Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χέρεται! εδω και μερικες μερες έχω ενα προβλημα με τοn υπολογιστή, σβηνει στα καλα καθουμενα με τροπο σαν να ειναι προβλημα ρευματος, η τουλαχιστον ετσι φενεται σε εμενα, σβηνει οπως οταν γινετε συντομη διακοπη ρευματος η διακυμανση...  γνωριζω οτι μπορει να ειναι οτι δηποτε,  αλλα αν καποιος εχει οποια δηποτε ιδεα θα μου ητανε χρησιμη..

Δημοσ.

Ξεκινα με αλλο τροφοδοτικο να δεις τι γινεται,  πες μας λιγο τι pc εχεις και ποιο ειναι το τροφοδοτικο του, αλλιως αν εχεις τις γνωσεις κανε μια μετρηση με ενα πολυμετρο, επισης δες και στο bios τι τασεις γραφει

Δημοσ.

Γεια φιλε και ευχαριστω για την απαντηση σου.. θα δοκιμασω και με αλο τροφοδοτικο, γνωσεις δεν πολυ εχω για πολυμετρο.. συστημα εχω, cpu  i73770k, μιτρηκη, asus z77 v-pro,  καρτα, gtx 1060 και τροφοδοτικο, thermaltake smart m 850w.. 

τωρα σχετικα με τις τασεις στα βιος θα κοιταξω αλλα δεν ξερω αν θα πολυ καταλαβω κιολας ακομα και κατι περιεργο να συνβαινει..

Δημοσ.

οχι το κανει οποτε να ναι, ακομα και αν δεν κανει τιποτα..

Βλεπεις καποια μπλε οθονη εστω και στιγμιαια η΄ κατευθειαν μαυριλα?

Δημοσ.

οχι φιλε, αν ητανε μπλε οθονη θα ειχα την εντυπωση οτι ειναι λειτουργικο. κλεινει μπαμ σαν να το αποσυνδεεις απο ρευμα..

Δημοσ.

Υπαρχουν και στιγμιαιες bsod που πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να τις δεις... Οκ αρα πρωτος υποπτος τροφοδοτικο...Ποσο καιρο το εχεις αυτο?Παντως δεν ειναι του κιλου...

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι φιλε το ειχα αλαξει το δικο του με ενα αλο επιδη εκανε ανιποφερτο θοριβο και ναι γυρναει κανονικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...