NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σεσουάρ, θερμοπίστολο, ζέσταμα και σιγά σιγά κούνημα δεξια αριστερά να ξεκολλήσει. 2
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 classic AMD. όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω και με τρομερή προσοχή μην στραβώσεις κανενα πιν. Επίσης,αν και νομίζω οτι πρέπει να εισαι μεγάλος μαέστρος για να το καταφέρεις,ειναι να τοποθετήσεις ξανά τον επεξεργαστή στο socket,και να βάλεις κάτι cpu heavy να τρέξει(πχ cienench)η γενικότερα κάποιο becho-προγραμμα ώστε να ζεσταθεί ο cpu και με ελαφριές κινήσεις αριστερά δεξιά να ξεκολλήσεις την ψύκτρα. 1
nikos903 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 .. να το καταφέρεις,ειναι να τοποθετήσεις ξανά τον επεξεργαστή στο socket,και να βάλεις κάτι cpu heavy να τρέξει(πχ cienench)η γενικότερα κάποιο becho-προγραμμα ώστε να ζεσταθεί ο cpu και με ελαφριές κινήσεις αριστερά δεξιά να ξεκολλήσεις την ψύκτρα. Αυτό καλύτερα μην το δοκιμάσει, τώρα το σόκετ είναι κλειστό (και για να μπει η ψήκτρα απο πάνω πρέπει να παραμείνει κλειστό) άρα όταν πας να πατήσεις τον επεξεργαστή με τα πινάκια απο πάνω λογικά θα στραβώσουν μέσα τα σιδεράκια. Σεσουάρ καλύτερα και όταν ζεσταθεί λίγο βάζει ένα κοπίδι ενδιάμεσα απο την ψήκτρα και το καπάκι του επεξεργαστή και βγαίνει (μέταλλο καπακιού με μέταλλο ψήκτρας, όχι μέταλλο ψήκτρας με πλακέτα επεξεργαστή γιατί αν βάλεις δύναμη εκεί...). 2
Blazz0r Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ξεκόλλησε με μαχαίρι και πιστολάκι Το πιστολάκι λέτε να κάνει ζημιά? δεν μου φαίνεται να πιάνει πάνω από 70 βαθμούς αλλά δεν έχω και ιδέα τώρα που το σκέφτομαι
george_gpu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 εγώ και με αναπτήρα στο πλάι το έχω ξεκολλησει να φανταστεις
3DJIN Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 αφου εχεις βαλει δεκα κιλα παστα πανω και εχει γινει μια ωραια ουχου πλεον κλασσικη περιπτωση 754/939 πιστολακι και σε ενα λεπτο βγαινει
Blazz0r Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι είχε την stock πάστα του heatsink και μου φάνηκε και λίγη. Έκανε συνέχεια restart και δεν ξέρω, πιάσαν οι ζέστες? Μέχρι και στο BIOS έκανε restart όταν βλέπαμε τα temps. Μου είπε και ένας άλλος ότι του συμβαίνει τώρα που έπιασε άνοιξη. Μέσα καθαρός ήταν γενικώς από σκόνες πάντως.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καθαρισε και cpu και ψυκτρα, παρε μια καλη παστουλα και βαλε στην μεση της cpu λιγο στο μεγεθος φακης και κουμπωσε την καλα οπως πρεπει...Και κοιτα να δεις αν δουλευει και ο ανεμιστηρας της ψυκτρας πριν κλεισεις το κουτι... 2
dimoskoutr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Για να γίνω κακός: πάντως έτσι δίνει η intel τους i7 7700k με μπετόν αρμέ ανάμεσα στο chip και στο μεταλλικό καπάκι του...μήπως ζήλεψες από εκεί και ήθελες να τον κάνεις i7;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Λογικό είναι αν είχε πολύ καιρό με την stock, αυτή να έγινε πέτρα και να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και ότι ακολουθεί αυτό. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Για να γίνω κακός: πάντως έτσι δίνει η intel τους i7 7700k με μπετόν αρμέ ανάμεσα στο chip και στο μεταλλικό καπάκι του...μήπως ζήλεψες από εκεί και ήθελες να τον κάνεις i7; Ε τωρα ναι...Εγινες κακουλης.... Ενταξει η αληθεια ειναι οτι οι amd εχουν καποια ευαισθησια σε αυτο το θεμα αλλα για να τα λεμε κι ολα, μονο οι εντελως απλοι χρηστες την πατανε γιατι πρωτον μενουν με την εργοστασιακη παστα που ποτε δεν αλλαζεται ενω ενας γνωστης θα βαλει καλυτερη που δεν πετρωνει και 2ον αν ανοιξεις το μηχανημα κανα 10λεπτο πριν την απεγκατασταση της cpu ωστε να ζεσταθει, το πιο πιθανο ειναι να βγει πιο ανετα... Για να μην πω οτι ακομα και το LGA η amd το πρωτοδιδαξε...
Sheogorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Για να μην πω οτι ακομα και το LGA η amd το πρωτοδιδαξε... Αλλα για κάποιο λόγο επιμένει PGA
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αλλα για κάποιο λόγο επιμένει PGA Ε ενταξει,εχει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα του το καθε ενα σοκετ και μαλλον ειναι και μοιρασμενα κιολας... Η΄θα εχεις μια μητρικη που ποτε δεν θα χαλασουν τα πιν, η΄θα εχεις μια cpu που δεν θα χαλασουν ποτε τα πιν.... Βεβαια για να τα λεμε κι ολα, παιζει ρολο το ποσο θα κοστισει η μητρικη και ποσο η cpu... Κι εκει ειναι που λεμε οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... 1
fallen4ngel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αλλα για κάποιο λόγο επιμένει PGA Εσύ το βλέπεις για κακό, εγώ όχι. Ο Intel δεν μας έκανε κάνα καλό, το αντίθετο και είναι και υπέρ της γιατί φόρτωσε το κόστος στις μητρικές που και εκτός των άλλων συμφέρει να χαλάνε γιατί βαράει κεφαλιές στα chipset. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα