defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω κινητό. Πολύ καλές επιδόσεις, αλλά από εργονομία τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια είναι για τα μπάζα. Πιθανότατα το πρώτο κινητό μου που θα πεθάνει εν ώρα εργασίας. Μπορείτε να μου προτείνετε αξιόλογες θήκες για να πάρω τουλάχιστον λίγες προφυλάξεις; Ευχαριστώ!
astrosunnefo Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 uag, spigen (rugged armor, liquid crystal) Με γειες.
hellojim Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω κινητό. Πολύ καλές επιδόσεις, αλλά από εργονομία τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια είναι για τα μπάζα. Πιθανότατα το πρώτο κινητό μου που θα πεθάνει εν ώρα εργασίας. Μπορείτε να μου προτείνετε αξιόλογες θήκες για να πάρω τουλάχιστον λίγες προφυλάξεις; Ευχαριστώ! Eχεις κανει το update σε nougat? Επισης εχει και λιγο σημασια τι εχεις ανοιχτο, αν εχεις ολα τα gestures ανοιχτα, nfc, 4g, sync τοτε λογικο ειναι να πεφτει η μπαταρια. Εγω τα εχω κλεισει ολα αυτα, sync κανω manually μια φορα στο τοσο. Και τωρα με το nougat εχει βελτιωθει αρκετα το standby.. Τωρα για θηκη εγω θα σου προτεινα να παρεις μια book-cover style για να εχεις και προστασια στην οθονη, επειδη screen protector δυσκολα θα βρεις για την κυρτη οθονη... Εγω εχω της spigen μια μαυρη και ειναι κομπλε.
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Eχεις κανει το update σε nougat? Επισης εχει και λιγο σημασια τι εχεις ανοιχτο, αν εχεις ολα τα gestures ανοιχτα, nfc, 4g, sync τοτε λογικο ειναι να πεφτει η μπαταρια. Εγω τα εχω κλεισει ολα αυτα, sync κανω manually μια φορα στο τοσο. Και τωρα με το nougat εχει βελτιωθει αρκετα το standby.. Τωρα για θηκη εγω θα σου προτεινα να παρεις μια book-cover style για να εχεις και προστασια στην οθονη, επειδη screen protector δυσκολα θα βρεις για την κυρτη οθονη... Εγω εχω της spigen μια μαυρη και ειναι κομπλε. Ναι updated είναι. Βασικά έτσι που το έγραψα ακούστηκε σα να έχω θέμα με τη μπαταρία -- δεν έχω, δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω πολύ. Folio θήκες που λες δε μπορώ να με φανταστώ να χρησιμοποιώ, θα προτιμούσα κάποια κλασική. Screen protector εννοείς υποθέτω για να μη γρατζουνιστεί; Αυτό δε με ενδιαφέρει και τόσο, δεν είναι δικό μου το κινητό και γενικά τους φέρομαι πολύ καλά οπότε δε φοβάμαι. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να το βγάλω από την τσέπη χωρίς να αισθάνομαι ότι θα σπάσει πριν το ξαναβάλω μέσα.
hellojim Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ναι updated είναι. Βασικά έτσι που το έγραψα ακούστηκε σα να έχω θέμα με τη μπαταρία -- δεν έχω, δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω πολύ. Folio θήκες που λες δε μπορώ να με φανταστώ να χρησιμοποιώ, θα προτιμούσα κάποια κλασική. Screen protector εννοείς υποθέτω για να μη γρατζουνιστεί; Αυτό δε με ενδιαφέρει και τόσο, δεν είναι δικό μου το κινητό και γενικά τους φέρομαι πολύ καλά οπότε δε φοβάμαι. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να το βγάλω από την τσέπη χωρίς να αισθάνομαι ότι θα σπάσει πριν το ξαναβάλω μέσα. Δεν ειναι τοσο πολυ οι γρατζουνιες παρα το οτι ειναι εκτεθειμενη η οθονη αμα σου πεσει κατω. Εγω μετα απο book-cover θα πηγαινα παλι σε spigen πχ καποια διαφανη σαν αυτη http://www.skroutz.gr/s/9507967/Spigen-Ultra-Hybrid-Crystal-Clear-Galaxy-S7-Edge.html Την εχουν 2 φιλοι μου σε μαυρο s7 edge. Δειχνουν οκ. Το γυρω-γυρω εχει επενδυση απο πιο χοντρο πλαστικο, δεν ειναι δλδ σαν τις σιλικονης που τις βγαζεις και τις κουνας σαν ζελεδακια..Αλλα δεν ειναι και χοντροκομμενη.
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχω πήξει να διαβάζω κριτικές για θήκες και ζελατίνες για το ένα λόγω κινητό . Είναι τρελή σπαζοκεφαλιά γιατί πρώτον κανένα tempered glass δεν μένει κολλημένο στην κυρτή επιφάνεια της οθόνης. Ελάχιστες ζελατίνες παραμένουν χωρίς να ξεκολλήσουν στα ένα λόγω σημεία με τον καιρό. Δεύτερον σε όλες τις θήκες εκτός των folio άμα σου πέσει κάτω με την οθόνη έχει σπάσει 90% το edge κομμάτι. Δες για παράδειγμα από περιέργεια στις αγγελίες πόσα τέτοια πωλούνται με σπασμένες οθόνες. Εγώ μετά από πολυυυυύ διάβασμα κατέληξα και παρήγγειλα αυτά σήμερα
hellojim Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 screen protector σε τετοια θηκη δεν εχει και πολυ νοημα ειναι η αληθεια... Εμενα μου εχει πεσει 3 φορες κατω (με κλειστο το flap) και ευτυχως δεν επαθε κατι.
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Από την στιγμή που έχει flap η θήκη (πορτακι) αν είναι κλειστη και πέσει κάτω,δύσκολα θα πάθει κάτι (αν πέσει από λογικό ύψος εννοείται)
suffocater Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ελάχιστες ζελατίνες παραμένουν χωρίς να ξεκολλήσουν στα ένα λόγω σημεία με τον καιρό. Η ζελατινα της spigen για το s6 edge ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παντως. Εκτός απ το οτι ήταν η καλυτερη που εχω δοκιμάσει ποτέ σε κινητο απο αποψη να ξεκολάει στις ακρες κλπ(εμεινε οπως την εβαλα για 6 μηνες και δεν κουνήθηκε-μετά το πουλησα),δεν με πιστευαν κιόλας όταν τους έλεγα οτι εχει όντως ζελατίνα. ΑΨΟΓΗ εφαρμογη στην οθόνη. Ειχε ενα υγρο στο κουτι που βοηθούσε στην σωστη εφαρμογη.
fotislado Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γενικα νομιζω οτι η καλυτερη προστασια παρεχεται απο τις θηκες της spigen.και επισης ειναι κ πολυ κομψες.εγω αγορασα μια neo hybridcrystal silver.τωρα ειδα εχει πεσει και η τιμη της.
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γενικά τα προϊόντα της spigen είναι κορυφαία. Είτε θήκες είτε ζελατίνες.
fotislado Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλα προφανως...και στην ελλαδα ειναι και σε καλες τιμες...
spirosch Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 https://www.google.gr/search?q=Samsung+LED+View+Cover&client=tablet-android-samsung&tbm=isch&prmd=ivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjO0LmC_pTTAhUDuxQKHY0jCQAQ_AUIBSgB&biw=768&bih=1024&dpr=2#imgrc=r4UFtAgpltQ1zM: https://www.google.gr/search?q=Samsung+LED+View+Cover&client=tablet-android-samsung&tbm=isch&prmd=ivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjO0LmC_pTTAhUDuxQKHY0jCQAQ_AUIBSgB&biw=768&bih=1024&dpr=2#imgrc=r4UFtAgpltQ1zM: την θεωρω πιο ομορφη για το edge
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ωραία η Led view αλλά έχει τα θέματα της, δεν έχει κάτι να κρατάει το καπάκι ανοίγει με συνέχεια με αποτέλεσμα να ανοίγει συνέχεια η οθόνη, υπάρχουν πολλές αναφορές από θήκες που ξαφνικά μέσα σε λίγο χρόνο σταμάτησαν να ανάβουν τα Led (δυστυχώς δεν έχει κάποια εγγύηση, μόνο αν πέσεις σε φιλότιμο κατάστημα και σου κάνουν αλλαγή), ελάχιστη στήριξη στην συσκευή αν πέσει στις περισσότερες περιπτώσεις το κινητό βγαίνει από την θήκη Και τι βασικό εκτός από μερικά έτοιμα σχέδια δεν υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις κάποιο δικό σου
hellojim Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 https://www.google.gr/search?q=Samsung+LED+View+Cover&client=tablet-android-samsung&tbm=isch&prmd=ivn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjO0LmC_pTTAhUDuxQKHY0jCQAQ_AUIBSgB&biw=768&bih=1024&dpr=2#imgrc=r4UFtAgpltQ1zM: την θεωρω πιο ομορφη για το edge Ο ts εχει ηδη πει οτι δεν θελει folio case. Το τι προτιμαει ο καθενας δεν εχει καμια σημασια εφοσον εχει διευκινησει απο την αρχη τι θελει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα