Προς το περιεχόμενο

Error στα updates του Windows Defender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.κατεβαζω κανονικα τα updates,ξεκιναει να εγκαθιστα,αλλα,λαμβανω αυτο το μνμ-->

-->There were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help:

• Definition Update for Windows Defender - KB2267602 (Definition 1.239.768.0) - Error 0x8007064

Το εκανα & χτες βραδυ,αλλα,και σημερα...το ιδιο μνμ...πως το διορθωνω; ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλημέρα, είναι γνωστό το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό με τις ενημερώσεις του Defender... Ένας τρόπος να "φύγει από μπροστά σου" μέχρι να διορθωθεί είναι να απενεργοποιήσεις εντελώς τον Defender από τα settings των Windows και να ξανατρέξεις το Update (θα έχει εξαφανιστεί). Αν δεν έχεις ήδη, βάλε κάποιο antivirus τρίτου κατασκευαστή (πχ Avira, Bit Defender, Avast κτλπ) και αφήσε κλείστο τον Windows Defender μια και καλή... ;)

Δημοσ.

Καλημερα.πριν κανω οτιδηποτε,μια ερωτηση: Εχω το malwarebytes[premium].Χρειαζεται να κανω κατι εδω; καποια απενεργοποιηση; ή να το αφησω ως εχει; αλλο τιποτα απο antivirus,δεν εχω.ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου μπορείς να συνδυάσεις το malwarebytes me κάποιο antivirus, πολλοί το κάνουν έτσι για ακόμα "μεγαλύτερη προστασία". Όπως και να έχει πάντως με η χωρίς malwarebytes (που κάνει τη μισή δουλεία), ένα antivirus το θες σύγουρα! Ειδικά αν κλείσεις εντελώς και τον Windows Defender που είπαμε νωρίτερα...

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου μπορείς να συνδυάσεις το malwarebytes me κάποιο antivirus, πολλοί το κάνουν έτσι για ακόμα "μεγαλύτερη προστασία". Όπως και να έχει πάντως με η χωρίς malwarebytes (που κάνει τη μισή δουλεία), ένα antivirus το θες σύγουρα! Ειδικά αν κλείσεις εντελώς και τον Windows Defender που είπαμε νωρίτερα...

οκ φιλε μου. απλα το malwarebytes το εχω πληρωμενο για ενα χρονο & γι αυτο το κραταω...σε ευχαριστω πολυ.ξεκιναω τις εργασιες....

Δημοσ.

οκ φιλε μου. απλα το malwarebytes το εχω πληρωμενο για ενα χρονο & γι αυτο το κραταω...σε ευχαριστω πολυ.ξεκιναω τις εργασιες....

Εβαλα πριν λιγο το Avira antivirus Pro[φαινεται καλο],και ειδα οτι απενεργοποιηθηκε το windows defender.και μαλλον θα το αφησω ετσι.Το avira & το malwarebytes,θα ειναι μια χαρα,πιστευω.Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Πολυ ειναι και τα 2 μαζι. 2 real time πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο.

Πιστευα οτι αλλη δουλεια κανει το ενα & αλλη το αλλο....δηλαδη τι πρεπει να κανω; να αφαιρεσω το ενα; και αυτο μαλλον θα ειναι το Avira,μιας και το εβαλα δοκιμαστικα για ενα μηνα....τη γνωμη σας θα ηθελα....ευχαριστω.

Δημοσ.

Πιστευα οτι αλλη δουλεια κανει το ενα & αλλη το αλλο....δηλαδη τι πρεπει να κανω; να αφαιρεσω το ενα; και αυτο μαλλον θα ειναι το Avira,μιας και το εβαλα δοκιμαστικα για ενα μηνα....τη γνωμη σας θα ηθελα....ευχαριστω.

Σωστά πιστεύεις! Όπως είπα και παραπάνω...

Δημοσ.

Σωστά πιστεύεις! Όπως είπα και παραπάνω...

Σημερα, εψαξα να βρω αρθρα, που να μας ενημερωνουν ακριβως γι αυτο....δηλαδη για την ταυτοχρονη υπαρξη των 2 αυτων προγραμματων...ξεχωρισα αυτο[ειναι στα Αγγλικα]-->Your best bet is to use an antivirus program to catch the classic threats and an anti-malware program, like Malwarebytes Anti-Malware Premium, for the newer, more advanced dangers. And you needn’t worry about the impact of running two real-time scanners at the same time on your machine’s performance—most anti-malware software is lightweight, easy-to-run, and designed to work alongside antivirus............Ευχαριστω και παλι.

Ολοκληρο το αρθρο,ειναι εδω-->https://blog.malwarebytes.com/101/2015/09/whats-the-difference-between-antivirus-and-anti-malware/

Δημοσ.

Σημερα, εψαξα να βρω αρθρα, που να μας ενημερωνουν ακριβως γι αυτο....δηλαδη για την ταυτοχρονη υπαρξη των 2 αυτων προγραμματων...ξεχωρισα αυτο[ειναι στα Αγγλικα]-->Your best bet is to use an antivirus program to catch the classic threats and an anti-malware program, like Malwarebytes Anti-Malware Premium, for the newer, more advanced dangers. And you needn’t worry about the impact of running two real-time scanners at the same time on your machine’s performance—most anti-malware software is lightweight, easy-to-run, and designed to work alongside antivirus............Ευχαριστω και παλι.

Ολοκληρο το αρθρο,ειναι εδω-->https://blog.malwarebytes.com/101/2015/09/whats-the-difference-between-antivirus-and-anti-malware/

Γιαυτό ακριβώς σου είπα κι εγώ παραπάνω οτι μπορείς να συνδυάσεις το malwarebytes με κάποιο antivirus. Οπότε ναι είσαι μια χαρά! ;) Όσον αφορά τον Windows Defender τελικά τον έκλεισες για το error στο update ή το έλυσες κάπως αλλιώς?

Δημοσ.

Μονο του απενεργοποιηθηκε μολις εβαλα το antivirus Avira.....Να & η σχετικη φωτο απο τις ρυθμισεις στα Win......

post-83716-0-13745300-1491475392_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...