έλεγε να ξεκλειδώσει μοτίβο iphone 6s που μόλις είχε βρει έξω και ζητάτε συμβουλές κτλπ
procostas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ναι μου είπε ειρωνικά να παω κινα.... οκ (σου άρεσε κιόλας για απάντηση!!!) ενώ απο ότι είπε παρακάτω γίνετε μέσα από το mail......... αφού υπάρχει λύση μέσα απο το μαιλ προς τη η ειρωνεία και το ύφος???? τέλος πάντων δεν το συνεχίζω......
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έκανα like πριν απαντησεις από κάτω ότι το πήρες από Κίνα Σου απάντησε νορμάλ και εκανα like πριν δώσεις την επόμενη απάντηση σου ώστε να δούμε ότι το πήρες με παραγγελία από εξωτερικό . Τεσπά τέλος το offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα