Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε εμενα ετυχε το ιδιο πριν 4 χρονια. Ειχα τον AMD 965 και οπως τον ξεκολησα απο την ψυκτρα ανοιξε λιγο ο επεξεργαστης. Τον πατησα καλα και προσεκτικα ωστε να μην φαινεται. Ελεγξα τα πινακια και ηταν οκ. Ειχα 2 μηνες ακομα εγγυηση και τον εστειλα με RMA Ολλανδια. Ημουν τοσο τυχερος που μου εστειλαν πισω με αντικατασταση τον 1090Τ

• Like 1
Δημοσ.

Και σε εμενα ετυχε το ιδιο πριν 4 χρονια. Ειχα τον AMD 965 και οπως τον ξεκολησα απο την ψυκτρα ανοιξε λιγο ο επεξεργαστης. Τον πατησα καλα και προσεκτικα ωστε να μην φαινεται. Ελεγξα τα πινακια και ηταν οκ. Ειχα 2 μηνες ακομα εγγυηση και τον εστειλα με RMA Ολλανδια. Ημουν τοσο τυχερος που μου εστειλαν πισω με αντικατασταση τον 1090Τ

Κ@λοφαρδος ησουν οχι απλα τυχερος! Αρκει φυσικα να τον υποστηριζε η μητρικη σου... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κ@λοφαρδος ησουν οχι απλα τυχερος! Αρκει φυσικα να τον υποστηριζε η μητρικη σου... :-)

Και λιγα λες. Αυτην την μητρικη εχω ακομα Gigabyte και εχω βαλει πανω και μια rx470 

Δημοσ.

Και λιγα λες. Αυτην την μητρικη εχω ακομα Gigabyte και εχω βαλει πανω και μια rx470 

Αμα δεν εχεις απαιτητικα τρεξιματα καλα εισαι... Βεβαια δεν ξερω τι ζορι τραβαει η μητρικη με 3+1 φασεις στα ρευματα cpu που θελει και 125 watt αλλα αμα το εχεις καιρο και ζει, τοτε οκ... :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δεν εχεις απαιτητικα τρεξιματα καλα εισαι... Βεβαια δεν ξερω τι ζορι τραβαει η μητρικη με 3+1 φασεις στα ρευματα cpu που θελει και 125 watt αλλα αμα το εχεις καιρο και ζει, τοτε οκ... :-)

Την μητρικη την εχω 6 χρονια αν θυμαμαι καλα. Το pc σχεδον ποτε δεν το κλεινω. Απλα πεφτει σε standby μετα απο μια ωρα. Καθε μηνα το ανοιγω και το καθαριζω. Σκονη κτλ. Ολα φαινονται σαν καινουργια. Τωρα αν καποια στιγμη αποφασισει να μας αφησει χρονους απλα θα παω και παλι σε AMD. Ιδωμεν. 

Επεξ/σία από GBorb
  • Like 1
Δημοσ.

Μην το λες κιολας... Αμα σε καλυπτει μια χαρα ο επεξεργαστης, παιρνεις μια αλλη μητρικουλα και καλυτερη με κανα 50ρικο και εισαι αρχοντας! :-)

• Like 2
Δημοσ.

Λεω να βαλω ενα καλυτερο επεξεργαστη για τωρα και λεω να παω στον 8300. Ειναι και στα 95 W σε σχεση με αυτον που εχω και ειναι στα 125. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?

Δημοσ.

Λεω να βαλω ενα καλυτερο επεξεργαστη για τωρα και λεω να παω στον 8300. Ειναι και στα 95 W σε σχεση με αυτον που εχω και ειναι στα 125. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?

κρατα τον cpu sou και εγω αυτον εχω  pare kai aythn edw thn mitrikh   http://www.skroutz.gr/s/8104835/Gigabyte-970-Gaming.html                               kai tha eisai ok 

Δημοσ.

κρατα τον cpu sou και εγω αυτον εχω  pare kai aythn edw thn mitrikh   http://www.skroutz.gr/s/8104835/Gigabyte-970-Gaming.html                               kai tha eisai ok 

Για ποιο λόγο είπαμε να δώσει 90 ευρώ για μητρική με 4+1 power phase σε am3+ :rolleyes: ; Η συγκεκριμένη είναι μια χρωματισμένη και με φρου φρου εξοπλισμό ds3p, στα ίδια λεφτά η ud3p είναι κλάσεις ανώτερη.

http://www.skroutz.gr/s/7536940/Gigabyte-970A-UD3P-rev-2-0.html

• Like 2
Δημοσ.

Για ποιο λόγο είπαμε να δώσει 90 ευρώ για μητρική με 4+1 power phase σε am3+ :rolleyes: ; Η συγκεκριμένη είναι μια χρωματισμένη και με φρου φρου εξοπλισμό ds3p, στα ίδια λεφτά η ud3p είναι κλάσεις ανώτερη.

Έχει μήπως rgb? ;)

Δημοσ.

Οπως εισαι καθεσαι φιλε μου και οταν χαλασει κατι απο αυτα που εχεις, ζυγιζεις τα πραγματα και πραττεις αναλογως.... :-) Πρεπει να αλλαξεις εντελως πλατφορμα για να αξιζει τα χαλασεις λεφτα... Ειτε ryzen ειτε ΙΝΤΕΛ(ουστ!) :P

• Like 1
Δημοσ.

Α δεν ξερεις! Σε λιγους μηνες που θα κυκλοφορουν ωραια συστηματακια με R3 μουρλια, πιθανο να ειναι και οι ι5 μουρλια επιτελους!(τιμολογιακα...) :-)

Δημοσ.

Δηλαδη αν παρω εναν 8300 με 60 € δεν αξιζει?

Και εγω φυσικα ψηνομαι για τους νεους AMD αλλα περιμενω να ωριμασει λιγο. Να βγουν και τα μικροτερα μοντελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...