MarKad Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αρχίσω να μαθαίνω Android Development. Γνωρίζω ότι χρειάζεται να μάθεις Java αλλά και XML (λογικά θα ακολουθήσω τα tutorials του Derek Banas στο Youtube δεν ξέρω άμα υπάρχουν καλύτερα, εάν υπάρχουν να μου τα προτείνετε). Είχα επαφή με προγραμματισμό γνωρίζω C,C++,Javascript οπότε θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτώ με την Java αρκετά. Θα ήθελα να μου προτείνετε επίσης από που να αρχίσω να ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα (tutorials, ebooks, courses) και πως να συνεχίσω να εξελίσσομαι σιγά σιγά με τον καιρό μαθαίνοντας καινούργια πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!!
BabyRage Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μπορείς να κοιτάξεις κατευθείαν στην πηγή https://developer.android.com/training/index.html . Εκεί θα έλεγα ότι έχει τα πάντα, αλλά δεν σε παίρνει από χεράκι σε κάποια θέματα. Εμένα μου άρεσε γιατί έχει και τα good practices μέσα. 1
GeorgeGK Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Τα βασικά και εγώ τα ειχα δει απο την σελιδα που λεει ο φιλος παραπανω. Μετα οταν ήθελα για κατι πιο συγκεκριμενο google. Υπαρχει απειρο υλικο για android.
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 παίξε με android.com (σημαντικό για good practices) και udacity lessons και μετά ότι χρειαστείς να ψάξεις το κοιτάς σε SO
MarKad Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τα tips παίξε με android.com (σημαντικό για good practices) και udacity lessons και μετά ότι χρειαστείς να ψάξεις το κοιτάς σε SO Όταν λες SO τι εννοεις ;;
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Όταν λες SO τι εννοεις ;; http://stackoverflow.com/ 1
MarKad Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 http://stackoverflow.com/ Οκ τώρα το έπιασα
djcat Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μάθε πρώτα τα βασικά της Java. Αν γνωρίζεις C++ δε θα δυσκολευτείς... Υπάρχουν κάποια βιβλία με το κομμάτι της java που χρειάζεται να γνωρίζεις.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μια αλλη λύση είναι Visual Studio +Xamarin xD Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα. 2
j2k Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ερωτηση java se swing application μπορω να την κανω να παιξει σε android tablet?
Fat4Life Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 xD Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα. Γιατί έχεις χρησιμοποιήσει και είχες αρνητική εμπειρία;
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γιατί έχεις χρησιμοποιήσει και είχες αρνητική εμπειρία; Επειδή πουθενά δεν θα βρεις μεγαλύτερο κοινό για να απευθυνθείς για troubleshooting από κλασσικούς android devs και δεν θέλω να βάλω το λειτουργικό της MS στον υπολογιστή μου, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιώ daily. Επίσης, Java.
MeTaXaS4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γιατί έχεις χρησιμοποιήσει και είχες αρνητική εμπειρία; και εγω που το κοίταξα στην δουλειά δεν βρηκα τιποτα σοβαρό να υποστηρίζει γιατι να επιλέξεις xamarin αντί για native dev. Αν θες cross platform και react οκ αλλα xamarin μακριά.
Fat4Life Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Επειδή πουθενά δεν θα βρεις μεγαλύτερο κοινό για να απευθυνθείς για troubleshooting από κλασσικούς android devs και δεν θέλω να βάλω το λειτουργικό της MS στον υπολογιστή μου, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιώ daily. Επίσης, Java. Δεν είμαστε όλοι επαναστάτες χωρίς αιτία όμως και ενναλακτικοί, κάποιοι προτιμούν να είναι πραγματιστές. Επίσης χρησιμοποίησε κάποια σύγχρονη γλώσσα του τρέχοντος αιώνα (Go, Kotlin κλπ) και μετά έλα ξαναπέσμου τη γνώμη σου για τη Java. Και εμένα όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο μια χαρά μου φαινόταν. Πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν xamarin με μεγάλη επιτυχία ακόμα και startup παράδειγμα https://www.altitudeangel.com/.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα