Fontas000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εχω στην κατοχη μου μια καρτα paysafe που εχει εκδοθει στην Γερμανια (ειναι Γερμανικη) και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω πουθενα. Υπαρχει καποιος τροπος να την εξαργυρωσω ή ειναι χαμενη? Μηπως υπαρχει εδω καποιος ο οποιος να διαμενει στη Γερμανια και να εχει Γερμανικο paysafe account ωστε να μην παει χαμενη η καρτα?
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου σε τραπεζικό λογαριασμό και να επιβαρυνθείς μόνο τα τραπεζοέξοδα το έχω κάνει, δες τη διαδικασία στο site τους ή στείλε email είναι εξυπηρετικοί
Fontas000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου σε τραπεζικό λογαριασμό και να επιβαρυνθείς μόνο τα τραπεζοέξοδα το έχω κάνει, δες τη διαδικασία στο site τους ή στείλε email είναι εξυπηρετικοί Δεν γινεται πλέον. Το προσπαθησα χθες αλλα ζηταει Γερμανικο ΙΒΑΝ. Δεν το δεχεται το ελληνικο ΙΒΑΝ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εχω στην κατοχη μου μια καρτα paysafe που εχει εκδοθει στην Γερμανια (ειναι Γερμανικη) και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω πουθενα. Υπαρχει καποιος τροπος να την εξαργυρωσω ή ειναι χαμενη? Μηπως υπαρχει εδω καποιος ο οποιος να διαμενει στη Γερμανια και να εχει Γερμανικο paysafe account ωστε να μην παει χαμενη η καρτα? Ποσα λεφτα; Εχω Γερμανικο λογαριασμο...
Diana Maria Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ειναι κανείς με πείσειφ γερμανικό λογαριασμό;;;
Αγγελος Κασο Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Έχει κανένας peiseif γερμανικό γτ μου στηλανε κωδικούς και δν μπορω να τους χρισιμοπιοισω στο ελλινικο πεισειφ οπιος μου στηλει των δινο 50 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα