Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Γεια σας ! Θα ήθελα να ρωτήσω ποσο περίπου χρονο παίρνει για να σε αλλάξουν απο adsl σε vdsl ? Ειναι η 3η εργασιμη απο την ημερα υπογραφης του συμβολαιου και δεν εχω δει καμια κινηση απο τον Οτε ,που σε αλλες περιπτωσης (αλλαγη πακετων κτλπ σε μια μερα με ειχαν τακτοποίηση ) . Στο site ειμαι ακομα σε κατασταση αναμονης και απο χθες το πρωι δεν μου δείχνει να εχω διαθεσιμοτητα ενω τα σπιτια που ειναι ποιο κοντα στο κομβο τα δειχνει . Ολο το χωριο ειμαστε σε αλλο κομβο σε αλλο χωριο και οποιος λεει βαζει vdsl θα μπαινει στην καμπινα στο χωριο .
bill2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αλλαγή πακέτων ναι αλλά το adsl το πάιρνεις απο αστικό κέντρο ενώ το vdsl απο καφαο οπότε θέλει μέρες απο 1 εως 12 εργάσιμες παίρνει
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Άλλαξα στη Forthnet από adsl σε vdsl από KV και ενεργοποιήθηκε σε 10 μέρες περίπου.
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 υπαρχει περιπτωση να συνδεθει καποιος σε vdsl απο κεντρο;
bill2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μονο αν είσαι μέχρι τα 1000 καλωδιακά μέτρα απο το καφαο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα