GBorb Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Απο παιχνιδια παιζω κυριως wow και l2 αλλα και κανενα racing game. Ταινιες φυσικα και αρκετο browsing. Λογω δουλειας εχω σηκωσει και SQL με βασεις και φτιαχνω script
Alchemist` Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παιδιά εδώ τι κάνουμε; Συγνώμη αλλά θα το ρωτήσω... Αυτό πως κατάφερες να το κάνεις? Εννοώ, πας ρε παιδί μου να βγάλεις την ψύκτρα και βλέπεις ότι έχει κολλήσει... Συνέχισες να τραβάς σαν νεάντερταλ μέχρι που αυτή βγήκε μαζί με την cpu ή για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω απασφάλισες το socket και έτσι βγήκε η cpu χωρίς αντίσταση από την θέση της? Δεν θέλω να σε προσβάλλω ούτε κοροϊδεύω (μπορεί να έκανες το δεύτερο για να καταφέρεις να το βγάλεις φωτογραφία και να κάνεις την ερώτησή σου για παράδειγμα), είναι γνήσια η απορία μου.
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Συγνώμη αλλά θα το ρωτήσω... Αυτό πως κατάφερες να το κάνεις? Εννοώ, πας ρε παιδί μου να βγάλεις την ψύκτρα και βλέπεις ότι έχει κολλήσει... Συνέχισες να τραβάς σαν νεάντερταλ μέχρι που αυτή βγήκε μαζί με την cpu ή για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω απασφάλισες το socket και έτσι βγήκε η cpu χωρίς αντίσταση από την θέση της? Δεν θέλω να σε προσβάλλω ούτε κοροϊδεύω (μπορεί να έκανες το δεύτερο για να καταφέρεις να το βγάλεις φωτογραφία και να κάνεις την ερώτησή σου για παράδειγμα), είναι γνήσια η απορία μου. Κλασσικό πρόβλημα είναι, δεν φταίει ο ίδιος.
Alchemist` Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Κλασσικό πρόβλημα είναι, δεν φταίει ο ίδιος. Δεν αναφέρομαι στο ότι κόλλησαν τα 2 εξαρτήματα, αυτό συμβαίνει συχνά ειδικά σε συστήματα που η κόλλα έχει μείνει για αιώνες. 500 heatsink έχω αλλάξει και η cpu δεν έχει βγει ποτέ από την θέση της... Βλέπεις ότι στο τράβηγμα αντιστέκεται η ψύκτρα, συνεχίζεις να τραβάς μέχρι να βγεί? Brute force και έτσι?
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν αναφέρομαι στο ότι κόλλησαν τα 2 εξαρτήματα, αυτό συμβαίνει συχνά ειδικά σε συστήματα που η κόλλα έχει μείνει για αιώνες. 500 heatsink έχω αλλάξει και η cpu δεν έχει βγει ποτέ από την θέση της... Βλέπεις ότι στο τράβηγμα αντιστέκεται η ψύκτρα, συνεχίζεις να τραβάς μέχρι να βγεί? Brute force και έτσι? Έχεις άλλη επιλογή? Πολύ εύκολα γίνεται σε AMD με την εργοστασιακή πάστα. Μην συγκρίνεις με Intel.
Alchemist` Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Έχεις άλλη επιλογή? Πολύ εύκολα γίνεται σε AMD με την εργοστασιακή πάστα. Μην συγκρίνεις με Intel. Πολλές, μερικές από αυτές προτάθηκαν ήδη εδώ πέρα, ενώ αυτονόητο το βλέπω το να κάνεις κινήσει δεξιά-αριστερά για να ξεκολλήσει... Όπως και να έχει τα ηλεκτρονικά με την βία δεν τα πάνε καλά, οπότε κινήσε αναλόγως... Τεχνικός έχω κάνει σε κατάστημα πληροφορικής και έχουν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες pc... Τέτοιο πράγμα δεν έχω δει ποτέ... Το συχνά/πολύ εύκολα πως προέκυψε, το έχετε κάνει? (δεν αναφέρομαι στο ότι η εργοστασιακή πάστα γίνεται πέτρα, το ξαναλέω, μόνο στο γεγονός ότι βγήκε με το τράβηγμα η cpu από την θέση της). Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι γενικό πρόβλημα και να μην μου έτυχε/αναφέρθηκε ποτέ.
Πέτρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Είναι "γενικό" πρόβλημα στους AMD. Τον 955 που μου κάηκε από θέμα του cooling scheme των Win7, 10 μέρες τον είχα απάνω. Ότι κι αν έκανα, όσο κι αν έστριψα κλπ, μασίφ είχε γίνει, βγήκε όλο μαζί. Ρώτησα κι εδώ αν θυμάμαι καλά, τα ίδια μου είχαν πει. Ναι, θέλει λίγο παραπάνω δύναμη, αλλά δεν είναι κι ότι βαράς σφυριές. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πολλές, μερικές από αυτές προτάθηκαν ήδη εδώ πέρα, ενώ αυτονόητο το βλέπω το να κάνεις κινήσει δεξιά-αριστερά για να ξεκολλήσει... Όπως και να έχει τα ηλεκτρονικά με την βία δεν τα πάνε καλά, οπότε κινήσε αναλόγως... Τεχνικός έχω κάνει σε κατάστημα πληροφορικής και έχουν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες pc... Τέτοιο πράγμα δεν έχω δει ποτέ... Το συχνά/πολύ εύκολα πως προέκυψε, το έχετε κάνει? (δεν αναφέρομαι στο ότι η εργοστασιακή πάστα γίνεται πέτρα, το ξαναλέω, μόνο στο γεγονός ότι βγήκε με το τράβηγμα η cpu από την θέση της). Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι γενικό πρόβλημα και να μην μου έτυχε/αναφέρθηκε ποτέ. Μην έχουν περάσεις εκατοντάδες άλλα πράγματα από τα χέρια σου? Γιατί αν περνούσαν pc θα ηξερες το εν λόγω πρόβλημα.
Alchemist` Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μην έχουν περάσεις εκατοντάδες άλλα πράγματα από τα χέρια σου? Γιατί αν περνούσαν pc θα ηξερες το εν λόγω πρόβλημα. Τι να σου πώ ρε φίλε, πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο και μου έκανε τρομερή εντύπωση... Ποτέ δεν έτυχε να δω αντίστοιχο ποστ εδώ μέσα, να το πάθω ο ίδιος, να το πάθει κάποιος φίλος ή να μου το αναφέρει κάποιος πελάτης. Γιατί να το ξέρω? Αν δεν σε έχει προβληματίσει κάτι ποτέ γιατί να το ψάξεις? Η πλάκα είναι ότι δούλευα τις εποχές Athlon64 και Athlon64 x2, ειδικά συστήματα με 3000+ στο S939 και 3800+ στο am2 είχα βαρεθεί να τα στήνω/επισκευάζω...
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τι να σου πώ ρε φίλε, πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο και μου έκανε τρομερή εντύπωση... Ποτέ δεν έτυχε να δω αντίστοιχο ποστ εδώ μέσα, να το πάθω ο ίδιος, να το πάθει κάποιος φίλος ή να μου το αναφέρει κάποιος πελάτης. Γιατί να το ξέρω? Αν δεν σε έχει προβληματίσει κάτι ποτέ γιατί να το ψάξεις? Η πλάκα είναι ότι δούλευα τις εποχές Athlon64 και Athlon64 x2, ειδικά συστήματα με 3000+ στο S939 και 3800+ στο am2 είχα βαρεθεί να τα στήνω/επισκευάζω... Τα παλιά χωρίς heatspreader προφανώς δεν είχανε πρόβλημα. Στην ΑΜ# πλατφόρμα που είναι μεγάλο το καπάκι υπάρχει κυρίως θέμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα