GBorb Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Και σε εμενα ετυχε το ιδιο πριν 4 χρονια. Ειχα τον AMD 965 και οπως τον ξεκολησα απο την ψυκτρα ανοιξε λιγο ο επεξεργαστης. Τον πατησα καλα και προσεκτικα ωστε να μην φαινεται. Ελεγξα τα πινακια και ηταν οκ. Ειχα 2 μηνες ακομα εγγυηση και τον εστειλα με RMA Ολλανδια. Ημουν τοσο τυχερος που μου εστειλαν πισω με αντικατασταση τον 1090Τ 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Και σε εμενα ετυχε το ιδιο πριν 4 χρονια. Ειχα τον AMD 965 και οπως τον ξεκολησα απο την ψυκτρα ανοιξε λιγο ο επεξεργαστης. Τον πατησα καλα και προσεκτικα ωστε να μην φαινεται. Ελεγξα τα πινακια και ηταν οκ. Ειχα 2 μηνες ακομα εγγυηση και τον εστειλα με RMA Ολλανδια. Ημουν τοσο τυχερος που μου εστειλαν πισω με αντικατασταση τον 1090Τ Κ@λοφαρδος ησουν οχι απλα τυχερος! Αρκει φυσικα να τον υποστηριζε η μητρικη σου... 1
GBorb Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Κ@λοφαρδος ησουν οχι απλα τυχερος! Αρκει φυσικα να τον υποστηριζε η μητρικη σου... Και λιγα λες. Αυτην την μητρικη εχω ακομα Gigabyte και εχω βαλει πανω και μια rx470
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Και λιγα λες. Αυτην την μητρικη εχω ακομα Gigabyte και εχω βαλει πανω και μια rx470 Αμα δεν εχεις απαιτητικα τρεξιματα καλα εισαι... Βεβαια δεν ξερω τι ζορι τραβαει η μητρικη με 3+1 φασεις στα ρευματα cpu που θελει και 125 watt αλλα αμα το εχεις καιρο και ζει, τοτε οκ...
GBorb Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αμα δεν εχεις απαιτητικα τρεξιματα καλα εισαι... Βεβαια δεν ξερω τι ζορι τραβαει η μητρικη με 3+1 φασεις στα ρευματα cpu που θελει και 125 watt αλλα αμα το εχεις καιρο και ζει, τοτε οκ... Την μητρικη την εχω 6 χρονια αν θυμαμαι καλα. Το pc σχεδον ποτε δεν το κλεινω. Απλα πεφτει σε standby μετα απο μια ωρα. Καθε μηνα το ανοιγω και το καθαριζω. Σκονη κτλ. Ολα φαινονται σαν καινουργια. Τωρα αν καποια στιγμη αποφασισει να μας αφησει χρονους απλα θα παω και παλι σε AMD. Ιδωμεν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από GBorb 1
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μην το λες κιολας... Αμα σε καλυπτει μια χαρα ο επεξεργαστης, παιρνεις μια αλλη μητρικουλα και καλυτερη με κανα 50ρικο και εισαι αρχοντας! 2
GBorb Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Λεω να βαλω ενα καλυτερο επεξεργαστη για τωρα και λεω να παω στον 8300. Ειναι και στα 95 W σε σχεση με αυτον που εχω και ειναι στα 125. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?
life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Λεω να βαλω ενα καλυτερο επεξεργαστη για τωρα και λεω να παω στον 8300. Ειναι και στα 95 W σε σχεση με αυτον που εχω και ειναι στα 125. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? κρατα τον cpu sou και εγω αυτον εχω pare kai aythn edw thn mitrikh http://www.skroutz.gr/s/8104835/Gigabyte-970-Gaming.html kai tha eisai ok
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 κρατα τον cpu sou και εγω αυτον εχω pare kai aythn edw thn mitrikh http://www.skroutz.gr/s/8104835/Gigabyte-970-Gaming.html kai tha eisai ok Για ποιο λόγο είπαμε να δώσει 90 ευρώ για μητρική με 4+1 power phase σε am3+ ; Η συγκεκριμένη είναι μια χρωματισμένη και με φρου φρου εξοπλισμό ds3p, στα ίδια λεφτά η ud3p είναι κλάσεις ανώτερη. http://www.skroutz.gr/s/7536940/Gigabyte-970A-UD3P-rev-2-0.html 2
fallen4ngel Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Για ποιο λόγο είπαμε να δώσει 90 ευρώ για μητρική με 4+1 power phase σε am3+ ; Η συγκεκριμένη είναι μια χρωματισμένη και με φρου φρου εξοπλισμό ds3p, στα ίδια λεφτά η ud3p είναι κλάσεις ανώτερη. Έχει μήπως rgb?
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οπως εισαι καθεσαι φιλε μου και οταν χαλασει κατι απο αυτα που εχεις, ζυγιζεις τα πραγματα και πραττεις αναλογως.... Πρεπει να αλλαξεις εντελως πλατφορμα για να αξιζει τα χαλασεις λεφτα... Ειτε ryzen ειτε ΙΝΤΕΛ(ουστ!) 1
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Α δεν ξερεις! Σε λιγους μηνες που θα κυκλοφορουν ωραια συστηματακια με R3 μουρλια, πιθανο να ειναι και οι ι5 μουρλια επιτελους!(τιμολογιακα...)
GBorb Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δηλαδη αν παρω εναν 8300 με 60 € δεν αξιζει? Και εγω φυσικα ψηνομαι για τους νεους AMD αλλα περιμενω να ωριμασει λιγο. Να βγουν και τα μικροτερα μοντελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα