Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας το (ανέκδοτο) να γελάσουμε και εμείς.

Το ειπα ηδη. 

Εχει πολλα προβληματα που δεν υπηρχαν πιο πριν.

Ποιοι κραζανε;

Μια χαρα τα πηγαινε και τα πηγαινει ο A9.

Ποση σημασια εχει αν ειναι 2πυρηνο το τσιπακι; Οι επιδοσεις σε σχεση με το software αλλα και το ιδιο το software μας ενδιαφερουν, οχι οι πυρηνες.

Αλλιως θα την βγαζαμε με Mediatek.

Κραζανε οι anroid fans οτι ακομα εχει 2πηρυνο, το ετος 2015 (που ανακοινωθηκε το 6s).

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειπα ηδη. 

Κραζανε οι anroid fans οτι ακομα εχει 2πηρυνο, το ετος 2015 (που ανακοινωθηκε το 6s).

Και το οποιο τσιπακι ηταν το πρωτο 64μπιτο σε φορητη συσκευη που εκτοξευσε κι αλλο τις επιδοσεις στο iOS (παραδειγμα αρμονικης συνυπαρξης μεταξη software και hardware).

Δημοσ.

Και το οποιο τσιπακι ηταν το πρωτο 64μπιτο σε φορητη συσκευη που εκτοξευσε κι αλλο τις επιδοσεις στο iOS (παραδειγμα αρμονικης συνυπαρξης μεταξη software και hardware).

Μην τα λες σε εμενα. Σε αυτους πες τα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειπα ηδη. 

Από ποτέ τα προβλήματα έγιναν ανέκδοτο?

Νομίζω τα ανέκδοτα είναι για να γελάς, (όχι για να κλαις).

Πάντως η προσωπική μου άποψη στο iOS 10 (σε iPad Air) δεν είναι τόσο τραγική που παρουσιάζεις, μάλλον καλή θα έλεγα!

Δημοσ.

Από ποτέ τα προβλήματα έγιναν ανέκδοτο?

Νομίζω τα ανέκδοτα είναι για να γελάς, (όχι για να κλαις).

Πάντως η προσωπική μου άποψη στο iOS 10 (σε iPad Air) δεν είναι τόσο τραγική που παρουσιάζεις, μάλλον καλή θα έλεγα!

Αν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα, αντι να κλαις, στο τελος καταληγεις να γελας.

Περα απο την πλακα, δεν ειναι τραγικο το iOS 10 ουτε το παρουσιαζω ετσι.

Απλα λεω οτι εχει θεματακια που σε προηγουμενες εκδοσεις δεν υπηρχαν.

(πχ. πολλες φορες χανεται το haptic feedback στο 7 plus, εμφανιζεται το πληκτρολογιο στη home screen και δεν φευγει ακομα και αν το κλειδωσεις, μου εχει εξαφανιστει κανα δυο τρεις φορες το dock, ψιλο κολληματα στο app switcher κ.α.) 

Δημοσ.

Πηρες μια φραση που την ανεφερα σε συγκεκριμενο θεμα (κι οχι γενικα οπως το παρουσιαζεις εσυ) και την εχεις κανει καραμελα (μην σχολιασω το γεγονος οτι ψαχνετε και μηνυματα μου σε διαφορα θεματα - καλα κανεις αλλα πιο no-lifer πεθαινεις)

Κι αφου λοιπον "κραζετε" την τιμη, γιατι μου την βγηκατε εσυ και κατι αλλα fanboys, αφου το μονο που εκανα απο την αρχη ηταν να κραξω κι εγω την τιμη; 

Τελικα flame και Samsung fanboys ειναι εκρηκτικος συνδυασμος.

Δεν την πηρα εγω τη φραση, ουτε εψαξα κανενα θεμα. Σε αυτο το θεμα καποιος το εκανε quote, τα ρεστα απο εκει ζητα τα.

Αρα γενικα δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις? 

Εγω δεν στην βγηκα που κραζεις την τιμη, στην βγηκα που γραφεις αρλουμπες. Τελικα εμεις την κραζουμε την τιμη οπως λες τωρα, η δεν την κραζουμε οπως εγραψες στο προηγουμενο σου ποστ? Γιατι καθε 2ο ποστ αναιρεις το αμεσως προηγουμενο 

Τελικα IQ 60 και apple fanboys ειναι εκρηκτικος συνδυασμος. 

Με τι να πρωτογελασει το συμπαν:

• με το "αριστοτεχνικο" παντρεμα software + hardware της Samsung; (το hardware μια χαρα ειναι παντως, το software παλι...)
  • τα Samsung δεν χρειαζονται τουμπανα specs;
  • το iOS σερνεται;
  • το iOS σερνεται και για αυτο εχουνε πιο τουμπανα specs;

Το συμπαν ειναι απασχολημενο να γελαει με το οτι το iPhone παρολη την τραγικα χαμηλη αναλυση και τα παραφουσκωμενα specs κανει stutters. Οταν σταματησει να γελαει με αυτο θα δουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν την πηρα εγω τη φραση, ουτε εψαξα κανενα θεμα. Σε αυτο το θεμα καποιος το εκανε quote, τα ρεστα απο εκει ζητα τα.

Αρα γενικα δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις? 

Εγω δεν στην βγηκα που κραζεις την τιμη, στην βγηκα που γραφεις αρλουμπες. Τελικα εμεις την κραζουμε την τιμη οπως λες τωρα, η δεν την κραζουμε οπως εγραψες στο προηγουμενο σου ποστ? Γιατι καθε 2ο ποστ αναιρεις το αμεσως προηγουμενο 

Τελικα IQ 60 και apple fanboys ειναι εκρηκτικος συνδυασμος. 

Το συμπαν ειναι απασχολημενο να γελαει με το οτι το iPhone παρολη την τραγικα χαμηλη αναλυση και τα παραφουσκωμενα specs κανει stutters. Οταν σταματησει να γελαει με αυτο θα δουμε.

Αρα ειδες μια φραση - χωρις να ξερεις κατι ή να εχεις ψαξει κατι κατα τα λεγομενα σου - και την αναπαραγεις.

Τι μου θυμιζει; Ααα ναι... τα προβατα!!

Κανε με να γελασω κι αλλο με τις δικες σου αρλουμπες.

Δημοσ.

Αρα ειδες μια φραση - χωρις να ξερεις κατι ή να εχεις ψαξει κατι κατα τα λεγομενα σου - και την αναπαραγεις.

Τι μου θυμιζει; Ααα ναι... τα προβατα!!

Κανε με να γελασω κι αλλο με τις δικες σου αρλουμπες.

Τι ακριβως πρεπει να ψαξω στο "οτι πληρωνεις παιρνεις"? Η το πιστευεις και ισχυει, η οχι. Εσυ αναλογως το θεμα, κανεις κωλοτουμπες.

Τεσπα, πολυ κουραστικα και πιαστηκε και η μεση μου να σκυβω στο επιπεδο σου. Τις προσβολες στις επιστρεφω και σαφηνω να συνεχισεις μονος σου το βοσκημα. Προσεχε μην σου κατσει το σανο στο λαιμο μονο

Δημοσ.

Τι ακριβως πρεπει να ψαξω στο "οτι πληρωνεις παιρνεις"? Η το πιστευεις και ισχυει, η οχι. Εσυ αναλογως το θεμα, κανεις κωλοτουμπες.

Τεσπα, πολυ κουραστικα και πιαστηκε και η μεση μου να σκυβω στο επιπεδο σου. Τις προσβολες στις επιστρεφω και σαφηνω να συνεχισεις μονος σου το βοσκημα. Προσεχε μην σου κατσει το σανο στο λαιμο μονο

Αναφερομουν σε ενα συγκεκριμενο θεμα κι οχι γενικα κι αοριστα οπως εσυ το παρουσιαζεις.

Τα προβατα δεν ψαχνουν - αναμασανε. Τουλαχιστον για την ωρα, ανηκεις ακομα στα θηλαστικα κι οχι στα παραμηκια.

Αυτο για το σκυψιμο παλι.... να το κοιταξεις.

Δημοσ.

To optimization φταιει. Η samsung εχει παντρεψει αριστοτεχνικα software + hardware και δεν χρειαζεται τουμπανα specs σαν την Apple απλα και μονο για να μη σερνεται το iOS. 

Πραγματικα λυπαμαι και με το παραπανω σχολιο και με τα likes που πηρε. Μιλαμε για την Samsung με το Touchwiz σε τι ακριβως αναφερεσαι?Σε λιγο θα διαβασουμε οτι το touchwiz ειναι αναλογο του stock android.....

Παλι καλα που εμεις στην Ευρωπη εχουμε την καλυτερη εκδοση με τον exynos

https://www.youtube.com/watch?v=otwED6s3rCQ

• Like 1
Δημοσ.

To optimization φταιει. Η samsung εχει παντρεψει αριστοτεχνικα software + hardware και δεν χρειαζεται τουμπανα specs σαν την Apple απλα και μονο για να μη σερνεται το iOS. 

Να υποθέσω ότι αυτό είναι κάποιου είδους σαρκασμός;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μαθαίνω ότι η Vodafone θα φέρει στη χώρα μας αποκλειστικά τα S8 και S8+ Red Edition... LOL!!!!

Έχει βγάλει και κόκκινα??? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...