Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heybro ΑΝ οντως πιστευεις οτι το iPhone εχει σαπιο λειτουργικο, τοτε το κεφαλι σου περιεχει αχυρα ... Σορρυ ε... Αλλα... Καταλαβαινεις ...

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι στο S8 το αετισιο ματι σου θα δει και τα 2500 pixels? Δηλαδη εγω με Full HD και amoled βλεπω μισα πραγματα?

Δηλαδη αν το αγορασεις απο το Mediamarkt και σου χαλασει σε 1 βδομαδα και το γυρισεις πισω και τους πεις μου πηρε φωτια, θα σου πουνε μισο λεπτο να σας φερουμε καινουργιο απο το ραφι?

Mediatek Helio X25 εχει το δικο μου και παει μπαλα. Εγω ξερω πως ο κοσμος τα κινητα τα θελει για κανα Fb, κανα game, μουσικη, gps. Δεν ηξερα πως πρεπει να τρεχει και προσωμειωση πυραυλου

Δηλαδη το δικο σου που εχει αδιαβροχοποιηση το βαζεις μαζι με τα ρουχα πλυντηριο η κανεις μπανιο μαζι του? Γιατι με νερα στα χερια και εγω το πιανω που δεν εχει. Μονο να προσεξεις. Στο προγραμμα για τα ευαισθητα να το βαζεις και οχι πανω απο 40 βαθμους γιατι μετα θα αρχισει να βαζει νερα

Καμερα το δικο σου εχει καλυτερη αλλα εγω εδωσα 220 day one και τωρα εχει κατω απο 200. Οχι 1200!

Εγω ξερω οτι στην Ελλαδα αντι να κατσει ο κοσμος να ασχοληθει με τιποτα αλλο(πιο σοβαρο και σημαντικο)καθεται και ασχολειται με τι αγοραζει γυρω του και γιατι.

Τα παραπανω που τα αναφερω και κοροιδευεις ειναι απο τους σημαντικοτερους λογους του γιατι κοστιζουν τα κινητα(εως ενα βαθμο)οσο κοστιζουν οσο κοστιζουν στην Ελλαδα σε σχεση με την αγορα της Κινας.

Τυχαιο ειναι που το παραπανω Leeco που ουτε καν κανονικη εγγυηση δεν εχει(οπως γενικα οι αγορες απο αυτες τις αποθηκες),κοστιζει φθηνοτερα απο το πιο αδυναμο Xiaomi redmi note 4 στην Ελλαδα?

Δημοσ.

Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι. Το περνάς μια καθαρή Rom μόλις λήξει η εγγύηση η και πριν αν δεν βγάλει πρόβλημα στη αρχή και θα σε πάει ακόμα 5 6 χρόνια άνετα με τα 6gb Ram και το κινητο θα πετάει. Παρατήρησα lag σε Unboxing video του s8 με stock ui. Ποτέ δεν θα φτιάξουν αυτό το TouchWiz.

Ειναι φυσιολογικο να πληρωνεις τετοια υπερογκα ποσα για να εξαρτασαι απο μια Custom ROM;

Καλυτερα να τα δωσεις σε Googlοτηλεφωνο που τουλαχιστον ξερεις οτι θα παιρνει αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Τυχαιο ειναι που το παραπανω Leeco που ουτε καν κανονικη εγγυηση δεν εχει(οπως γενικα οι αγορες απο αυτες τις αποθηκες)

Αν χαλάσει, παίρνεις καινούριο, σιγά τα λεφτά. 

Δημοσ.

Αν χαλάσει, παίρνεις καινούριο, σιγά τα λεφτά. 

Εχει επισημο service/αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα να το παω?Η μηπως νομιζετε οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει ορεξη να ασχολειται με αποστολες σε Κινα που μπορει να παρουν και πανω απο μηνα?

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι στην Ελλαδα αντι να κατσει ο κοσμος να ασχοληθει με τιποτα αλλο(πιο σοβαρο και σημαντικο)καθεται και ασχολειται με τι αγοραζει γυρω του και γιατι.

Τα παραπανω που τα αναφερω και κοροιδευεις ειναι απο τους σημαντικοτερους λογους του γιατι κοστιζουν τα κινητα(εως ενα βαθμο)οσο κοστιζουν οσο κοστιζουν στην Ελλαδα σε σχεση με την αγορα της Κινας.

Τυχαιο ειναι που το παραπανω Leeco που ουτε καν κανονικη εγγυηση δεν εχει(οπως γενικα οι αγορες απο αυτες τις αποθηκες),κοστιζει φθηνοτερα απο το πιο αδυναμο Xiaomi redmi note 4 στην Ελλαδα?

Σχολιαζουμε γιατι μας δινει το Insomnia την δυνατοτητα.

Μην το παρεις προσωπικα. Δεν κοροϊδευω με την κακια εννοια. Ποιο πολυ για να εχει και λιγο χαβαλε η συζητηση.

Τα Κινεζικα δεν εχουν επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα γιαυτο και δεν εχουν εγγυησεις. Η Xiaomi που ηρθε επισημα Ελλαδα εχει και εγγυησεις

Το after sale support στην Ελλαδα ειναι για τον πατο οτι και να παρεις. Σπανιζουν οι περιπτωσεις. Υπαρχουν αλλα ειναι λιγες. Αγοραζεις με την ελπιδα μην σου κατσει η στραβη και με την ανασφαλεια πως παντα θα βρουνε μια μπουρδα να σου πουνε για να μην το καλυψει η εγγυση. Απο τηλεφωνο μεχρι αμαξι.

Τι κανεις παραπανω απο εμενα στο κινητο σου που το S8 μπορει και το δικο μου δεν μπορει?

Μιλαω στο skype, εχω gps, ακουω μουσικη οταν βγαινω για τρεξιμο, παιζω τα παιχνιδακια μου, ανεβαζω τα αρχεια μου στο gdrive και τα notes μου στο google keep, βαζω ξυπνητηρι, χρησιμοποιω το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ για την τηλεοραση, χρησιμοποιω το flash στα σκοταδια, βλεπω τα mails μου, σερφαρω στο internet, μιλαω στο τηλεφωνο. Ο μεσος χρηστης αυτα κανει. Kανα Fb, κανα twitter, καμια selfie. Τετοια πραγματα

Nομιζω οτι 3gb ram και ενας "απλος 10πυρηνος" επεξεργαστης τα καταφερνουν μια χαρα. Δεν χρειαζεται hardware με υπερδυναμεις για αυτα τα πραγματα.

Και για καποιον που ειπε πως μετα απο 2 χρονια θα κολλαει, δεν κολλαει ακομα φιλου μου που ειναι Xiaomi Redmi 2 με 2gb ram και της κοπελας μου το Lumia 640XL με 1 gb ram και πολυ αδυναμο επεξεργαστη. Αλλα και αν αρχισει να κολλαει μετα απο 2-3 χρονια, πουλα το και παρε αλλο. 200 ευρω εχει ενα καινουργιο!

Δημοσ.

Εχει επισημο service/αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα να το παω?Η μηπως νομιζετε οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει ορεξη να ασχολειται με αποστολες σε Κινα που μπορει να παρουν και πανω απο μηνα?

Ο περισσότερος κόσμος ας πάει στο πλαίσιο να πάρει τούρβο-χι.

Δημοσ.

Ειναι φυσιολογικο να πληρωνεις τετοια υπερογκα ποσα για να εξαρτασαι απο μια Custom ROM;

Καλυτερα να τα δωσεις σε Googlοτηλεφωνο που τουλαχιστον ξερεις οτι θα παιρνει αναβαθμισεις.

Δεν είναι φυσιολογικό αλλά αν ξέρεις κανεις παπάδες. Το TouchWiz μου φαίνεται ακόμα και στο s8 βαρύ και νιώθω το δικό μου με Custom 3ετιας πιο ελαφρύ. Με μια Custom το s8 θα γίνει άλλο τηλέφωνο αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί.

Δημοσ.

Nομιζω οτι 3gb ram και ενας "απλος 10πυρηνος" επεξεργαστης τα καταφερνει μια χαρα. Δεν χρειαζεται hardware με υπερδυναμεις για αυτα τα πραγματα.

Αγαπητε οταν θελει καποιος να εχει οτι καλυτερο υπαρχει(και κοστιζει και παραπανω φυσικα)την παρουσα χρονικη στιγμη εννοειται οτι θα πληρωσει το κατι παραπανω. Επισης οπως εγραψα και παραπανω δεν εχουν ορεξη ολοι να ασχολουνται με αγορες απο εξωτερικο.

Προφανως και δεν ειμαι υπερ των κινητων που ζητανε 1000+ευρω,απλα ειναι λιγο κουραστικο καθε φορα να γραφονται τα ιδια για την αγορα της Κινας. Επισης η αγορα δεν ειναι μονο ή κινητα απο Κινα ή ναυαρχιδες στα 800+ευρω. Υπαρχουν προτασεις/επιλογες για ολες τις τσεπες,ας αφησουμε τον καθενα να κανει κουμαντο στην δικια του.

Ο περισσότερος κόσμος ας πάει στο πλαίσιο να πάρει τούρβο-χι.

Επωνυμες και φθηνες επιλογες  υπαρχουν και στην Ελληνικη αγορα.

Δημοσ.

Μόνο που συγκριτικά το vfm είναι στον πάτο.

Τωρα που μπηκε και η Xiaomi με εγγυηση infoquest προφανως και οχι.

Δημοσ.

Αγαπητε οταν θελει καποιος να εχει οτι καλυτερο υπαρχει(και κοστιζει και παραπανω φυσικα)την παρουσα χρονικη στιγμη εννοειται οτι θα πληρωσει το κατι παραπανω. Επισης οπως εγραψα και παραπανω δεν εχουν ορεξη ολοι να ασχολουνται με αγορες απο εξωτερικο.

Προφανως και δεν ειμαι υπερ των κινητων που ζητανε 1000+ευρω,απλα ειναι λιγο κουραστικο καθε φορα να γραφονται τα ιδια για την αγορα της Κινας. Επισης η αγορα δεν ειναι μονο ή κινητα απο Κινα ή ναυαρχιδες στα 800+ευρω. Υπαρχουν προτασεις/επιλογες για ολες τις τσεπες,ας αφησουμε τον καθενα να κανει κουμαντο στην δικια του.

Επωνυμες και φθηνες επιλογες  υπαρχουν και στην Ελληνικη αγορα.

Nα το κανει τι? Εκτως απο μοστρα που το καλυψα ποιο πριν, πες μου τι θα το κανεις 1200 ευρω τηλεφωνο! Τι ειναι αυτο που κανεις στο κινητο σου και θελεις τον Snapdragon 50000 και 200gb ram . Compile? Render ταινιας? Emulation λειτουργικου? Δηλαδη πριν απο αυτο το επιτευγμα της τεχνολογιας εσυ δεν εκανες την δουλεια σου και περιμενες αυτο για να την κανεις?

Ο καθενας ειναι κυριαρχος της τσεπης του.  Δεν διαφωνω. Απλα στην Ελλαδα, στην πλεοψηφια του, ειναι καθαρα και μονο θεμα νοοτροπιας και ο καθενας δεν κοιταει με βαση τι αντεχει η τσεπη του και αν του χρειαζεται ολο αυτο, αλλα με το τι θα πει ο διπλα. Λες και ο διπλα το κινητο των 2000 ευρω περιμενε για να βγαλει συμπερασμα.

Ο αλλος κρινει με τον τροπο που μιλαμε, πως εκφραζομαστε, τις αποψεις μας, αν διακοπτουμε τον αλλον στην συζητηση, αν φωναζουμε, αν επιμενουμε σε κατι που δεν ξερουμε, που μενουμε, πως ντυνομαστε, τι εχουμε σπουδασει, που δουλευουμε, τις παρεες μας. Απο αυτα κρινει. Οχι απο το ακριβο τηλεφωνο. Αλλα τοσο φτανει ο νους μας. Οπως ειπα και ποιο πριν το ακριβο τηλεφωνο συμπληρωνει μια εικονα. Δεν την φτιαχνει. Την εικονα την φτιαχνουν ολα τα παραπανω και αλλα πολλα

Αν εγω πχ μορφωτικα ειμαι μηδεν και δεν μπορω να σταθω σε μια κουβεντα με σοβαρους ανθρωπους και ανοιγω το στομα μου και λεω ασυναρτησιες, κανενα ακριβο κινητο, οσο και ακριβο και να ειναι δεν με σωζει.

"Ο γυφτος και το τζοκερ να πετυχει, γυφτος παραμενει"

Και θα μου πεις γινομαι υπερβολικος. Γινομαι? Βγες εξω και δες ποσσες γκομενες με iphone και βαμμενες 5 στρωσεις στοκο και αν τις ρωτησεις...

- Γιατι αγορασες αυτο το τηλεφωνο?

-"Γιατι το πηρε και η κολλητη μου"

- Και τι δουλεια κανεις?

- "Σε φουρνο δουλευω πωλητρια"

- Και ποσσα παιρνεις?

- "480 ευρω απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 4"

- Και που μενεις?

- "Στα Πατησια"

- Και γιατι στα Πατησια?

- "Γιατι τα ενοικια ειναι φτηνα εκει"

- Και πως πας στην δουλεια?

- "Με τον ηλεκτρικο"

- Γιατι με τον ηλεκτρικο?

- "Δεν εχω λεφτα για διπλωμα"

Και τι το θες τοτε το 1000 ευρω τηλεφωνο μωρη μπορδοχα?

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και θαβω το Android.

Ανεκαθεν αυτο εκανα, πιο τσαπατσουλικο λειτουργικο δεν υπαρχει.

Τωρα και σε χιλιαρικο για να γελασει λιγο το χειλακι μας

Ακομα και το Windows phone ειναι πολυ ανωτερο σαν λειτουργικο (μπαζει βεβαια σε αλλα θεματα).

Ναι αλλά γίνεσαι πιο γραφικός και από την Ακρόπολη και δεν είσαι για συζήτηση. Είσαι εδώ μόνο για flame και μάλιστα αβάσιμο. Πιο πριν είπες κάτι για τις custom roms. Πάλι βλακεία είπες. Προσωπικά και iPhone να είχα, jailbreak θα του έκανα.

Έχουμε καταλάβει τον πόθο σου με το iOS αλλά εκτίθεσαι. Είσαι σαν φανατισμένος παναθηναικός σε αθλητικό φόρουμ σε thread για τον ολυμπιακό. Κανένας αντικειμενικός δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα εν λογω κινητα που εβαλες εχουν ιδιας ποιοτητας οθονη με το S8? Καμερα? Εγγυηση? Αδιαβροχοποιηση?Snapdragon 835?

Σε κάμερα υπερισχύει από όσο αναφέρουν τα χαρακτηριστικά τουλάχιστον, οθόνη έχει 2k, δεν νομίζω να κολλάει στα 6GB RAM με Snapdragon 820. Εγγύηση το αγοράζεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη, αδιαβροχοποίηση … ποιος θα έβγαινε να μιλήσει στην βροχή; Για υποβρύχιες λήψεις υπάρχουν εξειδικευμένες θήκες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...