Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά γίνεσαι πιο γραφικός και από την Ακρόπολη και δεν είσαι για συζήτηση. Είσαι εδώ μόνο για flame και μάλιστα αβάσιμο. Πιο πριν είπες κάτι για τις custom roms. Πάλι βλακεία είπες. Προσωπικά και iPhone να είχα, jailbreak θα του έκανα.

Έχουμε καταλάβει τον πόθο σου με το iOS αλλά εκτίθεσαι. Είσαι σαν φανατισμένος παναθηναικός σε αθλητικό φόρουμ σε thread για τον ολυμπιακό. Κανένας αντικειμενικός δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.

Δεν θα κανεις jailbreak στο iOS για να γλιτωσεις shuttering και lag φιλτατε.

Ουτε θα χασεις καποια λειτουργικοτητα για να κερδισεις κατι αλλο οπως συμβαινει με αρκετες custom ROMS.

Σχολιασα αρνητικα το προιον σε σχεση με την τιμη.

1000€ + Android + Samsung (κυριως για το support) για μενα ειναι ανεκδοτο.

Και το λεω αυτο μετα απο 1 Smart TV (+2 απλες) , 4 smartphones της Samsung και ενασχοληση με το Android απο 1.6 μεχρι και σημερα.

Απο ποτε καθε αρνητικο σχολιο για την Samsung θεωρειται flame;

(Ρητορικο ειναι το ερωτημα - απο τοτε που το Note 7 πηρε φωτια).

Αυτο ναι, ηταν flame :P

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στους συμφορουμίτες!

...

ΥΓ: Δεν θα έδινα 1000 ευρώ για ένα κόσμημα όπως το S8 για να το βάλω σε σκατοθήκη. Είναι σαν να δίνω λεφτά για μεταμόσχευση μαλλιών και μετά την μεταμόσχευση να φοράω καπέλο.

Καταπληκτικός συνειρμός! Εάν έπαιρνες ακριβό αυτοκίνητο θα το έβαζες σε γκαράζ ?

...

800 ευρω πανω κατω!!!!!

Ηταν οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου και ειδα και Καρετα Καρετα και πηγαμε και στο Μαραθονησι και σε ολες τις παραλειες και Μποχαλη και Ξιγκια

Δωστε εσεις 1000 ευρω για τηλεφωνο!

Πολύ ωραίες διακοπές! Όμως σου έμειναν 200€, με αυτά τα 200€ παίρνει κανείς ένα (κινέζικο) SMARTphone με 6GB RAM παρακαλώ που κάνει την "ίδια" δουλειά με το S8!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κανεις jailbreak στο iOS για να γλιτωσεις shuttering και lag φιλτατε.

Ουτε θα χασεις καποια λειτουργικοτητα για να κερδισεις κατι αλλο οπως συμβαινει με αρκετες custom ROMS.

Σχολιασα αρνητικα το προιον σε σχεση με την τιμη.

1000€ + Android + Samsung (κυριως για το support) για μενα ειναι ανεκδοτο.

Και το λεω αυτο μετα απο 1 Smart TV (+2 απλες) , 4 smartphones της Samsung και ενασχοληση με το Android απο 1.6 μεχρι και σημερα.

Απο ποτε καθε αρνητικο σχολιο για την Samsung θεωρειται flame;

(Ρητορικο ειναι το ερωτημα - απο τοτε που το Note 7 πηρε φωτια).

Αυτο ναι, ηταν flame :P

Μάλλον δεν ξέρεις από custom roms (και γενικά από σοβαρό Android) ή έχεις μείνει στο 2012.

Το iPhone 7 Plus 128GB (θα σου πω αυτό και όχι το 256) γιατί ξεκίνησε με 1100€;

Πως γίνεται η εταιρεία με τα περισσότερα κέντρα σέρβις στην Ελλάδα να είναι ανέκδοτο; Εγώ που στέλνω δεκάδες Samsung τον χρόνο γιατί έχω ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τα iPhones και την Info Quest; Μήπως είχες ποτέ σου Samsung; Κι αν ναι, έκανες το λάθος και το έστειλες στην Arvato;

Μόνο αυτό κάνεις σε αυτό το thread. Δεν είδα κανέναν άλλον να θάβει το Android και την Samsung στο επίπεδο που το κάνεις εσύ.

Αυτές κι άλλες πολλές ασήμαντες ερωτήσεις για να σου αποδείξω ότι είσαι μονόφθαλμος απόψε στις ειδήσεις των 2.

Καταπληκτικός συνειρμός! Εάν έπαιρνες ακριβό αυτοκίνητο θα το έβαζες σε γκαράζ ?

Όχι βέβαια. Δεν είναι εύκολο να οδηγάς με κολλημένο ένα γκαράζ πάνω στο αμάξι.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν το σκεφτομαι ετσι. Δεν εχει να κανει με το αν εχεις τα λεφτα. Ειναι θεμα οτι με αυτα τα λεφτα κανεις πολλα πολυ καλυτερα πραγματα που αξιζουν περισσοτερο και μενουν μια ζωη....

Αν έχει κάποιος τα χρήματα, ας τα κάνει ότι θέλει. Σίγουρα, ένας ευκατάστατος και με το χρήμα να ρέει, ούτε θα κάτσει να σκεφθεί την αξία ενός κινητού(με την αξία του οποίου, πλέον, θέλεις δύο μηνιάτικα βασικό μισθό για να το αγοράσεις) .

Το πραγματικά ενδιαφέρον για εμένα(καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς) θα ήταν να υπάρχουν στατιστικά για το πόσοι από τους αγοραστές του συγκεκριμένου τηλεφώνου θα το αγοράσουν με χρήματα δικά τους(από την δουλειά τους ντε! ) *.  Θα βοηθήσει να καταλάβει κανείς αρκετά, σχετικά με τον αγοραστή(ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω αυτό, ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα) .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στους συμφορουμίτες!

Πολύ ωραίες διακοπές! Όμως σου έμειναν 200€, με αυτά τα 200€ παίρνει κανείς ένα (κινέζικο) SMARTphone με 6GB RAM παρακαλώ που κάνει την "ίδια" δουλειά με το S8!

Μα εχω ενα κινεζικο SMARTphone των 200 ευρω :D Xiaomi Redmi Pro 3gb Ram / 64gb Rom / Amoled 5.5" FHD / Helio X25 :D

Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που για την τρελα τους σκανε τρελα "χαζα λεφτα για ολους τους υπολοιπους"λεφτα και παρολα αυτα ειρωνευεστε σα να το εχετε ακουσει πρωτη φορα.

Αλλος τα σκαει για υπολογιστη,αλλος για το αμαξι του,αλλος για τηλεκατευθηνομενα κι αλλος για ταξιδια.

Ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τους υπολοιπους;

Και ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τι ειναι αυτο που διασκεδαζει τον αλλον;

Εχω κολλητο που εσκασε 1300€ για να παρει ενα drone dji phantom 3.Οταν το ακουσα φρικαρα...Κι ομως μετα απο τοσο καιρο ακομα ασχολειτε.Κι αν το πουλησει σημερα θα πιασει μεγαλο μερος των χρηματων του γιατι θα υπαρχει καποιος αλλος που θα μοιραζεται την ιδια τρελα.

Ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ κι αυτα επιτρεπονται.Ξενερωνω να βλεπω ποστς να αναφερουν το turbo X (ελεος ομως ας λεγατε xiaomi ή lenovo ,τι turbo X και σκουπιδια λετε σε τετοιο φορουμ ελεος) σε νημα του S8.Πατε καλα ρε;

• Like 2
Δημοσ.

αδιαβροχοποίηση … ποιος θα έβγαινε να μιλήσει στην βροχή; Για υποβρύχιες λήψεις υπάρχουν εξειδικευμένες θήκες.

Δηλαδη το δικο σου που εχει αδιαβροχοποιηση το βαζεις μαζι με τα ρουχα πλυντηριο η κανεις μπανιο μαζι του? 

Πολυ ενδιαφερουσες αποψεις για την αξιοποιηση της αδιαβροχοποιησης των κινητων.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που για την τρελα τους σκανε τρελα "χαζα λεφτα για ολους τους υπολοιπους"λεφτα και παρολα αυτα ειρωνευεστε σα να το εχετε ακουσει πρωτη φορα.

Αλλος τα σκαει για υπολογιστη,αλλος για το αμαξι του,αλλος για τηλεκατευθηνομενα κι αλλος για ταξιδια.

Ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τους υπολοιπους;

Και ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τι ειναι αυτο που διασκεδαζει τον αλλον;

Εχω κολλητο που εσκασε 1300€ για να παρει ενα drone dji phantom 3.Οταν το ακουσα φρικαρα...Κι ομως μετα απο τοσο καιρο ακομα ασχολειτε.Κι αν το πουλησει σημερα θα πιασει μεγαλο μερος των χρηματων του γιατι θα υπαρχει καποιος αλλος που θα μοιραζεται την ιδια τρελα.

Ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ κι αυτα επιτρεπονται.Ξενερωνω να βλεπω ποστς να αναφερουν το turbo X (ελεος ομως ας λεγατε xiaomi ή lenovo ,τι turbo X και σκουπιδια λετε σε τετοιο φορουμ ελεος) σε νημα του S8.Πατε καλα ρε;

Eννοειται πως θα σεβαστω αυτον που το γουσταρει και που θα το παρει και μετα απο 2 χρονια θα συνεχισει να ασχολειται μαζι του. Δεν ειναι τα 1200 ευρω τοσο το θεμα οσο τα αιτιια αγορας ενως τετοιου τηλεφωνου. Αν ειναι γιατι δεν εχεις τι να κανεις αλλο τα λεφτα σου η γιατι οντως το ειδες, το ηθελες τερμα, το ερωτευτηκες με την πρωτη και θελεις να το χρησιμοποιεις μεχρι να πεθανει, ειναι σεβαστο. Εχω ερωτευτει τρελα κινητο και ηταν το Nokia 6600 και καταλαβαινω. Αν δεν χαλαγε, ακομα και σημερα αυτο θα χρησιμοποιουσα. Οχι απλα ερωτας. Αρρωστια.

Αλλα η μεγαλυτερη μεριδα ανθρωπων τα δινει για το δειχνεσθε οταν την ιδια στιγμη τους εχει ξεκολλησει ο πατος απο το παππουτσι. Την ιδια δουλεια θα εκαναν και με ενα "απλο κινητο των 300 ευρω" αλλα εχουν μια λαθος λογικη οτι το κινητο ειναι αυτο απο το οποιο θα τους κρινουν οι αλλοι και σταματανε να ζουνε για να παρουν ενα κινητο. Και ναι. Αυτο θα το κρινω

Και καθε κρητικη θα επρεπε να ειναι καλοδεχουμενη. Ακομα και η αρνητικη. Μας κανει καλυτερους.

Πολυ ενδιαφερουσες αποψεις για την αξιοποιηση της αδιαβροχοποιησης των κινητων.

Δεν αναιρω πως εχω ακουσει για περιπτωσεις οπου του επεσε στην θαλασσα, στην τουαλετα, το εβαλε μαζι με τα απλυτα στο πλυντηριο και δεν αναιρω πως δεν ειναι κακο future να υπαρχει αλλα οχι οταν το πληρωνω 1200 ευρω. Το κινητο μου εκανε 200. Οι πιθανοτητες να μου πεσει στην τουαλετα ειναι λιγες και να το βαλλω στο πλυντηριο σχεδον καμια. Αν εχω την γκαντεμια να μου πεσει στην τουαλετα, απλα θα αγορασω ενα καινουργιο. 200 ευρω εκανε. Δεν εδωσα και μια περιουσια. Παλι θα εχω δωσει το 1/3 απο οσα εχεις δωσει.

Δημοσ.

Όποιος διαθέτει τα λεφτά μπορεί στα 650 ευρώ που θα πέσει η μικρή συσκευή σε βάθος τετραμήνου, να έχει στα χέρια του κινητό που διαθέτει κάμερα από την καλύτερη σης αγορας, οθόνη από την καλύτερη της αγοράς και μπαταρία ( κρίνοντας από το s7 edge όπου αναφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια).και το ανωτέρω κινητό το κρατάς άνετα 3 χρονακια χωρίς φόβο για lag και τα λοιπά. Όσο για τα σχόλια που λένε ότι με κινητά των 200 ευρώ κανείς την ίδια δουλειά, λυπάμαι αλλά δεν την κάνεις.Ουτε high end παιχνίδια παίζεις χωρίς να ψήνεται το κινητό,ούτε ώρες οθόνης βγάζεις και άλλα.Αδιαβροχοποιηση οι οποίοι πολλοί την εμπαιζουν μάλλον δεν την είχαν ποτέ για να καταλαβουν ότι δεν χρειάζεται να μπεί σε πλυντήριο το κινητο για να πάρει νερό.Και κάτι τελευταίο.το samsung όταν και αν το βαρεθω θα το δώσω για ένα σεβαστό ποσό. το κινέζικο δώστο καλύτερα για ανταλλακτικά..φιλικά πάντα..

• Like 2
Δημοσ.
με 1000 ευρώ πάω 20 μέρες διακοπές το καλοκαίρι

ναι, αλλα η γκομενα που γνωρισες στο beach bar δεν θα σου κατσει, αν δεν την ψαρωσεις πρωτα με το premium κινητο σου. θα περασεις τις διακοπες μονο σου.  :-D

Δημοσ.

δηλαδή οι εισαγωγές στις Η.Π.Α. είναι φτηνότερες σε τελωνεία και δασμούς από ότι στην Ευρασία προκειμένου να δικαιολογείται η «ισοτιμία» 850$ = 929€ αντί για το αντίστροφο έτσι ; 

Δημοσ.

Κάθε να κάθε φορά που ανεβαίνει θέμα με ακριβό κινητό είτε Samsung είναι είτε apple είναι είτε ότι άλλο τα ίδια και τα ίδια.....τα λεφτά τα λεφτά τα λεφτά. Ρε τι σας κόφτει εσάς εάν ο άλλος έχει να το αγοράσει;

Οποίος έχει θα πάρει οποίος δεν έχει όχι. Τόσος φθόνος; Σας ανάγκασε κανείς να το πάρετε με το ζόρι ή θα κόψει κανείς από εσάς που δεν έχετε ή δεν θέλετε να το πάρετε λεφτά για να τα δώσει σε κάποιον άλλον για να το πάρει;

Το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα ολοι λίγο ή πολύ θελουμε ένα ακριβό κινητό αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης δεν μπορούμε να το πάρουμε και κραζουμε όσους μπορούνε βλέπεις το αγαπημένο σπορ του νεοέλληνα εκτός από την μόστρα όταν έχει λεφτά είναι και ο φθόνος για τον άλλον το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ειδικά όταν ο γείτονας μπορεί να κάνει πράγματα που ο άλλος δεν μπορεί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...