splash18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος απο χθές iphone 7 και θέλω να μου πείτε πώς γίνεται να ανοίγει η οθόνη όταν πιάνω το κινητό στα χέρια μου είτε το σηκώνω χωρίς να πατήσω το κεντρικό κουμπί. Το είδα σε ένα φίλο μου που του το κάνει αλλα απο ότι μου είπε δεν έκανε κάποια ρύθμιση αλλα του το κάνει απο τη στιγμή που ενεργοποίησε το κινητό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω και εγώ για να το αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο της οθόνης ??? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Zenor Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλημέρα! Πρέπει να ενεργοποιησεις το raise to wake βρίσκεται στις ρυθμίσεις στο display and brightness. 1
splash18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλημέρα! Πρέπει να ενεργοποιησεις το raise to wake βρίσκεται στις ρυθμίσεις στο display and brightness. Σ ευχαριστώ πολυ φιλε μου, να σαι καλα !!!!
marija123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Και γω είχα ακριβώς την ίδια απορία μέχρι που διάβασα την απάντηση σου. ΔΥΣΤΗΧΩΣ σε εμένα δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Πάω στο display and brightness αλλά δεν υπάρχει αυτό το raise to wake. Μόνο το night shirt. Πήγα και σε ένα κοντινό κατάστημα αλλά δεν βρήκα λύση. Μήπως φταίει το κινητό; Έχω το 6s+ αν και οι δικές μου έχουν το ίδιο ακριβώς και σε εκείνες το είχε. Help?
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 8 hours ago, marija123 said: Καλησπέρα. Και γω είχα ακριβώς την ίδια απορία μέχρι που διάβασα την απάντηση σου. ΔΥΣΤΗΧΩΣ σε εμένα δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Πάω στο display and brightness αλλά δεν υπάρχει αυτό το raise to wake. Μόνο το night shirt. Πήγα και σε ένα κοντινό κατάστημα αλλά δεν βρήκα λύση. Μήπως φταίει το κινητό; Έχω το 6s+ αν και οι δικές μου έχουν το ίδιο ακριβώς και σε εκείνες το είχε. Help? Εχεις σίγουρα 6s+ και όχι 6+? Τι iOS τρέχεις; 1
marija123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εχεις σίγουρα 6s+ και όχι 6+? Τι iOS τρέχεις; Έτσι γνωρίζω. Μου το είχαν παει μεταχειρισμένο. iOS 12.4.1
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 28 minutes ago, marija123 said: Έτσι γνωρίζω. Μου το είχαν παει μεταχειρισμένο. iOS 12.4.1 Settings>General>About, τι λέει;
marija123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Settings>General>About, τι λέει; iPhone 6 Plus.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, marija123 said: iPhone 6 Plus. Γι΄αυτό δεν έχεις "Raise to Wake". Θέλει 6s και πάνω.
marija123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Γι΄αυτό δεν έχεις "Raise to Wake". Θέλει 6s και πάνω. Αααα:// καλ ευχαριστώ πολυυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα