Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μερικοί του λέμε αν δεν το έχει υπόψη του φυσικά , ότι όλες οι θήκες που δεν είναι folio δεν προστατεύουν επαρκώς την "περίεργη" οθόνη του edge. Κοίτα όλα τα review του amazon για τις δημοφιλείς θήκες.

Εκτός αυτού κάθε topic είναι βοηθητικό για αρκετούς εκτός του ts και όχι αυστηρά personal assistant

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ενημερώσω τελικά ότι πήρα (πιο σωστά μου πήραν) τη Spigen thin fit.

Σαν ποιότητα κατασκευής δεν έχω κανένα παράπονο, σαν προστασία δε μου γεμίζει το μάτι να πω την αλήθεια. Θεωρώ δεδομένο πως άμα φύγει το s7 με διπλό τόλουπ από την οθόνη δεν πρόκειται να μείνει τίποτα.

Τουλάχιστον όμως η θήκη δίνει λίγο παραπάνω όγκο (γυμνό είναι τόσο λεπτό που το θεωρώ μειονέκτημα, όχι πλεονέκτημα), προστατεύει την πλάτη από γρατζουνιές και της δίνει παραπάνω grip (δε γλιστράει μέχρι απέναντι σε οποιαδήποτε σχετικά λεία επιφάνεια). Και προσωπικά φέρομαι πολύ καλά στα κινητά μου (δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα) οπότε έγινε κάπως ανθρώπινη η κατάσταση.

Εν τέλει θα την κρατήσω και δε θα ψαχτώ για "καλύτερη" μόνος μου.

Δημοσ.

Να ενημερώσω τελικά ότι πήρα (πιο σωστά μου πήραν) τη Spigen thin fit.

Σαν ποιότητα κατασκευής δεν έχω κανένα παράπονο, σαν προστασία δε μου γεμίζει το μάτι να πω την αλήθεια. Θεωρώ δεδομένο πως άμα φύγει το s7 με διπλό τόλουπ από την οθόνη δεν πρόκειται να μείνει τίποτα.

Τουλάχιστον όμως η θήκη δίνει λίγο παραπάνω όγκο (γυμνό είναι τόσο λεπτό που το θεωρώ μειονέκτημα, όχι πλεονέκτημα), προστατεύει την πλάτη από γρατζουνιές και της δίνει παραπάνω grip (δε γλιστράει μέχρι απέναντι σε οποιαδήποτε σχετικά λεία επιφάνεια). Και προσωπικά φέρομαι πολύ καλά στα κινητά μου (δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα) οπότε έγινε κάπως ανθρώπινη η κατάσταση.

Εν τέλει θα την κρατήσω και δε θα ψαχτώ για "καλύτερη" μόνος μου.

Εγώ πήρα για το δικό μου αυτή που είχα στειλει σε προηγούμενο post.εδικα στο δικό μου που είναι χρυσό δείχνει πάρα πολύ ωραία! Επίσης έχει εξογκώματα στο πάνω μέρος και στο κάτω και αν το αφήσεις πάνω στο τραπέζι δεν ακουμπάει η οθόνη. Και γι αυτό τον λόγο σου είχα προτείνει αυτή επειδή έχει λίγο καλύτερη προστασία..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω πήξει να διαβάζω κριτικές για θήκες και ζελατίνες για το ένα λόγω κινητό .

Είναι τρελή σπαζοκεφαλιά γιατί πρώτον κανένα tempered glass δεν μένει κολλημένο στην κυρτή επιφάνεια της οθόνης. Ελάχιστες ζελατίνες παραμένουν χωρίς να ξεκολλήσουν στα ένα λόγω σημεία με τον καιρό.

Δεύτερον σε όλες τις θήκες εκτός των folio άμα σου πέσει κάτω με την οθόνη έχει σπάσει 90% το edge κομμάτι. Δες για παράδειγμα από περιέργεια στις αγγελίες πόσα τέτοια πωλούνται με σπασμένες οθόνες.

Εγώ μετά από πολυυυυύ διάβασμα κατέληξα και παρήγγειλα αυτά σήμερα

screenknight να υποθέσω e-bay?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...