Hetfield Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αστειο ξεαστειο, δυστυχώς και το iphone 7 εχει stuttering. Και είναι πολυ περίεργο για κινητο με 720p ανάλυση και πολυ δυνατό cpu/gpu. Πως φαινεται οτι δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε iOS. Γκουρου της αντικειμενικοτητας. 1
D.Luffy Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το οτι μερικοι προχωρούν σε προσωπικους χαρακτηρισμους λογω οτι γραφουν πράγματα που δεν ισχυουν(και μετα τα αναιρουν) , δειχνει πολλα. Οπως μπορεί ο καθένας και του επιτρεπει το επίπεδο του. Μαζί μιλάμε φίλτατε τώρα και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Και αυτό δείχνει "πολλά" αλλά δεν είναι επί του θέματος. Στο πρώτο σου ποστ λες ότι το Pixel είναι stutter free και μετά βάζεις στην ίδια κατηγορία Galaxy με iPhone. Και τα δύο είναι ψευδή και σου επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει προσωπικά stutter στο 7άρι με το τελευταίο update. Αυτό είδα από προσωπική χρήση, αυτό έγραψα. Το αν εσύ παρατήρησες κολλήματα κατά τη δική σου χρήση, είναι δεκτό αλλά επαναλαμβάνω ότι πάλι γίνεσαι γραφικός συγκρίνοντας τα με την εμπειρία του Galaxy. 1
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το οτι καποιος λεει οτι ψευδεται οποιος παρατηρησε stuttering στο iPhone 7 οπως το anandtech και ταυτόχρονα χρησιμοποιει προσωπικους χαρακτηρισμους για να καλυψει την απουσια επιχειρηματων, απλα δειχνει το επίπεδο του. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το επίπεδο.
D.Luffy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν είπα πουθενά ότι ψευδεσαι για το stuttering του iPhone. Ψευδεσαι όταν υπονοείς ότι είναι συγκρίσιμο με το Galaxy. Δεν ξέρω πως να το πω πιο λιανα για να το καταλάβεις. Για το Pixel θα σου δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας εφόσον απ'οτι φαίνεται δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα σχετικά με τη χρήση του. Ούτε εγώ μπορώ να ακολουθήσω άλλο σε αυτή τη διαστρέβλωση των λεγόμενων μου ούτε έχω την όρεξη και την υπομονή να επαναλαμβάνομαι με διαφορετικούς τρόπους μέχρι να καταλάβεις τι σου λέω. Απ'οτι φαίνεται δεν θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε. 2
Hetfield Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συγχαρητηρια, μολις αναιρεσες τον εαυτο σου. Ειτε ισχυει το "οτι πληρωνεις παιρνεις" που εγραψες στο 1ο σου ποστ, ειτε το οτι "δεν αξιζει 1000 για samsung" που εγραψες στο 2ο. Και τα δυο μαζι λυπαμαι, αλλα δεν γινεται να ισχυουν. Μαντεψε τωρα ποιος ηταν ο ηλιθιος στη θεωρια του Αινσταιν. Συγχαρητηρια, κουνα το αφτακι. Μονο που αναφερομουν στο θεμα της Xiaomi κι οχι γενικα κι αοριστα οπως το θετεις εσυ. Κοιτα πως τα φερνει η ζωη ομως, οι Andoid fanboys να σχολιαζουν καθε δελτιο τυπου τις τιμες της Apple και τωρα μουγκα για το 1000ρικο που ζηταει η Samsung για ενα κινητο Android. Ποια; Η Samsung με το ανεπαρκεστατο support. For the record, το κινητο της επαφης μου, μου ακομα και μετα την αλλαγη της πλακετας (που πηρε αρκετες μερες) εκανε νερα στην οθονη. 2
Neg Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συγχαρητηρια, κουνα το αφτακι. Μονο που αναφερομουν στο θεμα της Xiaomi κι οχι γενικα κι αοριστα οπως το θετεις εσυ. Κοιτα πως τα φερνει η ζωη ομως, οι Andoid fanboys να σχολιαζουν καθε δελτιο τυπου τις τιμες της Apple και τωρα μουγκα για το 1000ρικο που ζηταει η Samsung για ενα κινητο Android. Ποια; Η Samsung με το ανεπαρκεστατο support. For the record, το κινητο της επαφης μου, μου ακομα και μετα την αλλαγη της πλακετας (που πηρε αρκετες μερες) εκανε νερα στην οθονη. Και περιμένει να ξυπνήσει ο κόσμος ανεβάζοντας το πρόβλημα σε Facebook και Forums? Τα ίδια χαϊβάνια που τα αγόρασαν τότε θα τα αγοράσουν και τώρα και μάλιστα θα υπερασπιστούν το αψεγάδιαστο Service και την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη. Μην ασχολείσαι αφού είναι για γέλια η υπόθεση με την Samsung άσχετα αν την ζητωκραβγάζουν εδώ μέσα. 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχετε κουράσει πια οι ίδιοι και οι ίδιοι , να μπαίνετε να σχολιάζετε τιμές και να μας λέτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με αυτά τα χρήματα. ΕΛΕΟΣ που λέτε κι εσείς. Αν δε σας ενδιαφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας και τα προϊόντα της, είστε σε λάθος φόρουμ. Είτε σε νήμα για κινητα είτε για action camera μπαίνετε και λέτε "Μα γιατί να τα δώσω με 200€ έχω το σούπερ turbo-x-xiaomi ναούμε". Ρε φίλε αν δεν έχεις να τα δώσεις ή αν δε θες να τα δώσεις, τι ενδιαφέρει το φόρουμ;; 800€ λεει για τη Ζάκυνθο... εγώ ο χ ο ψ που δίνουν αυτά τα χρήματα, εχουμε και για τηλέφωνο και για βόλτες και για GoPro και για να παμε όχι στη Ζάκυνθο αλλα στο Ρίο ντε Τζανέϊρο. Κι άλλος εσένα που χάλασες τόσα λεφτά για διακοπές θα σε θεωρήσει υπερβολικό!! Ολα αυτά ειναι υποκειμενικά, δεν έχουν ολοι τα ίδια χρήματα, δεν έχουν ολοι τις ίδιες προτεραιότητες, δεν έχουν ολοι την ίδια αντίληψη στη τελική. Ο ένας θέλει να έχει το καλύτερο κινητό γιατί μπορεί, ο άλλος σκορπάει τα λεφτά του σε ταξίδια, άλλος τα δινει στις γκόμενες κλπ κλπ Προσπαθείτε να το παίξετε τι; οι έξυπνοι που δε πέφτουν θύματα των εταιρειών και ξέρουν που ξοδεύουν τα λεφτά τους;; πςςςς πραγματικά εντυπωσιακό!!! Εκει ειναι το θεμα να σας πουμε μπράβο; μπράβο παιδιά είστε εκπληκτικοί θα σας κάνουμε θεμα σε σεμινάρια να διδάσκετε τον κόσμο διαχείριση. Κι απο εκει που σε αλλα τόπικς διαβάζαμε μονο για τα turbo x σε αυτο το τοπικ τα χρήματα συγκρίθηκαν και με διακοπές!!!! Βεβαίως κύριοι ανάλυση σε 4 διαστάσεις, μονο στο insomnia. Λοιπόν ο άλλος με 1000€ πήγε διακοπες. Ας σκεφτούμε ολοι τι μπορούμε να κάνουμε με 1000€; μπορούμε πχ να πάρουμε 1000 hell και να χούμε ενέργεια 3 χρονια!!!! ΚΑΙ ξεδίψαμε κιόλας ΚΑΙ ρίχνουμε κανα ρέψιμο να γουστάρουμε. Πάω να πουλήσω το MacBook να το κάνω χελάκια και σουβλάκια. Δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα Μαργαριτα , σε καθε θεμα premium συσκευης τα ιδια απο τους ιδιους ,μερικοι εχουν καταντησει πιο γραφικοι και απο ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη εκτος απο ψευτες που ειναι ... 2
strawman Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Συγχαρητηρια, κουνα το αφτακι. Μονο που αναφερομουν στο θεμα της Xiaomi κι οχι γενικα κι αοριστα οπως το θετεις εσυ. Κοιτα πως τα φερνει η ζωη ομως, οι Andoid fanboys να σχολιαζουν καθε δελτιο τυπου τις τιμες της Apple και τωρα μουγκα για το 1000ρικο που ζηταει η Samsung για ενα κινητο Android. Ποια; Η Samsung με το ανεπαρκεστατο support. Α μαλιστα, το οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει μονο εκει που διαταζεις εσυ. Μαλιστα κυρ λοχια. Καλα οσο για το υπολοιπα, τι να πω, μαλλον δεν διαβασες το θεμα, ή απλα σε ετρωγε να πεις τη βλακεια σου. 12 σελιδες τωρα οι μισοι την τιμη κραζουν, που την ειδες την μουγκα? Τωρα βεβαια, τι σε παιρνω και στα σοβαρα δεν ξερω. 1
strawman Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αστειο ξεαστειο, δυστυχώς και το iphone 7 εχει stuttering. Και είναι πολυ περίεργο για κινητο με 720p ανάλυση και πολυ δυνατό cpu/gpu. To optimization φταιει. Η samsung εχει παντρεψει αριστοτεχνικα software + hardware και δεν χρειαζεται τουμπανα specs σαν την Apple απλα και μονο για να μη σερνεται το iOS. 1
Hetfield Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Α μαλιστα, το οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει μονο εκει που διαταζεις εσυ. Μαλιστα κυρ λοχια. Καλα οσο για το υπολοιπα, τι να πω, μαλλον δεν διαβασες το θεμα, ή απλα σε ετρωγε να πεις τη βλακεια σου. 12 σελιδες τωρα οι μισοι την τιμη κραζουν, που την ειδες την μουγκα? Τωρα βεβαια, τι σε παιρνω και στα σοβαρα δεν ξερω. Πηρες μια φραση που την ανεφερα σε συγκεκριμενο θεμα (κι οχι γενικα οπως το παρουσιαζεις εσυ) και την εχεις κανει καραμελα (μην σχολιασω το γεγονος οτι ψαχνετε και μηνυματα μου σε διαφορα θεματα - καλα κανεις αλλα πιο no-lifer πεθαινεις) Κι αφου λοιπον "κραζετε" την τιμη, γιατι μου την βγηκατε εσυ και κατι αλλα fanboys, αφου το μονο που εκανα απο την αρχη ηταν να κραξω κι εγω την τιμη; Τελικα flame και Samsung fanboys ειναι εκρηκτικος συνδυασμος. To optimization φταιει. Η samsung εχει παντρεψει αριστοτεχνικα software + hardware και δεν χρειαζεται τουμπανα specs σαν την Apple απλα και μονο για να μη σερνεται το iOS. Με τι να πρωτογελασει το συμπαν: με το "αριστοτεχνικο" παντρεμα software + hardware της Samsung; (το hardware μια χαρα ειναι παντως, το software παλι...) τα Samsung δεν χρειαζονται τουμπανα specs; το iOS σερνεται; το iOS σερνεται και για αυτο εχουνε πιο τουμπανα specs;
Hetfield Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μπορείς να πάρεις κάτι βασικό απλά για να κάνεις τη δουλειά σου ή το κάτι παραπάνω για τον χαβαλέ. Ferrari και Mercedes είναι και τα δύο αυτοκίνητα πολυτελείας, δεν σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από άποψης μετακίνησης. Με ένα κινητό των 150 δεν κάνεις τίποτα γιατί θα σέρνεται. Ολες εν τελει οι συσκευες θα κανουν τη δουλεια τους. Το θεμα ειναι πως θα την κανουν. Προσωπικα δεν συμφωνω με την παρομοιωση - ο καθενας αγοραζει αυτο που τον εξυπηρετει καλυτερα.
Jimmy08 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δυστυχως το iPhone 7 εχει τα θεματακια του μιλωντας απο προσωπικη πειρα. Ακομα και στο Add "Other Network" στο Wi-Fi settings εβλεπα skipped frames. Ενδεικτικα απο το review με iOS 10 με προβληματα που συνεχιζουν να ισχυουν και με 10.3(σε μικροτερο βαθμο): http://www.anandtech.com/show/10685/the-iphone-7-and-iphone-7-plus-review/9 Και μιλαμε για ενα κινητο με αναλυση μολις 720p, οποτε ειναι καπως που εχει stuttering. Γενικως το iOS 10 ειναι ενα ανεκδοτο. Εχει πολλα θεματακια που δεν υπηρχαν πιο πριν. 1
Jimmy08 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 το iOS σερνεται και για αυτο εχουνε πιο τουμπανα specs; Ε ναι ρε φιλαρακι, τι δεν καταλαβαινεις; Μεχρι περσι δεν κραζανε οτι ακομα εχει 2πηρυνο επεξεργαστη; Μιλαμε για τερας στα χαρτια.
Hetfield Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ε ναι ρε φιλαρακι, τι δεν καταλαβαινεις; Μεχρι περσι δεν κραζανε οτι ακομα εχει 2πηρυνο επεξεργαστη; Μιλαμε για τερας στα χαρτια. Ποιοι κραζανε; Μια χαρα τα πηγαινε και τα πηγαινει ο A9. Ποση σημασια εχει αν ειναι 2πυρηνο το τσιπακι; Οι επιδοσεις σε σχεση με το software αλλα και το ιδιο το software μας ενδιαφερουν, οχι οι πυρηνες. Αλλιως θα την βγαζαμε με Mediatek.
iPhoTe64 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Γενικως το iOS 10 ειναι ενα ανεκδοτο. Εχει πολλα θεματακια που δεν υπηρχαν πιο πριν. Πες μας το (ανέκδοτο) να γελάσουμε και εμείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα