Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελεις το καλυτερο, πρέπει να τα σκασεις.

"Oτι πληρωνεις παιρνεις". :-)

Αυτος που εχει να τα σκασει γιατι του φαινονται τσιχλες, καλα θα κανει.

Αλλωστε δεν θα ειναι αυτος που θα γκρινιαζει που δεν πηρε update στην ωρα του.

1000€ ομως για το support της Samsung ειναι απλα ανεκδοτο.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο το να συγκρινεις 200€ με 500€ κι αλλο 500€ με 1000€.

Και μην ξεχασεις να κλαψεις παλι στο android thread που δεν πηρες το Update σου ή που δεν δουλεψε το Odin.

Χαιρομαι παντως που παρακολουθεις τα posts μου φανατικα σε καθε νημα, αυτο σημαινει οτι ειναι πετυχημενα.  :-D

Στο "άλλο" θέμα μπήκα μόνο και μόνο γιατί έγραψε κάτι ο Gi0 και έπεσα πάνω στην σαχλαμαρίτσα σου.

Ο Gi0 το μόνο που έγραψε είναι "10.3.1", αυτό αποτελεί χρήσιμη πληροφορία την ώρα που το έγραψε, εσύ συνέχισε τη σαχλαμάρα.

Δημοσ.

Αυτος που εχει να τα σκασει γιατι του φαινονται τσιχλες, καλα θα κανει.

Αλλωστε δεν θα ειναι αυτος που θα γκρινιαζει που δεν πηρε update στην ωρα του.

1000€ ομως για το support της Samsung ειναι απλα ανεκδοτο.

"Oτι πληρωνεις παιρνεις". :devil:

Αν θες το καλυτερο , τα σκας, διαφορετικα συμβιβαζεσαι με κατι φθηνοτερο και υποδεεστερο (τι ειναι xiaomi, τι ειναι apple, τι ειναι pixel, τι ειναι παλιοτερο samsung) και γκρινιαζεις οπως φαινεται να κανεις και εσυ. 

• Like 1
Δημοσ.

Προς εσάς που αγοράζετε αυτά τα κινητά: ρε παιδιά απορώ πραγματικά. Παραδέχομαι ότι είναι τεχνολογικά θαύματα, αλλά έλεος, με 1000 ευρώ πάω 20 μέρες διακοπές το καλοκαίρι, τι Samsung Galaxy και ιστορίες. Σήμερα τα κινητά στα 150-200 ευρώ είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα, δηλαδή έλεος. Φοβερά και τα 6GB RAM, αλλά ας μου πει κάποιος τι κάνει στο κινητό του και δεν του φτάνουν τα 4GB? Και ακόμη και αν βρεθεί κάποιος, πόσοι είναι αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη το S8 έναντι του S7, S6, ή S5? Δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει κάθε τόσο πλέον. Τα 4πύρινα με 2GB RAM και 13ΜPixel κάμερα και 16GB εσωτερική κάνουν πλέον 100 ευρώ. Εσείς κάποτε δίνατε 600-800αρια για να τα αποκτίσετε λες και κάτι κάνατε με αυτά στην τελική. 

Διακοπες το καλοκαίρι; τι χόμπι είναι αυτό; Εγω με 1000 ευρώ παίρνω 20 παζλ. Ακους εκει ταξίδια... Τι λογική είναι αυτη;

• Like 1
Δημοσ.

Προς εσάς που αγοράζετε αυτά τα κινητά: ρε παιδιά απορώ πραγματικά. Παραδέχομαι ότι είναι τεχνολογικά θαύματα, αλλά έλεος, με 1000 ευρώ πάω 20 μέρες διακοπές το καλοκαίρι, τι Samsung Galaxy και ιστορίες. Σήμερα τα κινητά στα 150-200 ευρώ είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα, δηλαδή έλεος. Φοβερά και τα 6GB RAM, αλλά ας μου πει κάποιος τι κάνει στο κινητό του και δεν του φτάνουν τα 4GB? Και ακόμη και αν βρεθεί κάποιος, πόσοι είναι αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη το S8 έναντι του S7, S6, ή S5? Δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει κάθε τόσο πλέον. Τα 4πύρινα με 2GB RAM και 13ΜPixel κάμερα και 16GB εσωτερική κάνουν πλέον 100 ευρώ. Εσείς κάποτε δίνατε 600-800αρια για να τα αποκτίσετε λες και κάτι κάνατε με αυτά στην τελική. 

Οτι κάνουμε όλοι μας με οτιδήποτε ακριβό που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό υπάρχει ένα κάρο κόσμος που τραβάει στα γήπεδα και ξοδεύει άπειρα λεφτά για την ομάδα του. Αυτοί τι κερδίζουν; Απλά πρέπει να δεχτείς ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα. Αν εσύ δεν θες να πληρώσεις 1000 για ένα κινητό είμαι σίγουρος ότι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις αδρά για κάτι άλλο που στα δικά μου αφτιά θα ηχεί εντελώς παράλογο του να θες να το πληρώσεις. Δεν αξίζει να ρωτάς τέτοια πράγματα. 

Δημοσ.

Ο άλλος λέει πάει 20 μέρες διακοπές με αυτά τα λεφτά.. γιατί ρε φίλε ποιος σου είπε εσένα ότι αυτά τα λεφτά θα τα δώσει κάποιος μετρητής; Θα κάνει ένα συμβόλαιο θα δίνει κανένα 50ρικο τον μήνα και ξεμπέρδεψε, τις διακοπές εσύ τις πληρώνεις με συμβόλαι κάθε μήνα;

"Γιατί ρε φίλε ποιος σου είπε εσένα ότι αυτά τα λεφτά για διακοπες θα τα δώσει κάποιος μετρητοις;" Υπάρχουν και τα δανεια/πιστωτικες κλπ, οπως με δανειο ουσιαστικα(installment plan) πληρωνουν το κινητο και αυτοι που το παιρνουν με συμβολαιο.

Καταλαβαινεις οτι δεν εχει λογικη αυτο το επιχειρημα.

Δημοσ.

1000€ και Android δεν πανε μαζι - γελανε κι οι πετρες.

Ενώ 1000 ευρώ και iphone πάνε μαζί… θύμισε μου βρε έρμε πόσες μετοχές της Apple έχεις?

Η ελπίδα για το ανθρώπινο είδος πέθανε…!

• Like 5
Δημοσ.

Κατέντησε γραφικό τούτο, έλα, χάλασες το αστείο.

Έχεις ένα δίκιο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί. Τέλος πάντων. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα περάσει και από Note 8 με τέτοια φόρα...

Δημοσ.

"Oτι πληρωνεις παιρνεις". :devil:

Αν θες το καλυτερο , τα σκας, διαφορετικα συμβιβαζεσαι με κατι φθηνοτερο και υποδεεστερο (τι ειναι xiaomi, τι ειναι apple, τι ειναι pixel, τι ειναι παλιοτερο samsung) και γκρινιαζεις οπως φαινεται να κανεις και εσυ. 

Βασικα αυτο που λεει ειναι οτι θεωρει ανεκδοτο να δωσει καποιος χιλιαρικο για android και οχι για iphone.

Και θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα αυτο που λεει ειναι οτι θεωρει ανεκδοτο να δωσει καποιος χιλιαρικο για android και οχι για iphone.

Και θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο

Δηλαδη δεν ισχυει το "οτι πληρωνεις παιρνεις";

Μηπως ο φιλος γκρινιαζει επειδη προτιμαει κατι φθηνοτερο αρα και υποδεεστερο;  :devil:

Γιατι ειναι γνωστο πως "οτι πληρωνεις παιρνεις".

• Like 2
Δημοσ.

Πηγα περυσι καλοκαιρι Ζακυνθο με την κοπελα μου

(Nα τονισω πως πηγαμε με ενα 1000cc Υaris που δεν καιει σταγονα και πολλα πραγματα τα πηραμε απο Αθηνα για ποιο φτηνα + Στο καμπινγκ του Zαντε με 17 ευρω η βραδια.)

Εχουμε και λεμε:

• Εξοπλισμος (Σκηνες - στρωματα κλπ)
  • Σουπερμαρκετ (Μπυρες, πατατακια, παγοκυστες κλπ)
  • Βενζινες (πηγαινε - ελα)
  • Διοδια (πηγαινε - ελα)
  • Εισητηριο πλοιου (πηγαινε - ελα)
  • 3 βαρκαδες στην Ζακυνθο(η μια ολο το νησι, η αλλη το μισο κατω και η αλλη το μισο πανω + μπανιο σε σπηλιες κεριου + μπανιο στο Ναυαγιο)
  • Αναμνηστικα 20 ευρω + ρακομελα
  • Καμπινγκ με ρευμα, ψυγειο, internet, θεση για το αμαξι, δικο τους φουρνακι να μαγειρευουμε και θεση για την σκηνη μας
  • Ολα αυτα μαζι με φαγητα, εξω και γυρνωντας ολο το νησι για 10 μερες

800 ευρω πανω κατω!!!!!

Ηταν οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου και ειδα και Καρετα Καρετα και πηγαμε και στο Μαραθονησι και σε ολες τις παραλειες και Μποχαλη και Ξιγκια

Δωστε εσεις 1000 ευρω για τηλεφωνο!

• Like 4
Δημοσ.

Μηπως ο φιλος γκρινιαζει επειδη προτιμαει κατι φθηνοτερο αρα και υποδεεστερο;  :devil:

Μα φυσικά παίρνεις ότι πληρώνεις δες εδώ για παράδειγμα.. 

louis_vuitton_ss17-petite-malle-iphone7-

Θες να πεις ότι α παραπάνω δεν είναι τεθορακισμένα και ανώτερα από μία θήκη των 20€? :o

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πηγα περυσι καλοκαιρι Ζακυνθο με την κοπελα μου

(Nα τονισω πως πηγαμε με ενα 1000cc Υaris που δεν καιει σταγονα και πολλα πραγματα τα πηραμε απο Αθηνα για ποιο φτηνα + Στο καμπινγκ του Zαντε με 17 ευρω η βραδια.)

Εχουμε και λεμε:

• Εξοπλισμος (Σκηνες - στρωματα κλπ)
  • Σουπερμαρκετ (Μπυρες, πατατακια, παγοκυστες κλπ)
  • Βενζινες (πηγαινε - ελα)
  • Διοδια (πηγαινε - ελα)
  • Εισητηριο πλοιου (πηγαινε - ελα)
  • 3 βαρκαδες στην Ζακυνθο(η μια ολο το νησι, η αλλη το μισο κατω και η αλλη το μισο πανω + μπανιο σε σπηλιες κεριου + μπανιο στο Ναυαγιο)
  • Αναμνηστικα 20 ευρω + ρακομελα
  • Καμπινγκ με ρευμα, ψυγειο, internet, θεση για το αμαξι, δικο τους φουρνακι να μαγειρευουμε και θεση για την σκηνη μας
  • Ολα αυτα μαζι με φαγητα, εξω και γυρνωντας ολο το νησι για 10 μερες

800 ευρω πανω κατω!!!!!

Ηταν οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου και ειδα και Καρετα Καρετα και πηγαμε και στο Μαραθονησι και σε ολες τις παραλειες!

Δωστε εσεις 1000 ευρω για τηλεφωνο!

Μην ακούω για σκηνές και κάμπινγκ! Εκνευρίζομαι και μόνο στην ιδέα... :P

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι ειναι γνωστο πως "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Προφανως και εννοουσα για Android, ειδικα για Samsung.

Επισης ειναι γνωστο απο την θεωρια του Αινσταιν οτι δεν αξιζει να ασχολειται καποιος μαζι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...