Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Χέρεται! εδω και μερικες μερες έχω ενα προβλημα με τοn υπολογιστή, σβηνει στα καλα καθουμενα με τροπο σαν να ειναι προβλημα ρευματος, η τουλαχιστον ετσι φενεται σε εμενα, σβηνει οπως οταν γινετε συντομη διακοπη ρευματος η διακυμανση... γνωριζω οτι μπορει να ειναι οτι δηποτε, αλλα αν καποιος εχει οποια δηποτε ιδεα θα μου ητανε χρησιμη..
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ξεκινα με αλλο τροφοδοτικο να δεις τι γινεται, πες μας λιγο τι pc εχεις και ποιο ειναι το τροφοδοτικο του, αλλιως αν εχεις τις γνωσεις κανε μια μετρηση με ενα πολυμετρο, επισης δες και στο bios τι τασεις γραφει
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Γεια φιλε και ευχαριστω για την απαντηση σου.. θα δοκιμασω και με αλο τροφοδοτικο, γνωσεις δεν πολυ εχω για πολυμετρο.. συστημα εχω, cpu i73770k, μιτρηκη, asus z77 v-pro, καρτα, gtx 1060 και τροφοδοτικο, thermaltake smart m 850w.. τωρα σχετικα με τις τασεις στα βιος θα κοιταξω αλλα δεν ξερω αν θα πολυ καταλαβω κιολας ακομα και κατι περιεργο να συνβαινει..
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Θερμοκρασιες εχεις κοιταξει για αρχη και μετα παμε στα υπολοιπα...
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ναι φιλε, οι θερμοκρασιες ειναι ενταξει..
cpc464 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εάν σβήνει όταν ζορίζεται(πχ games) τότε το ποιό σίγουρο είναι το psu.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε τοτε ναι κοιτα να δοκιμασεις για αρχη με ενα αλλο τροφοδοτικο...
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οχι το κανει οποτε να ναι, ακομα και αν δεν κανει τιποτα..
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οχι το κανει οποτε να ναι, ακομα και αν δεν κανει τιποτα.. Βλεπεις καποια μπλε οθονη εστω και στιγμιαια η΄ κατευθειαν μαυριλα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Τροφοδοτικό μου βρωμάει.. Το δικό μου κάτι τέτοια έκανε και έκανε το μόνιμο μοιραίο τσαφ μετά από 3-4 μέρες.
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οχι φιλε, αν ητανε μπλε οθονη θα ειχα την εντυπωση οτι ειναι λειτουργικο. κλεινει μπαμ σαν να το αποσυνδεεις απο ρευμα..
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Υπαρχουν και στιγμιαιες bsod που πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να τις δεις... Οκ αρα πρωτος υποπτος τροφοδοτικο...Ποσο καιρο το εχεις αυτο?Παντως δεν ειναι του κιλου...
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 οταν λες bsod τι ενοεις φιλε;. το τροφοδοτικο το εχω καπου στα 3-4 χρονια..
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 για δες αν το ανεμιστηρακι του γυρναει κανονικα
Xristalif Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 το ανεμιστηρακι φιλε το ειχα αλαξει το δικο του με ενα αλο επιδη εκανε ανιποφερτο θοριβο και ναι γυρναει κανονικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα